Jump to content
  • Announcements

    • Xmat

      Pravidlo pro postování v TTT

      Do sekce Tipy, triky, tutoriály nepatří žádné dotazy.   Postujte sem vaše návody, tipy a různé další věci jež uznáte za vhodné sdělit zdejšímu osazenstvu, ale veškeré dotazy směřujte do sekce Všeobecná diskuse.
    • Replik

      Seznam návodů a důležitých témat v této sekci

      Pro lepší přehlednost jsem vytvořil tento seznam, který vás, méně zkušené, lépe provede touto sekcí. Věřím, že zde najdete, co hledáte. Vypsané jsou návody, které jsou oficiálně uznané jako návody. Běžné diskuze, které neposkytují postupy a rady zvěřejněny nejsou.   Instalace vlastního MaNGOS Serveru Díky těmto návodům budete (měli by jste být) schopni vytvořit a následně spustit váš vlastní server. Nastavení je pro verze s i bez datadisku.   Instalace MaNGOS Serveru (bez datadisku TBC) - Autor Benny Instalace MaNGOS Serveru (s datadiskem TBC) - Autor Malfik Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor charlie Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor kupkoid   Chyby a jejich řešení při přihlašování k serveru - Autor Cybe   Zálohování uživatelských dat   Dávkový soubor (BAT soubor) pro vytvoření SQL záloh - Autor Replik   Kompilování - tvoření vlastních release (revizí)   Tvorba kompilací pro Win32 (MangoScript) - Autor bLuma   Ostatní - těžko zařaditelné, ale neznamená to, že nejsou dobré   VIP Systém - Autor charlie Tvorba Webových stránek pro MaNGOS - Autor zahuba Tvorba teleportačních NPC (MangoScript) - Autor Replik Registrační web (původně předělaná SPORA) Funkční pro Antrix i MaNGOS - Autor Replik Nastavení a spuštění Minimanager pro MaNGOS - Autor BlackMartin Nastavení MaNGOS Website - Autor Artorius   Samozřejmě jsou zde i jiné návody, ale tyto jsou nejvíce používané, proto věřím, že vám budou nápomocné. Tuto sekci budeme upravovat podle potřeby. Pokud by jste něco nenašli nebo si nevěděli rady, hledejte na fóru a teprve potom založte vlastní topik. Pokud nějaký autor vytvoří kvalitní návod a chtěl by ho zveřejnit i v tomto seznamu, doporučuji, aby mi napsal zprávu skrze PM.   Díky a přeji hezký den na WoWResource   Replik
    • Aristo

      Příspěvky tam, kde nemají co dělat

      Dodržujte zákaz přispívání do topiků s repaky pokud si to zakladatelé nepřejí!! Opakované psaní příspěvků bude trestáno warnem.
    • Aristo

      Používání spoilerů

      Poslední dobou má většina uživatelů fora zvláštní nutkání postovat extrémně dlouhé texty nebo kódy, které zabírají v nejedenom případu i 80% obsahu celé stránky a hodně tak zvedají nepřehlednost v topiku. Chtěl bych všechny uživatele požádat, aby při postování citací, jakýchkoliv kódů, errorů, atp... delších než 30 řádků používali funkci spoileru.   Funkci vyvoláte příkazem [spoiler] text [/spoiler]   Ukázka:  

KoblizekX2

Members
  • Content count

    177
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

-2 Nepřínosný uživatel

About KoblizekX2

  • Rank
    Level 5
  1. [PHP]Načítání ze souboru

    Moc díky funguje ještě otázku jak udělám aby se mi přepsal jenom první řádek
  2. [PHP]Načítání ze souboru

