Jump to content
  • Announcements

    • Xmat

      Pravidlo pro postování v TTT

      Do sekce Tipy, triky, tutoriály nepatří žádné dotazy.   Postujte sem vaše návody, tipy a různé další věci jež uznáte za vhodné sdělit zdejšímu osazenstvu, ale veškeré dotazy směřujte do sekce Všeobecná diskuse.
    • Replik

      Seznam návodů a důležitých témat v této sekci

      Pro lepší přehlednost jsem vytvořil tento seznam, který vás, méně zkušené, lépe provede touto sekcí. Věřím, že zde najdete, co hledáte. Vypsané jsou návody, které jsou oficiálně uznané jako návody. Běžné diskuze, které neposkytují postupy a rady zvěřejněny nejsou.   Instalace vlastního MaNGOS Serveru Díky těmto návodům budete (měli by jste být) schopni vytvořit a následně spustit váš vlastní server. Nastavení je pro verze s i bez datadisku.   Instalace MaNGOS Serveru (bez datadisku TBC) - Autor Benny Instalace MaNGOS Serveru (s datadiskem TBC) - Autor Malfik Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor charlie Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor kupkoid   Chyby a jejich řešení při přihlašování k serveru - Autor Cybe   Zálohování uživatelských dat   Dávkový soubor (BAT soubor) pro vytvoření SQL záloh - Autor Replik   Kompilování - tvoření vlastních release (revizí)   Tvorba kompilací pro Win32 (MangoScript) - Autor bLuma   Ostatní - těžko zařaditelné, ale neznamená to, že nejsou dobré   VIP Systém - Autor charlie Tvorba Webových stránek pro MaNGOS - Autor zahuba Tvorba teleportačních NPC (MangoScript) - Autor Replik Registrační web (původně předělaná SPORA) Funkční pro Antrix i MaNGOS - Autor Replik Nastavení a spuštění Minimanager pro MaNGOS - Autor BlackMartin Nastavení MaNGOS Website - Autor Artorius   Samozřejmě jsou zde i jiné návody, ale tyto jsou nejvíce používané, proto věřím, že vám budou nápomocné. Tuto sekci budeme upravovat podle potřeby. Pokud by jste něco nenašli nebo si nevěděli rady, hledejte na fóru a teprve potom založte vlastní topik. Pokud nějaký autor vytvoří kvalitní návod a chtěl by ho zveřejnit i v tomto seznamu, doporučuji, aby mi napsal zprávu skrze PM.   Díky a přeji hezký den na WoWResource   Replik
    • Aristo

      Příspěvky tam, kde nemají co dělat

      Dodržujte zákaz přispívání do topiků s repaky pokud si to zakladatelé nepřejí!! Opakované psaní příspěvků bude trestáno warnem.
    • Aristo

      Používání spoilerů

      Poslední dobou má většina uživatelů fora zvláštní nutkání postovat extrémně dlouhé texty nebo kódy, které zabírají v nejedenom případu i 80% obsahu celé stránky a hodně tak zvedají nepřehlednost v topiku. Chtěl bych všechny uživatele požádat, aby při postování citací, jakýchkoliv kódů, errorů, atp... delších než 30 řádků používali funkci spoileru.   Funkci vyvoláte příkazem [spoiler] text [/spoiler]   Ukázka:  

mang-master

Members
  • Content count

    27
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Průměrný uživatel

About mang-master

  • Rank
    Level 2
  1. ScriptDev2 teleportovací NPC

    Ale v navodech neni ze to musim ty radky pridat i do makefile.am a podle nejake anglickeho navodu sem to udelal a uz to jede je to sd2 teleporter se sriptname teleguy mozna ho znate. Jinak poblemy vyreseny uz to je ok uz mi jede diky moc vsem.
  2. ScriptDev2 teleportovací NPC

    nj ale co z toho kdyz to zkompiluju a ve hre nejede a navic nemam toto aby to zkompilovalo #include "Database/DatabaseEnv.h" // db extern DatabaseType SD2Database;
  3. ScriptDev2 teleportovací NPC

    Zkompiloval jsem scripdev2 i s teleportovacim npc ckoliv neumim c++ vubec tak sem tam nejak pridal a vymazal "include" a uz to nehazelo errory ale jak je ve scriptu napsano aby se hraci nemohli portnou v combatu tak mi to hazelo chyby tak sem to vymazal (mohou se tedy portovat v combatu) a zkompiloval jsem to script k npc ve hre je "eriss" udelal jsem npc pres quice sem mu take priradil patricny scriptname "eriss" ale ve hre nic nedela funguje jen jako "okrasne npc" prosim o jakoukoliv radu. tady je script teleportacniho npc http://paste2.org/p/99105 prosim pomozte mi.
  4. ScriptDev2 kompilace

    vše vyřešeno prosím o smazání Topicu. děkuji
  5. ScriptDev2 kompilace

    sry ten log neaktualizuju uz sem to nejak vyresil pridal sem tam include do toho teleportera atd... al mam jeste jeden error ted sem ho odstranil a zkousim kompilovat .... uz je to ok ik za pomoc j a jinak rikam ze mam ten buildlog spusteny na xammpu se podivej na ten odkaz tam je vypsany ten error.
  6. ScriptDev2 kompilace

