Jump to content
  • Announcements

    • Xmat

      Pravidlo pro postování v TTT

      Do sekce Tipy, triky, tutoriály nepatří žádné dotazy.   Postujte sem vaše návody, tipy a různé další věci jež uznáte za vhodné sdělit zdejšímu osazenstvu, ale veškeré dotazy směřujte do sekce Všeobecná diskuse.
    • Replik

      Seznam návodů a důležitých témat v této sekci

      Pro lepší přehlednost jsem vytvořil tento seznam, který vás, méně zkušené, lépe provede touto sekcí. Věřím, že zde najdete, co hledáte. Vypsané jsou návody, které jsou oficiálně uznané jako návody. Běžné diskuze, které neposkytují postupy a rady zvěřejněny nejsou.   Instalace vlastního MaNGOS Serveru Díky těmto návodům budete (měli by jste být) schopni vytvořit a následně spustit váš vlastní server. Nastavení je pro verze s i bez datadisku.   Instalace MaNGOS Serveru (bez datadisku TBC) - Autor Benny Instalace MaNGOS Serveru (s datadiskem TBC) - Autor Malfik Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor charlie Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor kupkoid   Chyby a jejich řešení při přihlašování k serveru - Autor Cybe   Zálohování uživatelských dat   Dávkový soubor (BAT soubor) pro vytvoření SQL záloh - Autor Replik   Kompilování - tvoření vlastních release (revizí)   Tvorba kompilací pro Win32 (MangoScript) - Autor bLuma   Ostatní - těžko zařaditelné, ale neznamená to, že nejsou dobré   VIP Systém - Autor charlie Tvorba Webových stránek pro MaNGOS - Autor zahuba Tvorba teleportačních NPC (MangoScript) - Autor Replik Registrační web (původně předělaná SPORA) Funkční pro Antrix i MaNGOS - Autor Replik Nastavení a spuštění Minimanager pro MaNGOS - Autor BlackMartin Nastavení MaNGOS Website - Autor Artorius   Samozřejmě jsou zde i jiné návody, ale tyto jsou nejvíce používané, proto věřím, že vám budou nápomocné. Tuto sekci budeme upravovat podle potřeby. Pokud by jste něco nenašli nebo si nevěděli rady, hledejte na fóru a teprve potom založte vlastní topik. Pokud nějaký autor vytvoří kvalitní návod a chtěl by ho zveřejnit i v tomto seznamu, doporučuji, aby mi napsal zprávu skrze PM.   Díky a přeji hezký den na WoWResource   Replik
    • Aristo

      Příspěvky tam, kde nemají co dělat

      Dodržujte zákaz přispívání do topiků s repaky pokud si to zakladatelé nepřejí!! Opakované psaní příspěvků bude trestáno warnem.
    • Aristo

      Používání spoilerů

      Poslední dobou má většina uživatelů fora zvláštní nutkání postovat extrémně dlouhé texty nebo kódy, které zabírají v nejedenom případu i 80% obsahu celé stránky a hodně tak zvedají nepřehlednost v topiku. Chtěl bych všechny uživatele požádat, aby při postování citací, jakýchkoliv kódů, errorů, atp... delších než 30 řádků používali funkci spoileru.   Funkci vyvoláte příkazem [spoiler] text [/spoiler]   Ukázka:  
Sign in to follow this  
newster

[Game] Free Realms

Recommended Posts

Cau (Dobrý den)

Chtěl bych vám představit novou hru Free Realms ,která mě zaujala proto jsem se rozhol se svámi o tudle hru podělit! Odkaz hry ZDE

Info:

* Autor hry: Sony Online Entertainment

* Jazyk: Angličtina (US/UK)

* Licence: Freeware

* Multiplayer: Ano (jenom nedá se hrát single !)

 

Za prvé si založíte postavu (máte na výběr ze 4 možností )

adcaa70a19fcd3ee2ccb3d2d8ff6bcc3.jpg

Tady je více info (text přeložen z oficiální stránky !)

Svět Free Realms se nám před nedávnem konečně přehoupnul do finálního stádia a my v redakci jsme byli nuceni přečíst si znovu naše první dojmy a opětovně se ponořit do onoho kouzelného světa. To všechno, abychom vám dnes namíchali koktejl, servírující novinky a další postřehy.

 

Free Realms nám a především našim dětem připravili Sony Online Entertainment, stojící mimo jiné za komerčními MMO peckami, jako jsou Everquest, Matrix Online, Vanguard, Star Wars Galaxies a připravovanými DC Universe Online. Free Realms pro ně nejspíš nebyla žádná výzva a tak se nám jej rozhodli naservírovat zdarma s nepovinnými poplatky za bonusový obsah.

 

Na rozdíl od většiny ostatních online her se Free Realms nebere příliš vážně, respektive vážně jej mohou brát akorát malé děti. Dospělí hardcore pařani pravděpodobně nikdy nezaloží fankluby a nezačnou psát povídky rozšiřující tento herní svět. Free Realms má zkrátka už od začátku svého vývoje úzce vyhraněnou skupinu lidí, na kterou chce zapůsobit a to se ji, podle počtu hráčů, daří doslova fenomenálně. Chudáci rodičové aby pak svým ratolestem připláceli za uzamčený obsah. No co, alespoň že ty tři milióny děti nehrají Postal. I když, možná by se přeci jen měly učit, že ublížení na zdraví znamená oplzlou krvavou podívanou, namísto romantického letu párů zamilovaných motýlků…http://www.youtube.com/watch?v=AYlHmDS1iU0&feature=player_embedded

 

Jak už je všem určitě jasno, Free Realms jsou typicky dětskou hrou v tom nejjasnějším slova smyslu. Od herních principů počínaje, zpracováním konče. Sony Online Entertainment skutečnými mistry ve svém oboru a vložili do svého dítka všechny své zkušenosti z tvorby online her, což ještě okořenili několika technickými vychytávkami a takřka neomezenou přístupností potencionálním hráčům. Autor tohoto projektu, by si tak bezesporu zasloužil jedničku s hvězdičkou a vyznamenání k tomu.

