Jump to content
  • Announcements

    • Xmat

      Pravidlo pro postování v TTT

      Do sekce Tipy, triky, tutoriály nepatří žádné dotazy.   Postujte sem vaše návody, tipy a různé další věci jež uznáte za vhodné sdělit zdejšímu osazenstvu, ale veškeré dotazy směřujte do sekce Všeobecná diskuse.
    • Replik

      Seznam návodů a důležitých témat v této sekci

      Pro lepší přehlednost jsem vytvořil tento seznam, který vás, méně zkušené, lépe provede touto sekcí. Věřím, že zde najdete, co hledáte. Vypsané jsou návody, které jsou oficiálně uznané jako návody. Běžné diskuze, které neposkytují postupy a rady zvěřejněny nejsou.   Instalace vlastního MaNGOS Serveru Díky těmto návodům budete (měli by jste být) schopni vytvořit a následně spustit váš vlastní server. Nastavení je pro verze s i bez datadisku.   Instalace MaNGOS Serveru (bez datadisku TBC) - Autor Benny Instalace MaNGOS Serveru (s datadiskem TBC) - Autor Malfik Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor charlie Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor kupkoid   Chyby a jejich řešení při přihlašování k serveru - Autor Cybe   Zálohování uživatelských dat   Dávkový soubor (BAT soubor) pro vytvoření SQL záloh - Autor Replik   Kompilování - tvoření vlastních release (revizí)   Tvorba kompilací pro Win32 (MangoScript) - Autor bLuma   Ostatní - těžko zařaditelné, ale neznamená to, že nejsou dobré   VIP Systém - Autor charlie Tvorba Webových stránek pro MaNGOS - Autor zahuba Tvorba teleportačních NPC (MangoScript) - Autor Replik Registrační web (původně předělaná SPORA) Funkční pro Antrix i MaNGOS - Autor Replik Nastavení a spuštění Minimanager pro MaNGOS - Autor BlackMartin Nastavení MaNGOS Website - Autor Artorius   Samozřejmě jsou zde i jiné návody, ale tyto jsou nejvíce používané, proto věřím, že vám budou nápomocné. Tuto sekci budeme upravovat podle potřeby. Pokud by jste něco nenašli nebo si nevěděli rady, hledejte na fóru a teprve potom založte vlastní topik. Pokud nějaký autor vytvoří kvalitní návod a chtěl by ho zveřejnit i v tomto seznamu, doporučuji, aby mi napsal zprávu skrze PM.   Díky a přeji hezký den na WoWResource   Replik
    • Aristo

      Příspěvky tam, kde nemají co dělat

      Dodržujte zákaz přispívání do topiků s repaky pokud si to zakladatelé nepřejí!! Opakované psaní příspěvků bude trestáno warnem.
    • Aristo

      Používání spoilerů

      Poslední dobou má většina uživatelů fora zvláštní nutkání postovat extrémně dlouhé texty nebo kódy, které zabírají v nejedenom případu i 80% obsahu celé stránky a hodně tak zvedají nepřehlednost v topiku. Chtěl bych všechny uživatele požádat, aby při postování citací, jakýchkoliv kódů, errorů, atp... delších než 30 řádků používali funkci spoileru.   Funkci vyvoláte příkazem [spoiler] text [/spoiler]   Ukázka:  

Naturon

Members
  • Content count

    22
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

2 Průměrný uživatel

About Naturon

  • Rank
    Level 2
  • Birthday 05/27/1995

Contact Methods

  • Skype
    otakargm

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  1. SQL Pomocník (placenej)

    Poprve přes Quice nedělám, dělam jen ručně přes Navicat ručně je to všechno jednoduchší a bezpečnejší. Podruhé, jestli rozběhneme server alespoň na 30 lidi online tak ti to video s radosti natočim možná udělám par screenu.
  2. SQL Pomocník (placenej)

    Tady to máš napsané v mé druhé reakci: Třeba číst a umět dedukovat... Ještě do podropna je tam psané... Pro opravu aby ste tomu konečně pochopili... možna sem se špatně vyjádřil... uznávam a opravuji se. Ponúkam "někomu" placenou práci s SQL... ozvěte se. Zaplatim "někomu" za práci s SQL... nebo pomoc s SQL. Děkuji, tenhle topic splnil mou žádost a proto se muže klidně smazat.
  3. SQL Pomocník (placenej)

    Areny myslené jako teleporter s questem na místo s PVPflagmy kde se horda muze pomoci questu portnout na jednu stranu a alliance na druhou po nejakym case od spusteni Q se vam odcita cas a po napsani Failed se otevrou dvere, uz to skoro mame. Priste nemudrujte a nemachrujte se svejim skills kdyz ani nedokazete pochopit neco na co ste se ani nezeptali moudralkove.
  4. SQL Pomocník (placenej)

