Jump to content
  • Announcements

    • Xmat

      Pravidlo pro postování v TTT

      Do sekce Tipy, triky, tutoriály nepatří žádné dotazy.   Postujte sem vaše návody, tipy a různé další věci jež uznáte za vhodné sdělit zdejšímu osazenstvu, ale veškeré dotazy směřujte do sekce Všeobecná diskuse.
    • Replik

      Seznam návodů a důležitých témat v této sekci

      Pro lepší přehlednost jsem vytvořil tento seznam, který vás, méně zkušené, lépe provede touto sekcí. Věřím, že zde najdete, co hledáte. Vypsané jsou návody, které jsou oficiálně uznané jako návody. Běžné diskuze, které neposkytují postupy a rady zvěřejněny nejsou.   Instalace vlastního MaNGOS Serveru Díky těmto návodům budete (měli by jste být) schopni vytvořit a následně spustit váš vlastní server. Nastavení je pro verze s i bez datadisku.   Instalace MaNGOS Serveru (bez datadisku TBC) - Autor Benny Instalace MaNGOS Serveru (s datadiskem TBC) - Autor Malfik Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor charlie Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor kupkoid   Chyby a jejich řešení při přihlašování k serveru - Autor Cybe   Zálohování uživatelských dat   Dávkový soubor (BAT soubor) pro vytvoření SQL záloh - Autor Replik   Kompilování - tvoření vlastních release (revizí)   Tvorba kompilací pro Win32 (MangoScript) - Autor bLuma   Ostatní - těžko zařaditelné, ale neznamená to, že nejsou dobré   VIP Systém - Autor charlie Tvorba Webových stránek pro MaNGOS - Autor zahuba Tvorba teleportačních NPC (MangoScript) - Autor Replik Registrační web (původně předělaná SPORA) Funkční pro Antrix i MaNGOS - Autor Replik Nastavení a spuštění Minimanager pro MaNGOS - Autor BlackMartin Nastavení MaNGOS Website - Autor Artorius   Samozřejmě jsou zde i jiné návody, ale tyto jsou nejvíce používané, proto věřím, že vám budou nápomocné. Tuto sekci budeme upravovat podle potřeby. Pokud by jste něco nenašli nebo si nevěděli rady, hledejte na fóru a teprve potom založte vlastní topik. Pokud nějaký autor vytvoří kvalitní návod a chtěl by ho zveřejnit i v tomto seznamu, doporučuji, aby mi napsal zprávu skrze PM.   Díky a přeji hezký den na WoWResource   Replik
    • Aristo

      Příspěvky tam, kde nemají co dělat

      Dodržujte zákaz přispívání do topiků s repaky pokud si to zakladatelé nepřejí!! Opakované psaní příspěvků bude trestáno warnem.
    • Aristo

      Používání spoilerů

      Poslední dobou má většina uživatelů fora zvláštní nutkání postovat extrémně dlouhé texty nebo kódy, které zabírají v nejedenom případu i 80% obsahu celé stránky a hodně tak zvedají nepřehlednost v topiku. Chtěl bych všechny uživatele požádat, aby při postování citací, jakýchkoliv kódů, errorů, atp... delších než 30 řádků používali funkci spoileru.   Funkci vyvoláte příkazem [spoiler] text [/spoiler]   Ukázka:  
Sign in to follow this  
gihod

Jen takova otazecka

Recommended Posts

Mam jednu otazku

Proc jste mi zablokovali ucet za (pry Reklama je zakazana) topic o mem projektu It Reference?

A proc az za tyden?

Prislo to nekomu jako sprostá reklama jak jsou treba na servery??

edit: Třešničky dorasili i sem

Edited by gihod

Share this post


Link to post
Share on other sites
Mam jednu otazku

Proc jste mi zablokovali ucet za (pry Reklama je zakazana) topic o mem projektu It Reference?

A proc az za tyden?

Prislo to nekomu jako sprostá reklama jak jsou treba na servery??

edit: Třešničky dorasili i sem

 

No jako je to věc Sneakera a modů.

Ale teda začíná mě docela štvát jak se ke všemu zde modi i sneaker staví...

Například clant se nedávno zachoval jako děcko....

Založil jsem topic kde jsem prodaval PC...a Clant ho přejmenoval na ,,Mám hezký case" a nechal tam jen fotku toho case...

To se clant ukázal.

Clanta absolutně nechápu...pokud vím aj XtremeR tu prodával PC a nikdo mu to nelocknul + nejsem sám kdo si to myslí je jich tu více...

