Jump to content
  • Announcements

    • Xmat

      Pravidlo pro postování v TTT

      Do sekce Tipy, triky, tutoriály nepatří žádné dotazy.   Postujte sem vaše návody, tipy a různé další věci jež uznáte za vhodné sdělit zdejšímu osazenstvu, ale veškeré dotazy směřujte do sekce Všeobecná diskuse.
    • Replik

      Seznam návodů a důležitých témat v této sekci

      Pro lepší přehlednost jsem vytvořil tento seznam, který vás, méně zkušené, lépe provede touto sekcí. Věřím, že zde najdete, co hledáte. Vypsané jsou návody, které jsou oficiálně uznané jako návody. Běžné diskuze, které neposkytují postupy a rady zvěřejněny nejsou.   Instalace vlastního MaNGOS Serveru Díky těmto návodům budete (měli by jste být) schopni vytvořit a následně spustit váš vlastní server. Nastavení je pro verze s i bez datadisku.   Instalace MaNGOS Serveru (bez datadisku TBC) - Autor Benny Instalace MaNGOS Serveru (s datadiskem TBC) - Autor Malfik Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor charlie Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor kupkoid   Chyby a jejich řešení při přihlašování k serveru - Autor Cybe   Zálohování uživatelských dat   Dávkový soubor (BAT soubor) pro vytvoření SQL záloh - Autor Replik   Kompilování - tvoření vlastních release (revizí)   Tvorba kompilací pro Win32 (MangoScript) - Autor bLuma   Ostatní - těžko zařaditelné, ale neznamená to, že nejsou dobré   VIP Systém - Autor charlie Tvorba Webových stránek pro MaNGOS - Autor zahuba Tvorba teleportačních NPC (MangoScript) - Autor Replik Registrační web (původně předělaná SPORA) Funkční pro Antrix i MaNGOS - Autor Replik Nastavení a spuštění Minimanager pro MaNGOS - Autor BlackMartin Nastavení MaNGOS Website - Autor Artorius   Samozřejmě jsou zde i jiné návody, ale tyto jsou nejvíce používané, proto věřím, že vám budou nápomocné. Tuto sekci budeme upravovat podle potřeby. Pokud by jste něco nenašli nebo si nevěděli rady, hledejte na fóru a teprve potom založte vlastní topik. Pokud nějaký autor vytvoří kvalitní návod a chtěl by ho zveřejnit i v tomto seznamu, doporučuji, aby mi napsal zprávu skrze PM.   Díky a přeji hezký den na WoWResource   Replik
    • Aristo

      Příspěvky tam, kde nemají co dělat

      Dodržujte zákaz přispívání do topiků s repaky pokud si to zakladatelé nepřejí!! Opakované psaní příspěvků bude trestáno warnem.
    • Aristo

      Používání spoilerů

      Poslední dobou má většina uživatelů fora zvláštní nutkání postovat extrémně dlouhé texty nebo kódy, které zabírají v nejedenom případu i 80% obsahu celé stránky a hodně tak zvedají nepřehlednost v topiku. Chtěl bych všechny uživatele požádat, aby při postování citací, jakýchkoliv kódů, errorů, atp... delších než 30 řádků používali funkci spoileru.   Funkci vyvoláte příkazem [spoiler] text [/spoiler]   Ukázka:  

Agent20234

Members
  • Content count

    25
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

-6 Nepřínosný uživatel

About Agent20234

  • Rank
    Level 2
  • Birthday October 5

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  1. [NÁVOD] Vytvoření Cataclysm Serveru 4.0.6

    EDIT3: PROBLEM SOLVED! Nainštaloval som si Visual C++ 2008 Express... zrejme bude chyba v .NET Framework 4 lebo 2008 používa 3.5 EDIT2: tak neviem... nebezi to... neviem co mam spravit EDIT: ok uz nic presunul som zlozku priamo na D: Prosím o pomoc, keď dám build dostanem toto: Môj software: CMake 2.8.7 .NET Framework 1.1, 2.0 SP2, 3.0 SP2, 3.5 SP1, 4 Microsoft SQL Server Compact 3.5 SP2 ENU Visual C++ 2005 Redist. Visual C++ 2008 Redist. - x86 9.0.21022 Visual C++ 2008 Redist. - x86 9.0.30729.17 Visual C++ 2008 Redist. - x86 9.0.30729.4148 Visual C++ 2008 Redist. - x86 9.0.30729.4974 Visual C++ 2010 x86 Redist. - 10.0.40219 Visual C++ 2010 Express - ENU OpenSSL 0.9.8t (32-bit) Na MySQL používam Vertrigo alebo WampServer2... a SQLyog na pristup Takže... môže mi niekto pomôcť?
  2. [MC]Stavebné projekty

