Jump to content
  • Announcements

    • Xmat

      Pravidlo pro postování v TTT

      Do sekce Tipy, triky, tutoriály nepatří žádné dotazy.   Postujte sem vaše návody, tipy a různé další věci jež uznáte za vhodné sdělit zdejšímu osazenstvu, ale veškeré dotazy směřujte do sekce Všeobecná diskuse.
    • Replik

      Seznam návodů a důležitých témat v této sekci

      Pro lepší přehlednost jsem vytvořil tento seznam, který vás, méně zkušené, lépe provede touto sekcí. Věřím, že zde najdete, co hledáte. Vypsané jsou návody, které jsou oficiálně uznané jako návody. Běžné diskuze, které neposkytují postupy a rady zvěřejněny nejsou.   Instalace vlastního MaNGOS Serveru Díky těmto návodům budete (měli by jste být) schopni vytvořit a následně spustit váš vlastní server. Nastavení je pro verze s i bez datadisku.   Instalace MaNGOS Serveru (bez datadisku TBC) - Autor Benny Instalace MaNGOS Serveru (s datadiskem TBC) - Autor Malfik Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor charlie Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor kupkoid   Chyby a jejich řešení při přihlašování k serveru - Autor Cybe   Zálohování uživatelských dat   Dávkový soubor (BAT soubor) pro vytvoření SQL záloh - Autor Replik   Kompilování - tvoření vlastních release (revizí)   Tvorba kompilací pro Win32 (MangoScript) - Autor bLuma   Ostatní - těžko zařaditelné, ale neznamená to, že nejsou dobré   VIP Systém - Autor charlie Tvorba Webových stránek pro MaNGOS - Autor zahuba Tvorba teleportačních NPC (MangoScript) - Autor Replik Registrační web (původně předělaná SPORA) Funkční pro Antrix i MaNGOS - Autor Replik Nastavení a spuštění Minimanager pro MaNGOS - Autor BlackMartin Nastavení MaNGOS Website - Autor Artorius   Samozřejmě jsou zde i jiné návody, ale tyto jsou nejvíce používané, proto věřím, že vám budou nápomocné. Tuto sekci budeme upravovat podle potřeby. Pokud by jste něco nenašli nebo si nevěděli rady, hledejte na fóru a teprve potom založte vlastní topik. Pokud nějaký autor vytvoří kvalitní návod a chtěl by ho zveřejnit i v tomto seznamu, doporučuji, aby mi napsal zprávu skrze PM.   Díky a přeji hezký den na WoWResource   Replik
    • Aristo

      Příspěvky tam, kde nemají co dělat

      Dodržujte zákaz přispívání do topiků s repaky pokud si to zakladatelé nepřejí!! Opakované psaní příspěvků bude trestáno warnem.
    • Aristo

      Používání spoilerů

      Poslední dobou má většina uživatelů fora zvláštní nutkání postovat extrémně dlouhé texty nebo kódy, které zabírají v nejedenom případu i 80% obsahu celé stránky a hodně tak zvedají nepřehlednost v topiku. Chtěl bych všechny uživatele požádat, aby při postování citací, jakýchkoliv kódů, errorů, atp... delších než 30 řádků používali funkci spoileru.   Funkci vyvoláte příkazem [spoiler] text [/spoiler]   Ukázka:  
Sign in to follow this  
warring

Uprava PHP kodu Webu

Recommended Posts

Cawko mam stahnuty web z Ac-web a je dělaný na ascent

 

tzn

characters.accounts

 

potřeboval bych to upravit tak aby byly accounty zvlášť a Charactery zvlášť a taky <? na <?php

Charactery - Characters

Accounty - Realmd

Server - World

 

 

Byl bych moc Vděčný jelikož i přes mé úpravy to pořad nechce fungovat ( CPpanel )

 

Pokud by měl někdo velký zájem jsem ochoten mu za tuto úpravu klidně i zaplatit 1000 Kč !!! pokud to bude fungovat na Trinity Core II

 

 

děkuji

 

 

PS. Web Dodám jak ho Uploadnu !!!

 

 

 

 

Web ke stažení ZDE http://filebeam.com/5e08012c6bbc3f006f0920596aeb9737

Edited by warring
  • Downvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

v těch tvejch topikách aby jeden furt luštil, neumíš napsat pořádně co chceš ?

 

mam stahnuty web z Ac-web a je dělaný na ascent

tzn (to znamená)

characters.accounts

co to je za blbost ?

 

snad napíšu

Cawko mam stahnuty web z Ac-web, je dělaný na ascent a potřeboval bych ho upravit na TrinityCore a roztřídit tabulky pro charaktery do Db Characters, Accounty do Realmd a Svět do World.

Např: characters.accounts na realmd.accounts

 

Byl bych moc Vděčný jelikož i přes mé úpravy to pořad nechce fungovat ( CPpanel )

...

 

děkuji

 

A hned je na svět jasněji :cheers:

Edited by Lukasas

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tomuto človeku sa nedá veriť!!! Pristupil som s nim na dve prácičky. Jednu som dokončil odovzdal a vraj mi to potom zaplati. O deň na mňa nárokoval s požiadavkami ešte toto ešte toto. Tak som to spravil. Povedal som mu, že z pôvodnych 40€ čo mi mal zaplatiť za prvý (pôvodne script) teraz už systém, stačí keď mi zaplatí 30€, lebo potrebujem peniaze čo najskôr. Povedal, že mi o nasledujúcich niekoľko dní dá. Ale môže mi dať peniaze aj skôr keď mu spravím grafiku. Grafiku som nespravil a tak som od neho pýtal peniaze dnes, ako mi ich slúbil bez grafiky. Dal som scripty ohodnotiť a z pôvodných 40€ za jeden script sa stal systém v hodnote 80€, ktorý som bu bol ochotný dať za 30€ dnes. Odmietol zaplatiť!!! Úprimne povedané, čakal som to, veď aká lama môže dávať za jeden script zo zápisom a výpisom prihlášky do DB 40€. To už musí byť fakt neznalec. Tak som tam implementoval system, ktory sa napoji na moju DB a zmaže moje scripty. Nedávam to sem ako nejaký ľútostný príbeh, ale skôr ako výstrahu pred týmto človekom!!! Takže sa majte na pozore.

Share this post


Link to post
Share on other sites

jo nedodržel jsi daný termín ale nenecham si špinit jmeno napiš sem číslo učtu a aj ti tech 40€ poslu

aby se nepotento.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Choď na skype, tam sa dohodneme. Nedodržal som termín ?? Snaď som hovoril 2 tyždne nie ??

 

EDIT: ja som nedodržal termín?? Ty máš čo o termíne hovoriť. Chcel si systém prihlášok a vznikol z toho prehľad účtov a characterov s odosielaním prihlášok a administráciov na unmute, unban, pridavanie prav GM a podbne... Mal si mi po odovzdani prihlaškoveho systemu zaplatiť a namiesto toho si vyjednaval už ďalšie veci. Tak o termine by som pomlčal. Ja som presný ako hodinky ;-).

Edited by SiLvEr

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×