Jump to content
  • Announcements

    • Xmat

      Pravidlo pro postování v TTT

      Do sekce Tipy, triky, tutoriály nepatří žádné dotazy.   Postujte sem vaše návody, tipy a různé další věci jež uznáte za vhodné sdělit zdejšímu osazenstvu, ale veškeré dotazy směřujte do sekce Všeobecná diskuse.
    • Replik

      Seznam návodů a důležitých témat v této sekci

      Pro lepší přehlednost jsem vytvořil tento seznam, který vás, méně zkušené, lépe provede touto sekcí. Věřím, že zde najdete, co hledáte. Vypsané jsou návody, které jsou oficiálně uznané jako návody. Běžné diskuze, které neposkytují postupy a rady zvěřejněny nejsou.   Instalace vlastního MaNGOS Serveru Díky těmto návodům budete (měli by jste být) schopni vytvořit a následně spustit váš vlastní server. Nastavení je pro verze s i bez datadisku.   Instalace MaNGOS Serveru (bez datadisku TBC) - Autor Benny Instalace MaNGOS Serveru (s datadiskem TBC) - Autor Malfik Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor charlie Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor kupkoid   Chyby a jejich řešení při přihlašování k serveru - Autor Cybe   Zálohování uživatelských dat   Dávkový soubor (BAT soubor) pro vytvoření SQL záloh - Autor Replik   Kompilování - tvoření vlastních release (revizí)   Tvorba kompilací pro Win32 (MangoScript) - Autor bLuma   Ostatní - těžko zařaditelné, ale neznamená to, že nejsou dobré   VIP Systém - Autor charlie Tvorba Webových stránek pro MaNGOS - Autor zahuba Tvorba teleportačních NPC (MangoScript) - Autor Replik Registrační web (původně předělaná SPORA) Funkční pro Antrix i MaNGOS - Autor Replik Nastavení a spuštění Minimanager pro MaNGOS - Autor BlackMartin Nastavení MaNGOS Website - Autor Artorius   Samozřejmě jsou zde i jiné návody, ale tyto jsou nejvíce používané, proto věřím, že vám budou nápomocné. Tuto sekci budeme upravovat podle potřeby. Pokud by jste něco nenašli nebo si nevěděli rady, hledejte na fóru a teprve potom založte vlastní topik. Pokud nějaký autor vytvoří kvalitní návod a chtěl by ho zveřejnit i v tomto seznamu, doporučuji, aby mi napsal zprávu skrze PM.   Díky a přeji hezký den na WoWResource   Replik
    • Aristo

      Příspěvky tam, kde nemají co dělat

      Dodržujte zákaz přispívání do topiků s repaky pokud si to zakladatelé nepřejí!! Opakované psaní příspěvků bude trestáno warnem.
    • Aristo

      Používání spoilerů

      Poslední dobou má většina uživatelů fora zvláštní nutkání postovat extrémně dlouhé texty nebo kódy, které zabírají v nejedenom případu i 80% obsahu celé stránky a hodně tak zvedají nepřehlednost v topiku. Chtěl bych všechny uživatele požádat, aby při postování citací, jakýchkoliv kódů, errorů, atp... delších než 30 řádků používali funkci spoileru.   Funkci vyvoláte příkazem [spoiler] text [/spoiler]   Ukázka:  
Sign in to follow this  
Zbabelec

[AntrixEmu]DB Patch from MMORPG4Free

Recommended Posts

[RELEASE]- DB Patch from MMORPG4Free - 05-21-2007, 05:05 PM

I saw many questions regarding AI agents and few other tables, since most of them doent include any unique or hard to find data, instead of writing how to's for them i decided to give you those, straigth outtah MMORPG4FREE! :P

 

- pvpareas (still requires specific areaid's for subzones in tbc)

- areatriggers (most of instances entrances are already in it, it would be nice if someone could add inn's and cities areatriggers for resting system becouse most of them are missing)

- fishingloot (preTBC)

- skinningloot (including TBC)

- fishing (preTBC)

- auctionhouse (needs 6 missing auctineers)

- worldmap_info (registers most of instances)

- weather (it was disabled in core last time i've checked but anyway)

- tranierspelloverride

- totemspells

- teleport_coords (for mage portals and teleports)

- ai_agents (just a few, but good enough to show you how they work)

- aitreathtospellid

- tutorials (i've heared ppl had some errors with the ones converted from mangos so grab those)

 

hxxp://rapidshare.com/files/32555428/antrix_basic_db_update.sql.gz.html

 

All player create info tables:

 

hxxp://rapidshare.com/files/32569084/antrix_playercreateinfo_db_update.sql.gz.html

 

If someone wonders where the hell i got it from... it's from unreleased full db. I shared only things that were in the big part made by me or minor stuff that noone will be upset about :P

 

Just enrich your DB with those tables and enjoy! Im waiting for updates to those tables few of them still require additional work :P

 

 

thnx dissaster and emupedia.com ;)

 

 

Q: Antrix?

A: http://www.wowresource.eu/index.php?showtopic=4617 (more info)

Edited by Zbabelec

Share this post


Link to post
Share on other sites

+ bych mozna poprosil o vytvoreni sekce AntrixEmu v ostatnich emulatorech,pze informace a updaty se jen mnozi ,tak myslim ze by se to aji hodilo..ale jen jestli by to slo teda :)

Diky moc

Share this post


Link to post
Share on other sites

On to myslel tak ze jak das ostatni emulatory a tam mas delfin ludmila atd..tak ze by se tam pridal antrix co na tom nechapes?Treba misto Wcell by se mohl dat kdyz tam neni vubec nic:)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Jo jenze Antrix je kapek upraveny WoWD. (Cetl jsem to na mmorpg4free foru.) Proto do sekce WoWD.

 

to je mozna pravda,ale je to brany jako novej emulator,ktery konkuruje mangosu

Share this post


Link to post
Share on other sites
Konkuruje? Nebude to dlouho trvat a Antrix ho uplne smete...

 

mno zatim musim jen souhlasit..vali rychle,ale od zacatku se to vyvyji jako primej konkurent MaNGOSU

Share this post


Link to post
Share on other sites
On to myslel tak ze jak das ostatni emulatory a tam mas delfin ludmila atd..tak ze by se tam pridal antrix co na tom nechapes?Treba misto Wcell by se mohl dat kdyz tam neni vubec nic:)

 

uz ti to vysvetlili asi, ano pod wowd, kvoli dajakej hierarchii, ale netvrdim ze nemoze mat vlastnu sekciu, ale zatial to este len vypada ze antrix bude cosi velke, ... uvidime

Share this post


Link to post
Share on other sites

Antrix prebral od Mangosu zdrojaky,takze sa to ani neda nazvat novym emu...Kebyze nie je mangos opensource tak Antrix neexistuje. :whistling:

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Společný předek MaNGOSe a Antrixe je WoWD, které bylo vykradeno a ukradené zdrojáky vydány pod GPL licencí. Z těchto zdrojáků pokračují MaNGOS i Antrix samostatně, oba mají svobodné licence, i když každý jinou. Mají společný základ a mohou od sebe více či méně kopírovat a inspirovávat se...

 

Nedá se říct že, antrix bez mangosu neexistuje... Struktura zdrojáků antrixe je poměrně odlišná a nemyslím si, že antrix je derivát mangosu.

Z technického hlediska se MaNGOS i Antrix řadí pod deriváty WoWD.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bluma ma uplnou pravdu. Smirte se s tim, ze Antrix nema zdrojaky z Manga a uz ho zase necpete tam kde nema co delat (Ten mangos.).

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

×