    MC 1.7.3 >> Hamachi: EXTREME-GAMES V2 Heslo: 5519 - IP: 5.153.139.185:25565 (moja je 5.161.4.16 ale server ma na starosti brat... resp. kliknutie na CraftBukkit Starter JRE6.bat ) Ok takze k veci... staviam železnicu ktorá pôjde cez celý vygenerovaný svet Začiatok: stanica hl. mesto Wyzima(to je z Wiedzmina) Koniec: - Progress: 5% - mám už ako takú predstavu a pár náčrtov a plánov + postavenú stanicu v hl. meste screeny dodam neskôr PS: hl. mesto samo o sebe je projekt - má obrovskú rozlohu a hradby sú hrubé: zdola: 10b, zo strán: 10b a má dve časti... jednu menšiu jednu E N O R M N Ú (neviem ani približný počet kociek ktoré som použil(MCEdit))
  3. Npc na tituly

    dik skvela vec (rep+) PS: !!POZOR LAMERSKÁ OTÁZKA!! to mám copy a savnut ako <nieco>.lua?(do \ArcEmu\scripts)
  4. 3.3.5.a Trinity Core Pack

    EDIT: neskusal som ale ked citam ze manius... tak ok rep +
  5. OneBat 13

    kazdý druhý týzden som spravil jednu vec... vychádza to na 12 dní PS: som chcel povedat ze som nato nemal cas
  6. OneBat 13

    pocuj robil som na tom 6 mesiacov(v 3-12) kym som to dotiahol do v 13 tak mi nekaz radost
  7. OneBat 13

    no a co?! som spravil svoj
  8. OneBat 13

    OneBat 13 Nieje to na správu servera ale hry... ked tak to presunte ak som to dal zle Mám tu pre vás programík... nikde nekopírovaný, mnou napísaný. OneBat je prepisovač realmlist.wtf ktorý vám ušetrí čas! - dokáže uchovať až 9 serverov - editácia uložených serverov priamo z OneBat ťuknutím do keyboardu - MÁ LEN 1MB Takže... komu sa nechce stále ručne prepisovať realmlist nech stahuje DOWNLOAD NOTE: Prečo OneBat? Keď som hral dávnejšie tak som bol na toľkých serveroch že som si nepamätal ich názvy a adresy(s1.example.volaco) už vôbec nie Spravil som si zoznam a jednoduchý dávkový súbor ktorý som potom niekoľko krát nakopíroval, to isté s pár prázdnymi TXT, a vyzeralo to niako takto: BAT súbor TXT súbor: Toto riešenie ale zaberalo veľa miesta na ploche a tak som sa pokúsil dať to do jednoho súboru... tram-ta-da-dá OneBat(Jeden dávkový súbor) História: OneBat 3 - prepisovanie priamo bat súboru pre zmenu názvu (pre zmenu serveru stačilo prepísať niaký TXT co sa tam poflakoval ) OneBat 7-9 - skôr grafické zmeny a pridanie zobrazovanie mena serveru zo súboru OneBat 12 - EDITÁCIA priamo z OneBat OneBat 13 - pridaná ochrana proti prepísaniu realmlist.wtf v prípade že nebol nájdený (keď OneBat 12 nenašiel realmlist.wtf vytvoril ho) + opravených pár chýb (10) PS: Agent20234 = Deadded(D3@dd3d) // to aby ste ma potom neattackovali že kopírujem POZOR! V rozpore z AVG antivirus!! >> Ja AVG antivirus nemam ale ak máte musíte pridať výnimku(ak sa dá) Reason: program upravuje realmlist.wtf a preto môže byť v rozpore aj z ostatnými antivirmi.
  9. j je to lua + mi nevie vytvoriť temp file (http://www.wowresource.eu/index.php?showtopic=21963&st=0&p=196145&fromsearch=1&&do=findComment&comment=196145)
  10. [Arcemu] TEMP file error

    ten subor tam nieje... skryte súbory mám nastavené ako viditeľné (a riešenie?) na C: mam voľných 1,72 GB a celkovu 20GB
  11. [Arcemu] TEMP file error

    Prosim vedel by niekdo poradit ako vzriesit toto?: "[12:28][Arcemu]Sql query failed due to [Error writing file 'C:\DOCUME~1\AGENT2~1\LOCALS~1\Temp\MY1BA.tmp' (Errcode: 28)], Query: [sELECT * FROM loot_creatures ORDER BY entryid ASC]" Celý výpis vo world-error.log: Vopred THX. PS: ten temp file v tej zlozke nieje
  12. ok necro mi poradil... uz mam aj skompilovane ale mam Build: 15 succeeded, 0 failed, 0 up-to-date, 1 skipped a mam pocit ze to skipped je lua engine
  13. no lenze ja stahujem z https://arcemu.svn.sourceforge.net/svnroot/arcemu/trunk/ !! preto pisem ze mi to nedava zmysel preco mi hadze error PS: dam aj cely vypis ak chces
  14. DB som nahodil aj vsetko ostatne ale skompilovat core nemozem (Error C:\Documents and Settings\Agent20234\core\src\scripts Error Can't connect to host 'arcemu.info': Nemohlo být vytvořeno žádné připojení, Error protože cílový počitač je aktivne odmítl.)
×