    Ne asi ste špatně pochopili ale už nehledam už sem našel, ja hledal člověka kteremu zaplatim. A už sme domluveni... 5 bossu nakodit 3 questove serie 2 nove areny 500 Kč Děkuji, muzete smazat.
  5. SQL Pomocník (placenej)

    Ponukam placenou praci s SQL co se tyce naskriptovani vlastnych bossu a Q a podobne. Piste prosim jen vyhradne skype nebo email... DĚKUJI, NAŠEL! Na cene se dohodneme.
  6. ExtendCost

    Ahoj, mněl bych jeden dotázek ohledem ExtendCost pro vysvětleni hledam spusob jak nastavit to aby se nejakej item kupoval za nejakej item napriklad za Emblem of Heroism to vim nastavenim buyprice a extendcost type no jenze udelal sem si vlastni marky s vlastni texturou a nevim jak udelat novej extendcost jestli by ste mi poradili ve ktere tabulce hledat ocenim to. S SQL umim a delam si v nem celej server takze to problem nebude. Dekuji za odpoved.
  7. [EXP] MaNGOS Raty

    Prosím server som si robil naposledy pred pol rokom takže neviem kde v tom configu nastavuje a presnejšie ktorý config to je
  8. [EXP] MaNGOS Raty

    No ano zabudol som Na ten Config xD No mam na notasi server ale este len rozbieham 5 ludi denne XDDDD Normalni komp nedostane stahovali sme sa teraz x) A potrebujem ete par inych veci nez PC. Tento NTBK mi bohato stačí.
  9. [EXP] MaNGOS Raty

    Šak musí byť niečo na pobavenie nie ?
  10. Wifi, Router a verejna ip

    V případe že ne si to mužeš zaplatit za značnou maličkou částku tady u nás no slovenskú to býva kolem 10€.
  11. [SEARCH] Server Hosting

    Presne, nejak moc si nárokuješ 10mb/s upload A podobne ty splní len nejaký Server Hosting platený a nie ktorý ty ete bude pomáhať.
  12. Wifi, Router a verejna ip

    KUKNI SEM : http://www.wowresource.eu/index.php?showtopic=16260
  13. [EXP] MaNGOS Raty

    Ahoj hľadal som na fóre niečo na automatické zvýšenie ratov serveru na 2.4.3 . Cez Quice to ide tiež ale musel by som to meniť pri každej potvorke. Teda ak poznáte systém ako to spravím v DB pre všetko alebo ako to spravím cez nejaký program automaticky a rýchlo tak šup sem stým. Ďalej by som sa chcel spýtať ako zvýšiť výkon na notebooku, mám už síce 2-ročný notebooku ASUS F5RL a ak nastavím výkon procesoru (CPU) na 100% šľahne ho o zem Momentálne ide na 39% a celkom v pohode. Ešte je tu taká vec že nastavenie výkonu procesora nastavujem cez akési zvláštne nastavenie v Battery Systeme Neviem síce čo to stým ma spoločné ale počul som že na vine sú tri faktory : 1.Odchod batérie na onen svet. 2.Dvoj-ročná trvanlivosť (8hodín denne ON). 3.Prehrievanie procesora/slabý chladič. Tieto problémy som sa rozhodol riešiť ráznym spôsobom a preto od Vás potrebujem schválenie. Teória č.1 : Kúpim externý chladič na notebook. Teória č.2 : Kúpim si vysávač s tichým a vysokým výkonom a začnem vysávať procesor. Teória č.3 : Kúpim externý chladič a novú batériu na notebook. Teória č.4 : Túto radšej vynechám. Teória č.5 : Notebook do šrotu. Tak skúste niečo...
  14. WoW Server Launcher

    Ak máte nejaký nápad na užitočný software na WoW píšte PM
  15. WoW Server Launcher

    Nový tools na spúšťanie akéhokoľvek typu serveru Jednoducho spravená utilytka Práca zabrala mne a Einsteinovi zhruba tak 30 minút Download : http://filebeam.com/569f6d3cf2a5c1a495b3196f5c0682e0 Download eDisk : http://www.edisk.sk/stahnout-soubor/71240/WoW_Server_Launcher.exe_32KB.html Spustite otvorte nastavenie, nastavte cieľový adresár stlačte ON. Optimálna možnosť : Dať si to ako službu alebo Pri Spustení Windows Vista : Vložte do adresára umiestnenia a vytvorte odkaz na plochu Screenshot : http://images.daypix.eu/fNUvmtCjns72coH.png Update : +AUTO RESTART +HIDE and SHOW * Update nájdete len na eDisku. Na eDisku reuploadujem po každej úprave.
×