Jump to content
  • Announcements

    • Xmat

      Pravidlo pro postování v TTT

      Do sekce Tipy, triky, tutoriály nepatří žádné dotazy.   Postujte sem vaše návody, tipy a různé další věci jež uznáte za vhodné sdělit zdejšímu osazenstvu, ale veškeré dotazy směřujte do sekce Všeobecná diskuse.
    • Replik

      Seznam návodů a důležitých témat v této sekci

      Pro lepší přehlednost jsem vytvořil tento seznam, který vás, méně zkušené, lépe provede touto sekcí. Věřím, že zde najdete, co hledáte. Vypsané jsou návody, které jsou oficiálně uznané jako návody. Běžné diskuze, které neposkytují postupy a rady zvěřejněny nejsou.   Instalace vlastního MaNGOS Serveru Díky těmto návodům budete (měli by jste být) schopni vytvořit a následně spustit váš vlastní server. Nastavení je pro verze s i bez datadisku.   Instalace MaNGOS Serveru (bez datadisku TBC) - Autor Benny Instalace MaNGOS Serveru (s datadiskem TBC) - Autor Malfik Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor charlie Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor kupkoid   Chyby a jejich řešení při přihlašování k serveru - Autor Cybe   Zálohování uživatelských dat   Dávkový soubor (BAT soubor) pro vytvoření SQL záloh - Autor Replik   Kompilování - tvoření vlastních release (revizí)   Tvorba kompilací pro Win32 (MangoScript) - Autor bLuma   Ostatní - těžko zařaditelné, ale neznamená to, že nejsou dobré   VIP Systém - Autor charlie Tvorba Webových stránek pro MaNGOS - Autor zahuba Tvorba teleportačních NPC (MangoScript) - Autor Replik Registrační web (původně předělaná SPORA) Funkční pro Antrix i MaNGOS - Autor Replik Nastavení a spuštění Minimanager pro MaNGOS - Autor BlackMartin Nastavení MaNGOS Website - Autor Artorius   Samozřejmě jsou zde i jiné návody, ale tyto jsou nejvíce používané, proto věřím, že vám budou nápomocné. Tuto sekci budeme upravovat podle potřeby. Pokud by jste něco nenašli nebo si nevěděli rady, hledejte na fóru a teprve potom založte vlastní topik. Pokud nějaký autor vytvoří kvalitní návod a chtěl by ho zveřejnit i v tomto seznamu, doporučuji, aby mi napsal zprávu skrze PM.   Díky a přeji hezký den na WoWResource   Replik
    • Aristo

      Příspěvky tam, kde nemají co dělat

      Dodržujte zákaz přispívání do topiků s repaky pokud si to zakladatelé nepřejí!! Opakované psaní příspěvků bude trestáno warnem.
    • Aristo

      Používání spoilerů

      Poslední dobou má většina uživatelů fora zvláštní nutkání postovat extrémně dlouhé texty nebo kódy, které zabírají v nejedenom případu i 80% obsahu celé stránky a hodně tak zvedají nepřehlednost v topiku. Chtěl bych všechny uživatele požádat, aby při postování citací, jakýchkoliv kódů, errorů, atp... delších než 30 řádků používali funkci spoileru.   Funkci vyvoláte příkazem [spoiler] text [/spoiler]   Ukázka:  

n-scorpio

Members
  • Content count

    31
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Průměrný uživatel

About n-scorpio

  • Rank
    Level 3
  1. Money

    V jaké tabulce a pod čím najdu kolik má kdo peněz v databázi? Dík.
  2. NPC kouzla

    nechtel by sem nekdo pls soupnout ten script z nejake verze,ve ktere to funguje?
  3. IRC chat na mangos priamo v hre

    kdyz sme u tech kanalu,nevite jak zalozit jeden kanal,ve kterym by mohla kecat horda i aliance a rozumeli by si?:-)
  4. Tajna mista

    Hele,kdesik sem slysel,ze je nekde nejaky mesto prazdny,neco jak SW,nemate souradnice?
  5. NPC kouzla

    Nejaky navrhy jak to zpravit?
  6. NPC kouzla

    No,ty NPC to v tom creature template maji,vsechny kouzla,akorad je nepouzivaji,cim to?
  7. LOG

    Kde pls,pokud na mangosu je,najdu log? (nejaky soubor,kam server zapisuje vsechno co hraci delaji) nebo neco podobnyho :-)
  8. NPC kouzla

    tos kurna,jak se divam,tak u tech bosu ty spelly sou,ale nepouzivaji je,co s tim?pls
  9. NPC kouzla

    sice jen tak orientacne vim,jaky kouzla bossove pouzivaji,ale nevite,kde bych nasel uplny vypis?
  10. NPC kouzla

    ok,zkusim,dik
  11. NPC kouzla

    Hele,pls help,jak mam pls zpravit,aby NPC pouzivali kouzla,mam server na linuxu a 5 lidi si klidne zabije kel tuzara a staci k tomu jeden palach a warrior. tak pls poradte
  12. Prohlizeni databaze

    hele, mam doma windows a server bezi jinde na linuxu. Potreboval bych vedet,jak muzu prohlizet databazi dalkove a upravovat ji. Jestli to musim nejak stahnout a zas nekam nahrat (i to pls rozepiste,pac nevim,kde se ty soubory muzou nachazet) nebo to staci treba pres navicat nejak pripojit.
  13. "Capture the City"

    Co takhle Pripravilo by se tohle uplne vymakane,zkusila by se kazda vetsi vesnicka takhle udelat,na netu by byla nejaka blbost co by ukazovala,co je preblany a co ne a az by vlastnila nejaka strana treba 70% protivnikovi zeme a vsechny hlavni mesta,tak by vyhrala jako kompletne a server by se resetoval A ted potrebuju poradit. Mam uz po asi dvou hodinych nainstalovany visual C++ a porad nevim,jak otevru cely zdrojak mangosu,proste delam s tim programkem poprvy a nevim zkuste to sem nejak napsat
  14. "Capture the City"

    No,tak treba jen 20 minut vis jak,museli by toho hrace co by to oteviral branit co nejdyl jako warriora co bojuje s bossem a on by nemohl nic delat
  15. "Capture the City"

    Hele,bych to urobil tak,ze na dobyti napr. SW by se museli zabit bossove,ale nejak je upgraidnout,jako ze by se mohli rovnat onyxii ale ti by byli zavreni za dvermama a klic k tem dvermam by vlastnil napriklad nefarian a kel tuzar. Pak by se tam strcila vlajka,ktera by se otevirala jak truhla a pokud by to slo,tak by se treba otevirala pul hodiny . Jinak,jeste by to chtelo,ze kdyz ma nekdo HS v SW a SW bude dobyto,tak se jejich HS nastavi napriklad do GS.Chtelo by to cely promakat a pak to zavedou i na ofiku,ne?
×