Jump to content
  • Announcements

    • Xmat

      Pravidlo pro postování v TTT

      Do sekce Tipy, triky, tutoriály nepatří žádné dotazy.   Postujte sem vaše návody, tipy a různé další věci jež uznáte za vhodné sdělit zdejšímu osazenstvu, ale veškeré dotazy směřujte do sekce Všeobecná diskuse.
    • Replik

      Seznam návodů a důležitých témat v této sekci

      Pro lepší přehlednost jsem vytvořil tento seznam, který vás, méně zkušené, lépe provede touto sekcí. Věřím, že zde najdete, co hledáte. Vypsané jsou návody, které jsou oficiálně uznané jako návody. Běžné diskuze, které neposkytují postupy a rady zvěřejněny nejsou.   Instalace vlastního MaNGOS Serveru Díky těmto návodům budete (měli by jste být) schopni vytvořit a následně spustit váš vlastní server. Nastavení je pro verze s i bez datadisku.   Instalace MaNGOS Serveru (bez datadisku TBC) - Autor Benny Instalace MaNGOS Serveru (s datadiskem TBC) - Autor Malfik Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor charlie Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor kupkoid   Chyby a jejich řešení při přihlašování k serveru - Autor Cybe   Zálohování uživatelských dat   Dávkový soubor (BAT soubor) pro vytvoření SQL záloh - Autor Replik   Kompilování - tvoření vlastních release (revizí)   Tvorba kompilací pro Win32 (MangoScript) - Autor bLuma   Ostatní - těžko zařaditelné, ale neznamená to, že nejsou dobré   VIP Systém - Autor charlie Tvorba Webových stránek pro MaNGOS - Autor zahuba Tvorba teleportačních NPC (MangoScript) - Autor Replik Registrační web (původně předělaná SPORA) Funkční pro Antrix i MaNGOS - Autor Replik Nastavení a spuštění Minimanager pro MaNGOS - Autor BlackMartin Nastavení MaNGOS Website - Autor Artorius   Samozřejmě jsou zde i jiné návody, ale tyto jsou nejvíce používané, proto věřím, že vám budou nápomocné. Tuto sekci budeme upravovat podle potřeby. Pokud by jste něco nenašli nebo si nevěděli rady, hledejte na fóru a teprve potom založte vlastní topik. Pokud nějaký autor vytvoří kvalitní návod a chtěl by ho zveřejnit i v tomto seznamu, doporučuji, aby mi napsal zprávu skrze PM.   Díky a přeji hezký den na WoWResource   Replik
    • Aristo

      Příspěvky tam, kde nemají co dělat

      Dodržujte zákaz přispívání do topiků s repaky pokud si to zakladatelé nepřejí!! Opakované psaní příspěvků bude trestáno warnem.
    • Aristo

      Používání spoilerů

      Poslední dobou má většina uživatelů fora zvláštní nutkání postovat extrémně dlouhé texty nebo kódy, které zabírají v nejedenom případu i 80% obsahu celé stránky a hodně tak zvedají nepřehlednost v topiku. Chtěl bych všechny uživatele požádat, aby při postování citací, jakýchkoliv kódů, errorů, atp... delších než 30 řádků používali funkci spoileru.   Funkci vyvoláte příkazem [spoiler] text [/spoiler]   Ukázka:  

Lukky

Members
  • Content count

    95
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Lukky

  1. Frytiks[?]

    A pujčovat acc lidem které ani neznáš je logika?
  2. Frytiks[?]

    Problém není ve frytikovy ale v tobě že jsi takový deb*l a pujčil jsi acc.
  3. [c++] Doctor

    spell_stack nemám v DB nebylo by lehčí nějak zjistit tu metodu na AURU?
  4. [c++] Doctor

    Jen tak dopředu jsem C++ n00b a abych přišel na metodu addaura .... to je daleko
  5. Co se doopravdy stane 21.12.2012

    Prožil jsem cca 6 konců světa... tak prožiju i ten 7 a bude klid 1999-2000 měl byt pak 2008 a pak ten Troll Herold Camping... a jeho slavná bible
  6. [NÁVOD] EventAI Boss

    Zdravím tento návod sem dávám aby se začátečnici naučily jak nascriptovat BOSSE aby např. spellil.Další důvod je že sám sem se to chtěl naučit a nikdo mi nepomohl třeba s nějakým TuTem. Tak začneme na EventAI je nejlepší EDITOR Quice pro TC Truice otevřeme si Quice (Truice). Vytvoříme si creaturu bosse guarda to je jedno do AIName mu navolíme EventAI pak pujdeme do kolonky EventAI. Takže jako příklad vezmem spell Arcane Blast (67999) a Bosse Lord Marrowgar (36612) (pokud si už vezmete nějakého hotového bosse musíte mu v template smazat scriptname). http://img825.imageshack.us/i/tute.png/ Než začneme nezapomeňte dát npc v creature_template do AIname a napsat EventAI ID=se zvolí jaké chce avšak jen jednou nesmí se využit jedno ID 2x. Creature_ID=ID NPC Event_Type=Se určuje jak boss bude reagovat jestli bude spellit po určit= době nebo podle % HP nebo až umře cokoliv co je v nabídce. Event_Inverse_Phase_Mask=Určuje fáze bossu. Event_Chance=100% je jistota že akci provede 100%. Event_Flag= vždy nastavte 3 pokud je to všude pokud je to v HEROIC Dung tak 5. Event_Param1=Určuje se minimální čas kdy začne castit (Např 1000ms=1sec takže bude castit 1 sec po start combatu) Event_Param2=Zde zase maximálni čas casteni takže 1500ms=1.5sec tak teĎ víme že boss vycasti spell mezo 1-1.5 sec. Event_Param3=Intervaly po kolika se to bude opakovat (10000=10sec) (MIN) Event_Param4=Opačně zase intervaly do kolika bude casti (10500=10,5sec) Boss tedy casti spell po intervalech 10-10.5 sec. action1_type=Zde určíte co boss bude dělat (11-Cast,12-Summon,1-Say,více...) action1_param1=ID Spellu action1_param2=Target najdete opět na WIKI action1_param3=Určení když dáte 0 tak máte jistotu že to vycasti a když dáte 7 tak to vycasti jako INSTANT. a zbytku dáme nulu jinak dá se taky nastavit potom uložíme a hotovo. Spell:Bone Spike v EventAI se uvádi tak že TARGET se dá na sebe jinak ten spell nevycasti. HOTOVO kdyby ještě někoho něco zajímalo doplním.
  7. [c++] Doctor

