Jump to content
  • Announcements

    • Xmat

      Pravidlo pro postování v TTT

      Do sekce Tipy, triky, tutoriály nepatří žádné dotazy.   Postujte sem vaše návody, tipy a různé další věci jež uznáte za vhodné sdělit zdejšímu osazenstvu, ale veškeré dotazy směřujte do sekce Všeobecná diskuse.
    • Replik

      Seznam návodů a důležitých témat v této sekci

      Pro lepší přehlednost jsem vytvořil tento seznam, který vás, méně zkušené, lépe provede touto sekcí. Věřím, že zde najdete, co hledáte. Vypsané jsou návody, které jsou oficiálně uznané jako návody. Běžné diskuze, které neposkytují postupy a rady zvěřejněny nejsou.   Instalace vlastního MaNGOS Serveru Díky těmto návodům budete (měli by jste být) schopni vytvořit a následně spustit váš vlastní server. Nastavení je pro verze s i bez datadisku.   Instalace MaNGOS Serveru (bez datadisku TBC) - Autor Benny Instalace MaNGOS Serveru (s datadiskem TBC) - Autor Malfik Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor charlie Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor kupkoid   Chyby a jejich řešení při přihlašování k serveru - Autor Cybe   Zálohování uživatelských dat   Dávkový soubor (BAT soubor) pro vytvoření SQL záloh - Autor Replik   Kompilování - tvoření vlastních release (revizí)   Tvorba kompilací pro Win32 (MangoScript) - Autor bLuma   Ostatní - těžko zařaditelné, ale neznamená to, že nejsou dobré   VIP Systém - Autor charlie Tvorba Webových stránek pro MaNGOS - Autor zahuba Tvorba teleportačních NPC (MangoScript) - Autor Replik Registrační web (původně předělaná SPORA) Funkční pro Antrix i MaNGOS - Autor Replik Nastavení a spuštění Minimanager pro MaNGOS - Autor BlackMartin Nastavení MaNGOS Website - Autor Artorius   Samozřejmě jsou zde i jiné návody, ale tyto jsou nejvíce používané, proto věřím, že vám budou nápomocné. Tuto sekci budeme upravovat podle potřeby. Pokud by jste něco nenašli nebo si nevěděli rady, hledejte na fóru a teprve potom založte vlastní topik. Pokud nějaký autor vytvoří kvalitní návod a chtěl by ho zveřejnit i v tomto seznamu, doporučuji, aby mi napsal zprávu skrze PM.   Díky a přeji hezký den na WoWResource   Replik
    • Aristo

      Příspěvky tam, kde nemají co dělat

      Dodržujte zákaz přispívání do topiků s repaky pokud si to zakladatelé nepřejí!! Opakované psaní příspěvků bude trestáno warnem.
    • Aristo

      Používání spoilerů

      Poslední dobou má většina uživatelů fora zvláštní nutkání postovat extrémně dlouhé texty nebo kódy, které zabírají v nejedenom případu i 80% obsahu celé stránky a hodně tak zvedají nepřehlednost v topiku. Chtěl bych všechny uživatele požádat, aby při postování citací, jakýchkoliv kódů, errorů, atp... delších než 30 řádků používali funkci spoileru.   Funkci vyvoláte příkazem [spoiler] text [/spoiler]   Ukázka:  
Sign in to follow this  
Takumi

Vlastni platidlo

Recommended Posts

Ahoj lidi, mel bych takovy dotaz jestli to bude vubec mozne :)

 

Udelal jsem si testovaci server a rad bych na nem zavedl vlastni platidlo. Zkousel jsem jak vlastni predmet tak upravit stavajici a to 20558 -Warsong gulch mark. Pomoci Quice jsem predmet vlozil do sveho vendora a priradil mu ItemExtendedCost 1653 coz jsou 2x Warsong gulch marky. Problem nastal in-game ze cena predmetu misto marek je 200 honoru :D U vlastniho predmetu se mi to ani nepovedlo. Tudiz da se do extendcost pridat jakoby predmet za ktery si hrac koupi dany item od vendora? zkousel jsem koukat i do databazi ale nenasel jsem zadnou moznost upravy. Verim ze by to urcite slo v pripade napr. badge of justice, ale to bych nechtel pouzivat ztoho duvodu ze uz se pouziva primo ve hre. Warsong gulch marka pro me byla prijatelna z toho duvodu ze byla in-game vyrazena... Pokud bude nekdo schopen poradit budu mu nezkonale zavazan a budu ho uctivat jako boha :)

 

Jinak jedu na Mangosu Revision 11327 WoW 3.3.5a db_version: UDB 0.12.1 (400) for MaNGOS 11304 with SD2 SQL for rev. 2016

Tudiz otazka ktera nejspis muj problem vyresi zni: Kde se nachazi moznost upravit ItemExtendedCost tak abych mohl jako platidlo pouzit svuj vytvoreny popr. Upraveny item. Vsem predem dekuji za vas cas a snahu pomoci muj problem.

 

PS: Snazil jsem se procitat forum a pokud sem podobny topic prehledl velice se omlouvam.

Edited by Takumi

Share this post


Link to post
Share on other sites

upravit dbc

nebo vyuzit jineho itemu jeho naslednou upravou

 

jedine moznosti

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Možnosti jsou takové jaké píše Stoner.

 

Hlavní nevýhoda úpravy DBC je taková, že sice docílíš toho aby item u vendora stál tolik čeho chceš,

ale (bylo to tak před 3 lety, co jsem měl server, divil bych se, kdyby se to nějak změnilo) hráč cenu při pokecání s vendorem

v klientovi neuvidí, což není dobré.

 

Já využíval extended cost Brewfest marek, které jsou při úpravě jména v DB snad ideální ...

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

dekuji vam vsem za rady rozhodl jsem se pouzit love tokeny se zmenenym Display ideckem na neco vhodnejsiho :D a aby hraci videli popripade spravne ikony muzou pouzit addon "dif" i kdyz v tomto pripade to bude jedno jelikoz se budou pridavat jako curency tudiz je v bagu neuvidi :) jeste jednou dekuji za pomoc :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×