Jump to content
  • Announcements

    • Xmat

      Pravidlo pro postování v TTT

      Do sekce Tipy, triky, tutoriály nepatří žádné dotazy.   Postujte sem vaše návody, tipy a různé další věci jež uznáte za vhodné sdělit zdejšímu osazenstvu, ale veškeré dotazy směřujte do sekce Všeobecná diskuse.
    • Replik

      Seznam návodů a důležitých témat v této sekci

      Pro lepší přehlednost jsem vytvořil tento seznam, který vás, méně zkušené, lépe provede touto sekcí. Věřím, že zde najdete, co hledáte. Vypsané jsou návody, které jsou oficiálně uznané jako návody. Běžné diskuze, které neposkytují postupy a rady zvěřejněny nejsou.   Instalace vlastního MaNGOS Serveru Díky těmto návodům budete (měli by jste být) schopni vytvořit a následně spustit váš vlastní server. Nastavení je pro verze s i bez datadisku.   Instalace MaNGOS Serveru (bez datadisku TBC) - Autor Benny Instalace MaNGOS Serveru (s datadiskem TBC) - Autor Malfik Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor charlie Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor kupkoid   Chyby a jejich řešení při přihlašování k serveru - Autor Cybe   Zálohování uživatelských dat   Dávkový soubor (BAT soubor) pro vytvoření SQL záloh - Autor Replik   Kompilování - tvoření vlastních release (revizí)   Tvorba kompilací pro Win32 (MangoScript) - Autor bLuma   Ostatní - těžko zařaditelné, ale neznamená to, že nejsou dobré   VIP Systém - Autor charlie Tvorba Webových stránek pro MaNGOS - Autor zahuba Tvorba teleportačních NPC (MangoScript) - Autor Replik Registrační web (původně předělaná SPORA) Funkční pro Antrix i MaNGOS - Autor Replik Nastavení a spuštění Minimanager pro MaNGOS - Autor BlackMartin Nastavení MaNGOS Website - Autor Artorius   Samozřejmě jsou zde i jiné návody, ale tyto jsou nejvíce používané, proto věřím, že vám budou nápomocné. Tuto sekci budeme upravovat podle potřeby. Pokud by jste něco nenašli nebo si nevěděli rady, hledejte na fóru a teprve potom založte vlastní topik. Pokud nějaký autor vytvoří kvalitní návod a chtěl by ho zveřejnit i v tomto seznamu, doporučuji, aby mi napsal zprávu skrze PM.   Díky a přeji hezký den na WoWResource   Replik
    • Aristo

      Příspěvky tam, kde nemají co dělat

      Dodržujte zákaz přispívání do topiků s repaky pokud si to zakladatelé nepřejí!! Opakované psaní příspěvků bude trestáno warnem.
    • Aristo

      Používání spoilerů

      Poslední dobou má většina uživatelů fora zvláštní nutkání postovat extrémně dlouhé texty nebo kódy, které zabírají v nejedenom případu i 80% obsahu celé stránky a hodně tak zvedají nepřehlednost v topiku. Chtěl bych všechny uživatele požádat, aby při postování citací, jakýchkoliv kódů, errorů, atp... delších než 30 řádků používali funkci spoileru.   Funkci vyvoláte příkazem [spoiler] text [/spoiler]   Ukázka:  

Nexus1903

Members
  • Content count

    297
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Průměrný uživatel

About Nexus1903

  • Rank
    Level 6
  • Birthday 07/18/1991

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  1. Patch 3.3.5 a 3.3.5a pre Mac

    Tu: http://www.wowwiki.com/Patch_mirrors sú patche pre Cataclysm, ja hľadám len tie 2 ktoré som napísal na 3.3.5 a 3.3.5a, a tie by mali byť tu: http://www.wowwiki.com/Patch_mirrors_(old_patches) ale niesú. Preto hľadám nejakú alternatívu!
  2. Nemohol by mi niekto poradiť kde zoženiem tieto 2 patche? WoW 3.3.3 to 3.3.5 Mac enGB WoW 3.3.5 to 3.3.5a Mac enGB všade sú buď verzie pre Windows alebo verzia enUS, tá ale samozrejme nefunguje. Ak dakto má, budem rád!
  3. Minecraft

