Jump to content
  • Announcements

    • Xmat

      Pravidlo pro postování v TTT

      Do sekce Tipy, triky, tutoriály nepatří žádné dotazy.   Postujte sem vaše návody, tipy a různé další věci jež uznáte za vhodné sdělit zdejšímu osazenstvu, ale veškeré dotazy směřujte do sekce Všeobecná diskuse.
    • Replik

      Seznam návodů a důležitých témat v této sekci

      Pro lepší přehlednost jsem vytvořil tento seznam, který vás, méně zkušené, lépe provede touto sekcí. Věřím, že zde najdete, co hledáte. Vypsané jsou návody, které jsou oficiálně uznané jako návody. Běžné diskuze, které neposkytují postupy a rady zvěřejněny nejsou.   Instalace vlastního MaNGOS Serveru Díky těmto návodům budete (měli by jste být) schopni vytvořit a následně spustit váš vlastní server. Nastavení je pro verze s i bez datadisku.   Instalace MaNGOS Serveru (bez datadisku TBC) - Autor Benny Instalace MaNGOS Serveru (s datadiskem TBC) - Autor Malfik Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor charlie Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor kupkoid   Chyby a jejich řešení při přihlašování k serveru - Autor Cybe   Zálohování uživatelských dat   Dávkový soubor (BAT soubor) pro vytvoření SQL záloh - Autor Replik   Kompilování - tvoření vlastních release (revizí)   Tvorba kompilací pro Win32 (MangoScript) - Autor bLuma   Ostatní - těžko zařaditelné, ale neznamená to, že nejsou dobré   VIP Systém - Autor charlie Tvorba Webových stránek pro MaNGOS - Autor zahuba Tvorba teleportačních NPC (MangoScript) - Autor Replik Registrační web (původně předělaná SPORA) Funkční pro Antrix i MaNGOS - Autor Replik Nastavení a spuštění Minimanager pro MaNGOS - Autor BlackMartin Nastavení MaNGOS Website - Autor Artorius   Samozřejmě jsou zde i jiné návody, ale tyto jsou nejvíce používané, proto věřím, že vám budou nápomocné. Tuto sekci budeme upravovat podle potřeby. Pokud by jste něco nenašli nebo si nevěděli rady, hledejte na fóru a teprve potom založte vlastní topik. Pokud nějaký autor vytvoří kvalitní návod a chtěl by ho zveřejnit i v tomto seznamu, doporučuji, aby mi napsal zprávu skrze PM.   Díky a přeji hezký den na WoWResource   Replik
    • Aristo

      Příspěvky tam, kde nemají co dělat

      Dodržujte zákaz přispívání do topiků s repaky pokud si to zakladatelé nepřejí!! Opakované psaní příspěvků bude trestáno warnem.
    • Aristo

      Používání spoilerů

      Poslední dobou má většina uživatelů fora zvláštní nutkání postovat extrémně dlouhé texty nebo kódy, které zabírají v nejedenom případu i 80% obsahu celé stránky a hodně tak zvedají nepřehlednost v topiku. Chtěl bych všechny uživatele požádat, aby při postování citací, jakýchkoliv kódů, errorů, atp... delších než 30 řádků používali funkci spoileru.   Funkci vyvoláte příkazem [spoiler] text [/spoiler]   Ukázka:  

Right hand Mangos

Members
  • Content count

    61
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Right hand Mangos

  1. Internet - Průzkum

    UPC mám ho 3 roky zažil sem tak 15 výpadků z toho jeden byl 3dení ale jinak za tu dobu spokojený.... OSTRAVA Prvně sem ho měl taky přes from com net a taky to přebralo UPC
  2. [MaNGOS, TrinityCore] SQL Generator

    Dost dobré ;-) končně něco pro ty nooby ;-) dobře ty +1
  3. [Arcemu] AshbringerBoss V0.2

    Tohle je cpp
  4. nejde pustit TC.exe na 64bit

    S něčím podobným mám taky problém Mám MVS c++ profesional 2008 a pri kompilaci na 64bit systému na 64 bit rev mi tu napíš skip 11 succes ale kompilace nikde nevíte kde je problém ? díky
  5. C++ Reputation NPC

    Dobrý den mám nápad udělat v cpp Reputation NPC= Npc které bude prodávat reputaci, 1000rep za 1000goldů, s kontroulou zda chce opravdu reputaci kopit, Koupit/Nekoupit. Ale sám si to nedokážu sepsat stačí mi udělat základ na strukturu core tc1 a zbytek snad dokončím sám. Děkuji za pomoc.
  6. C++ Reputation NPC

    Díky, ale není tohle pro arcemu ? tam mi nebude sedět struktura... kdybych věděl jak ta struktura má vypadat tak si to udělám i sám ;-)
  7. Zone request. / c++ script

    Zdravím hledám někoho kdo by dokázal sepsat c++ script který by měl pracovat tak že: Mám dvě zóny do kterých chci aby tam byl přístup povolen pouze, když budou mít v batohu určitý item... Na strukturu core TC1.. Za pomoc děkuji ;-)
  8. Zone request. / c++ script