    Chtěl bych se dopředu moc omluvit za obnovení starého topicu. Chtěl bych se zeptat na předchozích revizích mi tento doctor od wolfa šel ale na nových revizich už to nechce castit buffy typu "Greater Blessing of Wisdom" tam je problém že je k tomu buffu zapotřebí ITEM neví někdo jak to prosím vás opravit? Ještě jednou se omlouvám za obnovení.
  8. Dobrý den měl bych dotaz a to jak nastavit auto.. přepočet arena pointu. V confiku jsem nastavil na Enable a kdy co 3 dny a dále se pracuje v DB Characters.worldstates a tam se dává nějaké časová hodnota (zřejmě UNIX TIME). Přepočet by byl idealní vždy kolem 3-4 hodiny ráno a co 3 dny. Děkuji za všechny budoucí rady a jestli i myslíte že je to lehčí přes PHP tak jestli bys te prosím vás nenapsal jak bych stím scriptem měl aspoň načít děkuji.
  9. Automatický přepočet arena pointu

    Neví někdo prosím vás?
  10. GuidLow

    Zdravím všechny uživatele WS už delší dobu řeším jak opravit chybu Couldn't get creature data for GUIDLow (Tento Error mi vznikl jak jsem smazal jeden dung) jedná možnost je to opravit ručně ale když je tento error přes cca 750 řádku tak to není nic příjemného prosím vás neví někdo jak na to? Děkuji za bud. odpovědi. Jedná se o DB 11.43 a nejnovější Core.
  11. GuidLow

    děkuji funguje +1
  12. GuidLow

    no ono jsem to tu už hledal hrozně dlouho ..... i na jinačích forech či ruských atd......
  13. item-spell

    Description to je učitě z vlastních zkušenosti jen ten item musí mít specialní class a subclass
  14. Buffer 3.3.5a

    Smazáno (nechci dělat problémy noeely :-D)
  15. Vendory

    Už tu jednou jsou
  16. Mám stejný problém a nejsem sám nebo tímto problémem trpí ty novější revize .. jak jsem měl revizy pod 10000 tak mi šlo pěkně a jak mám 10000+ tak se mi to neukládá ale opravit jsem to zatím nezkoušel
  17. Kontakt by nebyl SKYPE,ICQ??
  18. Dobrý den potřeboval bych poradit už pár dní projíždim toto forko i TC2 a nenašel jsem jak vkládat custom scripty na TC2 Wiki něco bylo ale z toho jsem nic nepochopil tak jsem zkusil tak že jsem všechny návody dal do jednoho tak jsem si našel "Vote NPC" a byl tam script tak sem si v src/server/scripts/custom/votenpc.cpp vytvořil a do toho vložil script dále jsem do Cmakelist v custom složce vložil Custom/votenpc.cpp pak jsem v CMAKE generoval zdroják a pak jsem skompiloval v DB jsem dál npc SCRIPTNAME "vote_NPC" a spustil worldserver.exe a ingame to nefungovalo tak jsem zkusil od Wolfa Dynamic Teleportera tam byl už i problém v kompilaci vždy to hodilo problém tak už jsem vkoncích byl bych moc rád za každý help i začinájicím začatečníkům to pomůže. Dodatek: Scirptloader.cpp jsem také použil ale nikde jsem tam nenašel //custom tak jsem vždy dole dával ty scripty tam bylo i napsané že je tu misto pro custom scripty tak jsem vložil ale pořád samé Errory nebo to nefungovalo INGAME. Předem děkuji za odpovědi.
  19. Přidávání Custom Scriptu

    Jj mám zájem a toho vote vyzkouším a jak jsem psal poslední post stránky 1 o tom dealerovy tak jsem napsal dobrý postup? Nemáš ICQ nebo SKYPE toto je zbytečné už zahlcováni TOPICu.
  20. Přidávání Custom Scriptu

    Pak jsem se koukal na toto http://www.wowresource.eu/index.php?showtopic=22810 a tam je jen script tak ho dám do .cpp napíšu do Cmake naconfiguruju generate.. skompiluju a do DB dám script name ano?
  21. Přidávání Custom Scriptu

    Super Dynamic funguje ale nevím proč nefunguje ten VOTE
  22. Přidávání Custom Scriptu

    Log při kompilaci Dynamic teleportera jsem začate..... tak vždy jak něco upravuju mažu celou složku win kde se mi generuje zdroják pak upravím generate a znovu kompilují úplně vše od znovu nebo nevím jak jinak na to :-)
  23. Přidávání Custom Scriptu

    Nexi super díky i ostatní začatečníci to ocení až to budou hledat :-)
  24. Přidávání Custom Scriptu

    O pár postu výše Dodám log z C++ při kompilaci Dynamica
×