    Chtel bych se zeptat na radu co mam delat kdyz si zkompiluju scritdev2 i s sd2 teleporterem a vypise mi to build failed /0suceesed 1failed / atd.... zde mam na xammpu spusteny log "EDIT :cenzura adressy" .Nevim uz co mam s tim delat.A jeste bych se chtel zeptat melo by mi to zkompilovat neco jako je mangosd.exe a realmd.exe ?? jako ze by byl i spustitelny soubor scripdev2.exe ?? nebo to zkompiluje jen MANGOSScript.dll ? velke diky za kazdou radu
  7. [Web Template]Hisgrak for mangos :)

    Hisgraku, "Nepovedlo se vybrat databázy $db" nepříjde ti že máš gramatickou chybu? databázy-databázi ja jen tak sorry. Jinak good template mám ho rojzetý jako druhý index Gratulations ...
  8. Disconnect

    bylo mi divne ze po update mi chybi TBC ale i to expansion no nevadi zkusim to a dam vedet..diky
  9. Disconnect

    prosim muze mi nekdo help?? potrebuji rychlou pomoc mam revizi 6767 a UDB 0.10.4 a kdyz se pripojuji na server tak mi to normalne napise at dam "accept" realmlist(proste potvrzeni realmlistu kdyz napisu account a dam pripojit) a potom to hned hodi "disconnect" vsechno mam good nastavene pls help za kazdou radu vrele dekuji PS: k ukazani characterů na accountu se to ani nedostane proste "disconnect" prosim helpnete nekdo toto je chyba z vypisu serveru: 2008-10-22 21:09:51 ERROR:SQL: SELECT id, gmlevel, sessionkey, last_ip, locked, sha_pass_hash, v, s, expansion, mutetime, locale FROM account WHERE username = 'PLAYER' 2008-10-22 21:09:51 ERROR:query ERROR: Unknown column 'expansion' in 'field list' 2008-10-22 21:09:51 ERROR:WorldSocket::HandleAuthSession: Sent Auth Response (unknown account). 2008-10-22 21:16:41 ERROR:SQL: SELECT id, gmlevel, sessionkey, last_ip, locked, sha_pass_hash, v, s, expansion, mutetime, locale FROM account WHERE username = 'GAMEMASTER' 2008-10-22 21:16:41 ERROR:query ERROR: Unknown column 'expansion' in 'field list' 2008-10-22 21:16:41 ERROR:WorldSocket::HandleAuthSession: Sent Auth Response (unknown account). 2008-10-22 21:17:45 ERROR:SQL: SELECT id, gmlevel, sessionkey, last_ip, locked, sha_pass_hash, v, s, expansion, mutetime, locale FROM account WHERE username = 'GAMEMASTER' 2008-10-22 21:17:45 ERROR:query ERROR: Unknown column 'expansion' in 'field list' 2008-10-22 21:17:45 ERROR:WorldSocket::HandleAuthSession: Sent Auth Response (unknown account). chybi mi snad v tabulce radek "expansion" ??
  10. Prosle mapy?? :D

    Prosim pomozte mi .... kdyz sem si chtel revizi updatovat z 6471 nebo tak nejak na 6767 a dat novou UDB 0.10.4 tak mi to pri rozjeti serveru napsalo tohle 2008-10-21 17:43:04 ERROR:Map file './maps/0004331.map' is non-compatible version (outdated?). Please, create new using ad.exe program. 2008-10-21 17:43:04 ERROR:Correct *.map files not found in path './maps' or *.vmap/*vmdir files in './vmaps'. Please place *.map/*.vmap/*.vmdir files in appropriate directories or correct the DataDir value in the mangosd.conf file. mam poct ze oetovne extrahovani map by to vyresilo (updaty sem delal kvuli toho ze neumim kompilovat arena patch a nesly mi areny) za kazdou pomoc dekuji..
  11. Ad.exe

    mam uplne stejny problem 6767 mi to dela taky
  12. Registrace 2.4.3

    prosiiim Vas nemate nekdo nebo nevytvorili byste mi nekdo registracni stranky na 2.4.3 ale proste nejjednodusi jen acc/heslo/ email tot vse prosiim nevite o necem?? predem dekuji za kazdou pomoc
  13. Bugy v UDB

    axxo axxo vubec ses nezmenila ale kdo jsem ti nereknu .. jinak dikky Ok lidi diky s tim hyjalem ...a axxo thrall ma mit podle www.wowhead.com 430HP tak nevim co je spatne jestli 430 nebo 1,22M hp (1 220 000 HP)
  14. Bugy v UDB

    tak tohle sem presne delal
  15. Bugy v UDB

    v UDB 0.10.3 kterou mi tu postovali je uplne moc bugu hlavne v dungeonech jako BT / hyjal/ sp/za dokonce i thrall v ogrimmaru ma 1,22M HP a nastaveno v DB atack power 26k + 16k max dmg neznate prosimvas nejakou full DB na 2.4.3 ktera ma nejmene bugu??? prosiiim v UDB chybi i bossove to se neda opravovat....... trvalo y to vecne prosiiiiiiiiim hodte link
×