    Znovu to tedy oživuji, prosím o pomoc ;-)
  9. Poprosím o prečítanie Modom alebo Adminom

    Blumo pokud vím ani jeden post nebyl nějak vulgární, takže nevidím důvod proč byly smazané a za druhé stačí se jen nějak vyjadřit proti fórum a už je tu problém :D to je opravdu trapné a z warnem mi můžeš však ty víš
  10. Zone request. / c++ script

    A nebo by to šlo spůsobem že by v té zóně nefungoval příkaz .groupgo , tak by to bylo nejlepší řešení ;-)
  11. Zone request. / c++ script

    a tuhle část scriptu mám vložit kde prosím ? if(GetZoneId() = doplň && !HasItem(item_guid)) TeleportTo(x,y,z,o); GetSession()->SendNotification("Nemáš item, byl jsi teleportován"); A Id zóny má být místo: Doplň a id itemu má být místo čeho? Díky moc se neviznám v tomhle ;-)
  12. Zone request. / c++ script

    A nebo udělat script pro vendory že pokud nemáte ten item tak se vám nezobrazí to co vendor prodává a tím pádem si nic nebudete moci koupit, ale nechci aby to ten item vzalo ale pouze se podívalo jestli ho má ;-) děkuji.
  13. Výpis Horde / Aliance

    Zdravím jelikož neumím php chtěl bych vás poprosit o napsání php scriptu na jednoduchý výpis celkového počtu charu za hordu a celkového počtu charů za alianci něco sem skoušel a asi nic je tam někde asi chyba. <? $mysql_sp=mysql_connect("127.0.0.1","root","root"); $mysql_db=mysql_select_db("characters_fun_tbc", $mysql_sp); $ali = MySQL_Query("SELECT * FROM characters WHERE race IN (1, 3, 4, 7, 11)"); $horde = MySQL_Query("SELECT * FROM characters WHERE race IN (2, 5, 6, 8, 10)"); echo " |Alliance: "; echo MySQL_num_rows($ali); echo " |Horda: "; echo MySQL_num_rows($horde); ?> Děkuji za každou pomoc.
  14. Výpis Horde / Aliance

    Díky moc všem za pomoc ;-) můžete lock
  15. Výpis Horde / Aliance

    Já používám tento php script: <?php $connect = mysql_connect("127.0.0.1","root","root"); mysql_select_db("characters_fun_tbc", $connect); $sql1 = "SELECT entry FROM characters WHERE race IN (1, 3, 4, 7, 11)"; $sql2 = "SELECT entry FROM characters WHERE race IN (2, 5, 6, 8, 10)"; $ali = MySQL_Query("$sql1", $connect); $horde = MySQL_Query("$sql2", $connect); $ali_count = MySQL_num_rows($ali); $horde_count = MySQL_num_rows($horde); echo "Alliance: $ali_count </br>"; echo "Horde: $horde_count </br>"; ?> a vypisuje mi to : Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in C:\xampp\htdocs\skripty\index.php on line 11 Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in C:\xampp\htdocs\skripty\index.php on line 12 Alliance: Horde: Nevím jestly tě správně chápu Potřebuju jednouduchej výpis kolik je horďáku a kolik aliku.
  16. Výpis Horde / Aliance

    Ano mám tam guid a nevíš jak to vyřešit ? v tom php ?
  17. Výpis Horde / Aliance

    Ano blumo jako vždy si měl pravdu nyní už to vypisuje: Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in C:\xampp\htdocs\skripty\index.php on line 11 Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in C:\xampp\htdocs\skripty\index.php on line 12 Alliance: Horde:
  18. Výpis Horde / Aliance

    Furt nic. mám takový pocit jestly není někde chyba u mě že nefunguje správně php ale ostatní věci mi na xampp fungují jako joomla atd. takže nevím
  19. Výpis Horde / Aliance

    Furt to stejné. "; echo "Horde: $horde_count "; ?>
  20. Výpis Horde / Aliance

    Díky moc. ale nefunkční na stránce se jen zobrazí : ' echo 'Horde: $horde_count '; ?>
  21. Výpis Horde / Aliance

    A co třeba že ho mám nastavený a třeba ty údaje nebudu psát sem omg vidím že fórko se zlepšuje a sou tu i lepší uživatelé
  22. Výpis Horde / Aliance

    No právě to sem upravoval a já píšu že potřebuju celkový počet charů zvlášť ali zvlášť horde ale tam je výpis online jenom tak sem to trochu upravil a nejede to tak potřebuju pomoc.
  23. [Template] Old Web of Deffender

    Jamira má pravdu tady to ztrácí smysl sem něco dávat něco co by pomohlo uživatélům protože stejně se najdou takový co to budou kritizovat demence nezná hranice proto odsud všichni odcházejí...
  24. MOhl bys to spichy udělat i na TC 1 ? byl bych ti moc vděčný ale stačilo by udělat jenom aliance nebo horda ale tak budu rád za každou pomoc ...
  25. Moc pěkný kdyby to někdo předělal pro a tc na 2.4.3 to by bylo určitě super.. +1 Rep
×