No ale opravdu nechápu proč ti dali ban...myslím si že fórum upadá a nejen tím jak se k tomu staví Sneaker ale i lidma co jsou tady...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mne zadne prikori ucineno nebylo, takze si nemohu stezovat, ale co sleduji situaci na tomto foru (jsem tu kazdy den, i kdyz spis diskuse sleduju, nez abych do nich prispival), tak mi neprijde chovani moderatorskeho tymu a SneakeraXZ moc dobre(pokud je vyjadreni nazoru prohrese, tak mi klidne pridejte warn...za svym nazorem si stojim).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Copak, další převrat? :) Já si myslím, že chování mod teamu je naprosto odpovídající zdejší komunitě, tak, po převratu mě nezapomeňte zavřít za kolaborantství s předešlým režimem :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Zde opravdu není anarchie i když o to usilujete, tak se to nepodaří.

 

Topic jsem zavřel/smazal kvůli tomu, že reklama je zde zákázána - je to v pravidlech. Opravdu tu nestojím o témata, kde někdo postne odkaz na jeho stránku s tím, že se ptá lidí co si o to myslí? Chápu, že se potřebujete se svým novým projektem zviditelnit, ale zde proto není místo. Porušení pravidel = ban? Dostal si zablokování účtu na 5dní, když bych se tě opravdu chtěl zbavit dám ti ban na IP, což jsem neudělal ani neudělám. Za týden z toho důvodu, že trvalo nějakou dobu než jsem si toho všimnul.

 

Pokud chcete oponovat, že je tu sekce servery(reklama), tak samy víte, že jsou to servery s WoW, které se týkají tématu tohoto diskuzního fóra a kdyby tu na ně nebyla sekce, tak by lidi stejně zakládali topici s nima a muselo by se to mazat/zamykat atd.

 

Sabath: Proč to Clant udělal to opravdu nechápu a je to rozhodně špatné. Mám mu vzít podle tebe moderátora? a to udělat pokaždé, když moderátor řekne něco špatně? a nakonec nebudu mít nikoho? na druhou stranu mám stanovit jasný kodex, který bude vyžadovat od vás také perfektní chování? a hned při prvním náznaku chyby vás zabanovat? Myslím, že já a celý moderátorský tým jsme až moc toleratní.

 

P.S: Pokud chcete, aby se k vám modi chovali slušně, tak to dělejte taky. To, že zákládáte blbosti. Dáváte topicu jména, která nedávají vůbec smysl. Píšete, že to člověk musí číst několikrát, aby to pochopil. Píšete zbytečné příspěvky. Zákládate duplicitní téma. Pro fórum děláte absolutně nic a to myslím skutečně vážné. Osobně mi nevadí když přijde nový uživatel a záloží nové téma s tím, že postupovat podle návodu, ale má problém. Přiloží třeba screen a nazve topic problém. Ano, je to špatně, ale co uděláte vy? kteří tu jste každý den. Začnete mu tam psát, že ať použije hledání, že se to řešilo nebo, že je blbec atd. místo, abyste mu řekli, kde problém je nebo ho odkázali na skutečné téma.

 

Problém je ten, že jste v pubertě a myslíte si buhví co o sobě?, že vy máte absolutní pravdu, že můžete dělat absolutně všechno, což je najednu stranu pochopitelný, ale měli byste se nad sebou zamyslet. Ono až za pár let z toho vyrostete, tak už se z vás většina, tak chovat nebude, ale to už zase pujdete někám jinám a na WoW zapomenete.

 

Pokud chcete, abyse tu něco změnilo, tak musíte začít u vás - produkovat kvalitnější příspěvky, dávat tématům lepší témata, psát třeba návody nebo zveřejňovat vlastní obsach atd. pokud ty z vás co sem chodí každý den tohle začnou dělat, tak potom to bude snazší na moderování - těch nových co jsou prostě neukáznění. Pokud se nezměnite vy, tak se nezmění ani toto fórum. Jediné čeho docílíte, že skončí a někdo z vás vytvoří něco nové a troufám si říct, že to bude ještě horší.

 

Toť asi všechno. Vezměte si to k srdci. Je to sice takové kázaní, které občas dostanete od rodičů, účitelů atd. a vždy se tomu smějete, ale až jednou vyrostete, tak si to uvědomíte. Aspoň někteří z vás.

Share this post


Link to post
Share on other sites

já z tohoto fora asi odejdu to nemá cenu tady zůstávat dával jsem to na ostatní fora a všude byla reklama zakázána ale nikde mi to nezmazali moderátoři se ještě zapojily tak se mějte

Share this post


Link to post
Share on other sites

Měj se, nakonec jsme špatný my, jelikož ty si porušil pravidla. Kdyby to nebylo v pravidlech, tak ok, ale je to tam, tak nechápu co pořád řešiš? To si jako myslíš, že když založíš téma typu - koukněte na můj nový projekt a napište si co si o něm myslíte, tak to nevyzní jako reklama?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Může být udělena vyjímka, ale pouze v případě, že se jedná o neziskový projekt - tím není myšleno vlastní server či konkureční web, který by mohl být neziskový.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok, máš pravdu. Má chyba. Topic ti už nevrátím, ale můžeš si ho založit znovu. Účet a jsem ti odblokoval a warn vzal.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×