    Treba mať vytvorený účet, prihlásiť sa a kúpiť si to cez tú WWW stránku. Nepríde ti hra (žiadne CD alebo DVD, ani USB kľúč ) ani žiadny serial. Proste keď sa prihlásiš do hry pomocou mena a hesla, budeš môcť hrať. Je to ako keby si mal premium. Hra sa sťahuje na webe ako exe súbor a sama sa updatuje. BTW ja mám originál, nemusíš sa báť že by ťa okradli alebo dačo také.
  4. Script - NPC teleporter

    Zdar, chcel by som sa poradiť ohľadom Ulduar a ICC teleportérov (myslím tie modré víry čo teleportujú hráča). Čo to robí v hre: V Ulduar-e po zavití prvých 4 bossov (Flame Leviathan, Ignis, Razorscale, XT-002) sa vôbec neukáže port (a nieje ani na začiatku inštancie), ani na zemi nieje ten krúžok okolo ktorého ten port vzniká. V ICC - zabijem Marrowgara, Deathwhisper a potom sa môžem portovať len do 4 oblastí, vyzabíjam bossov ale v teleporte už není možnosť ísť k Rotface, Festergur, Professor a ďalej. Proste tam tá možnosť nieje. Skúšal som vytvoriť NPC ktoré by som spawnoval miesto tých teleportov. SQL prikladám Ulduar teleporter: http://paste2.org/p/1255839 ICC Teleporter: http://paste2.org/p/1255840 Scripty boli už medzi Trinity Scriptami, viď: https://github.com/TrinityCore/TrinityCore/blob/master/src/server/scripts/Northrend/Ulduar/ulduar/ulduar_teleporter.cpp https://github.com/TrinityCore/TrinityCore/blob/master/src/server/scripts/Northrend/IcecrownCitadel/icecrown_citadel_teleport.cpp a ešte https://github.com/TrinityCore/TrinityCore/blob/master/src/server/game/Scripting/ScriptLoader.cpp Keď ale naspawnujem to NPC, kliknem na neho a napse mi Greetings "name" a nič. Nevie niekto ako to sprevádzkovať aby sa mi ukázalo to čo má? A hľadal som aj tu, aj na googli aj mám prečítané http://www.wowresource.eu/index.php?showtopic=20396. Ďakujem!
  5. Truice - divné znaky

    No zabudol som napísať že všetky 3 verzie som skúsil a nič. Jediný rozdiel je že na obrázku 1 mi ukazuje štvorčeky a v ešte staršej verzii otázniky . // edit - vyriešené verziou 60
  6. Truice - divné znaky

    Zdravím. Chcel som si vytvoriť vlastné NPC v Truice. Mám Truice 1.2.51 (1039) rev. 47 TrinityCore (TC mi píše Revision: 0, stiahnutý RAR mal meno TrinityCore-TrinityCore-Stable-166-gfcc57b2.tar.gz) TDB 335.11.36 for TrinityCore 10818+ (3.3.5a) Problém je v tom že keď rozbalím nejaké menu, ukáže sa mi . Faction template mi ukazuje tiež divné znaky a a spelly zasa nenájde žiadne Znova som extrahoval DBC (samozrejme že v nastaveniach mám nastavené DBC location). znova som nahral čisté databáze, stiahol Truice znova ale stále nevytvorím nič lebo mi to robí toto. Google som skúšal ale nič (alebo som zle napísal otázku do Googlu). Nevie niekto čo s tým?
  7. [aowow] Kde sehnat na TC 3.3.5a?