    Čau mám menší problém dělám si stránku která nečitá do indexu obsah ze souboru nejdřív sem to měl normálně přes include to fungovalo dobře ale do textu se mi načítal i nadpis tak jsem udělal tento script: if (isset($_REQUEST['editace'])){ $stranka = $_GET['editace']; $relace = FOpen("stranky/$stranka.php", "r"); $velikost = FileSize ("stranky/$stranka.php"); $text = FRead($relace, $velikost); teď to načítá stejně ale potřebuju udělat aby se to začalo načítat až od 2. řádku protože na 1. je nadpis stránky script na nadpis mam takto: $stranka = $_GET['stranka']; $soubor = fopen("stranky/$stranka.php", "r"); $nadpis = fgets($soubor); //prvni radek echo $nadpis; Myslel jsem že bych to mohl udělat takto: $start=2; $velikost = FileSize ("stranky/$stranka.php"); $text=file("stranky/$stranka.php"); for($i=$start;$i<=$velikost;$i++) echo $text[$i]. "<br />"; to by mělo vypisovat po jednom řádku o 2 až dokonce to je to co potřebuju ale to mi hází tento error: Notice: Undefined offset: 2 in C:\wamp\www\papousci\index.php on line 46 tahle to je od 2 až do konce souboru. Tak mam další problém tohle už sem vyřešil jeto v pohode fungujeto krasne ale mam administraci ta když edituju text tak se přemaže i prvni řadek což je nadpis tkaže potřebuju aby se to ukladalo od 2. řádku níž Script na uložení textu: $text = $_POST['editace']; // Určíme text na zapsání do souboru $relace = FOpen("./stranky/$stranka.php", "w"); // Otevřeme soubor FWrite($relace,$text); // Zapíšeme text do souboru fclose($relace); // Zavřeme soubor echo "Editace byla úspěšná.";
  3. Přihlášení

    Čau mám další dotaz chci udělat 2 buttony a 2 akce jenze když kliknu na 1.buton to udělá akci 1 a když na druhý buton tak to udělá akci 1 nevíte jak to udělat? když mám takovíhlech víc akcí v jednom php souboru?
  4. Mám problém + pár otázok :)

    Viz můj podpis. Musíš ještě editovat core a pak dopsat tabulku v databázy. Jinak jsi celí tvůj příspěvek mohl zkrátit na tohle: Jak mám udělat server jako je gigafun? A nemám pravdu? edit: A ještě nechápu proč používáte mangos na 2.4.3
  5. žiadosť o vytvorenie nového subfora

    Ale sekci pro skyfire by jste mohli udělat.
  6. Pomoc ohladne Apache

    Nightavanger: už si 3 člověk co mu to píše a už 2x řekl že mu to nepomohlo prostě si musí stáhnout wamp nebo xampp
  7. [Trinity Core] Startup

    Skus odinstalovat celý mysql kompletně pryč a nainstalovat http://www.mysql.com/downloads/mysql/
  8. [Trinity Core] Startup

    Nevim jestli je to zrovna tahle chyba ale neco podebného mi to psalo když sme měl jinou verzi mysql server a jinou clienta..
  9. Pomoc ohladne Apache

    Skype Nástroje>Nastevení>Rozšířené>Spojení a odškrtni "Použít porty 80 a 443....." Potom restartuj skype měl jsem stejný problém a pokud to nepomuže tak se fakt koukni do procesů jestli ti apache fakt neběží CTRL+ALT+DEL Záložka procesy a tam hledej apache nebo tak nějak edit: teď koukám že máš apache z nějakýho repacku doporučuju použít wamp nebo xampp s wampem mám dobré zkušenosti..
  10. Můj Webdesign

    Upravil jsem ten poslední: A udělal noví :
  11. Revizia

    snv protoby by si musel mit set realmlist ip:port a byly by to dva odlišne sewrvery pokud chceš mit 2 servery na jendu ip aby sis vybíral vrealmlist listu ve hře tak musíš mít 1realmd 2realmlisty v db a 2 worldy. na 2 worldy 1realmd a 2x characters. Jinak ktomu eroru skus vytvořit novou slořku kam hodíš world.exe a dllka a spustit do zjiný složky ale fakt netušim jestli to pomůže.
  12. Revizia

    To mu stejně nepůjde musí si změnit i porty aby každej server jel na jinym portu ale už to tady bylo na ofru snad milionkrát jak nahodit 2 servery na 1 pc. Jinak revizi nemusíš schánět podle db klidně si zkompiluj nejnovější nebo stáhni repack a pak jen nahraj updaty do db.
  13. Ako pridat item

    Sway: dam ti radu ani server nazapinej jinak skus kliknout na 6ku a přepsat ji třeba na 1 a pak to uložit
  14. [C++] Vlastní skill pro kouzla

    Psal jsem že si to musí upravit
  15. [C++] Vlastní skill pro kouzla

    CharacterDatabase.PExecute("UPDATE character_skill SET value = 'skill_int' WHERE guid = '%u',skill = 'id_skilu'",GUID_LOPART(GetOwnerGUID()); Možná nějak tekhle ale musiš si to upravit Jinak hledej void Player::SaveToDB() To je systém ukládání myslim že tam toho dost vyčteš.
×