    Čeština je tu: http://wowpreklad.zdechov.net/ (vľavo kliknúť na AoWoW) Btw nevie niekto, ja to mám nahodené doma na localhoste a ukazuje mi to iba obrázok a anglickú hlášku že Wowhead is under a quick maintenance? čo mám zle? // tak sorry, zle som to pochopil
  8. Trinitycore forum - registrácia

    Zdar, chcel som sa zaregistrovať na TC fóre a okrem štandardných údajov (nick, heslo, časové pásmo, captcha) po mne chce odpoveď na Challenge Question, bohužiaľ si neviem rady. Keby niekto vedel ako správne odpovedať na jednu z týchto otázok, budem rád (skúšal som všetko, aj Google a nič ) I need some V!agra, \/iagra, viagr@. Putting a space and then the plus sign, type the three letters that have been replaced above. Example C + I + A. What is the meaning of life? You will need to be a Douglas Adams fan to get this right. If I ask for a PB&J, I want a peanut butter and jelly. If I ask for a PBB&J what does that most likely expand out to? Ďakujem.
  9. Spam bo neco takoveho

    Tu je o tom viac, aj mne chodia také e-maily, úplne ich ignorujem. Dosť o tom bolo v TV (noviny) aj na internete. Ak si sa registroval na nejakom portáli (viac info na internete) tak to preto. http://www.cms-antonak.sk/kauza-60-eurovych-faktur/ http://www.facebook.com/group.php?gid=171369869378&ref=ts http://www.google.sk/search?client=opera&rls=sk&q=kauza+60+eurove+faktury&sourceid=opera&ie=utf-8&oe=utf-8
  10. Addon na ukázanie dostupných questov

    Je to ono, len by som rád nastavil aby sa mi ukázali iba tý Quest giveri čo mi môžu dať nejaký Q. Ako na to? Ďakujem.
  11. Addon na ukázanie dostupných questov

    Zdravím, hľadámk addon ktorý by mi ukázal na mape quest giverov ktorý majú pre mňa quest (questy). Robím totiť Loremastera a v Outlande a Northrende je problém (aspoň pre mňa) si pamätať kde všade som bol a kde nie. Ďakujem P.S. viem že toto vie Carbonite, ten ale nechcem. Ďalej som mal addon Everquest (alebo Everyquest)?, ten ale iba ukazoval hotové Q.
  12. Súbory MYD, MYI a rfm

    1. Install MySQL and MySQL Administrator on my home PC. 2. Copy the appropriate table files to the MySQL data directory. 3. Use MySQL Administrator to make a backup in SQL format. 4. Use the SQL script from the backup to restore the table on the web site. Krok jedna - nainštaloval som MySQL Administrator. Krok dva som nakopíroval zložku data do zložky MySQL tak isto ako to bolo predtým. Krok tri mám urobiť zálohu v MySQL formáte. Pustím program, v ľavom menu kliknem na Backup a vyhosí mi okno kde si mám vybrať databázu. Ja si ale databázu vybrať nemôžem lebo v tom zozname sú databázy ktoré sú vytvorené normálne, tie ktoré som vytvorené už mal ale tie staré, tie čo som nakopíroval do zložky MySQL/data tie tam niesú. Proste sa neukážu. Tu som sa zasekol.
  13. Súbory MYD, MYI a rfm

    Išiel som podľa tých krokov. Nakopíroval som zložku data do zložky MySQL kde je nainštalované MySQL. Nainštaloval program, pustil program a keď kliknem na backup tak mi vyhodí len tie databázy ktoré mám aktuálne vytvorené. Mám tam databázy wowka. Bohužiaľ tie staré databázy v MYD MYI RFM formáte sa tam neukážu. Čo ďalej?
  14. Súbory MYD, MYI a rfm

    1. Install MySQL and MySQL Administrator on my home PC. No a odkiaľ mám zobrať ten MySQL Administrator? Google vyhodí samé info ale download nie.
  15. Súbory MYD, MYI a rfm

    Mám zálohu starej databáze ktorú by som potreboval obnoviť. Problém je v tom že záloha je vo forme MYD, MYI a rfm súborov. Ja hľadám dačo čo by mi z týchto súborov vedelo vytvoriť SQL. Ďakujem!
×