 

Od prvních kroků cítíme tvůrčí profesionálnost ve všech ohledech, v pozadí s urputnou snahou přilákat si co největší počet dětských hráčů. Už registrace na domovské stránce hry je snadná, a autoři vás už tehdy chytají za ruku a vlečou skrz roztomilou tvorbu postavy, přímo v prohlížeči, až k samotnému spuštění hry, čímž na vás vytasí své nejsilnější zbraně a vy se ocitáte takřka v pasti. Fakt, že se herní klient nemusí dlouze stahovat a instalovat, protože se nám Free Realms přenáší do počítačů vzdáleně podobným způsobem jako videa na YouTube, necháme nyní stranou, stejně jako audiovizuální zpracování, o kterém si povíme později.

 

To co vás chvíli po spuštění samotné hry překvapí nejvíc, jsou obrovské možnosti, jež hráčům nabízí. Ačkoli žádná z nich není tak propracovaná jako u jiných komerčních titulů, všechny jsou zábavné a kde nevyhrává kvalita, skóruje kvantita. Například výčet povolání pro právě jeden z vašich charakterů je vskutku úctyhodný. Můžete se v mžiku přepnout z dobrodruha, na ninju, pošťáka, lékaře, kováře, horníka, válečníka, lučištníka, závodníka, kuchaře, výtržníka, karetního mistra, či průzkumníka. Každé z těchto povolání používá své vlastní skilly, vlastní oblečení i výstroj. Někdy se vaše povolání přepínají samy podle toho, co se zrovna chystáte dělat. Rozhodnete-li vybojovat si poklad skrytý na konci jeskyně, jako superman se s otočkou změníte ve válečníka s výzbrojí i úrovní z minulého zápasu. Totéž, budete-li se například chystat uvařit si nějaké jídlo, či dezert, s tím rozdílem že už neuvidíte sebe jako válečníka s mečem v ruce, ale jako kuchaře s bílým čepcem na hlavě.

 

Kromě přesouvání se z místa na místo a bojování se zde setkáte i s minihrami, jejichž kvalita je srovnatelná s freehrami, s jakými se na těchto stránkách setkáváte denně. Rozumějte, nejsou nejlepší, ale nijak neurazí a svůj účel plní. Některé jsou zvládnuty s rozmachem, jako trénování domácího mazlíčka, závodění, či derby v herním enginu, a je radost je hrát, jelikož se na ně i pěkně dívá, ale jiné, jsou vytvořeny v typickém 2D. To je například jakási obdoba zemědělství, kde v časovém limitu myší spojujete co nejdelší řetězce sousedícího ovoce/zeleniny, nebo zajímavé karetní hry, či jednodušší obdoba obranářských strategií, kdy se na vás po kolech hrnou nepřátelé a vy své věže (tučňáky) rozestavujete okolo příchodové cesty, aby ubránili vaše sídlo.

http://www.youtube.com/watch?v=P11CjhJ__Ok&feature=player_embedded

 

Bohužel jak minihry, tak závody, nebo souboje po čase zkrátka nemají čím překvapit a vzápětí upadají do stereotypu, už pro jejich častý výskyt v úkolech. Po pár dnech se tedy rozhodnete sbírat trofeje za nově objevená místa, zajímavosti, nebo se rozhodnete hrát stylem World of Warcraft a vaše postava se z oblečku válečníka svleče jen ojediněle, nebo budete cloumat křížem krážem a shánět nové a zajímavější úkoly než jen, přines, najdi, anebo si prostě zkusíte najít nové přátele.

 

Nově se v Free Realms objevila možnost založit guildu, či se přidat k nějaké už vytvořené. Nápad je to výborný a sami se divíme, proč s tím autoři přišli až nyní, kdy má hra více než tři miliony hráčů a 10 zaplněných serverů. Se svými přáteli můžete vstupovat do bojových zón už od dob betaverze, ale i tak musíme říct: guildy lepší teď než nikdy. Anonymita okolních hráčů se částečně odbourává a mizí tak největší neduh, na který jsme si v prvních dojmech stěžovali. Naopak nás ale opustilo prvotní okouzlení a my se tak na Free Realms nyní díváme přísnějšíma očima. Kór v době, kdy se zdarma objevují i takové klenoty jako BattleForge.

 

Audiovizuální zpracování se za ty měsíce nezměnilo, pořád je stejně oslnivé a nenáročné. Zatímco sněžné městečko Snowhill je víc kouzelné než kdy dřív, už dávno ohlášené nové oblasti jsou pořád zdaleka nepřístupné, což samozřejmě vůbec nevadí, protože místa je pro všechny dost a dost. Zvlášť, když se lidé neshromažďují, jen se honí za dalšími a dalšími úkoly a pochvalami. Ano, slyšíte dobře, Free Realms je učebnicovým příkladem, kdy se vyplatí i toho nejméně gramotného hráče chválit za každou maličkost…

 

Hodnotit tuto multiplayerovou záležitost je ve výsledku obtížnější než se zprvu zdálo. Možná by to pro nás bylo lehčí, kdybychom Free Realms objevili poprvé před týdnem a nehráli jej už od dob uzavřené betaverze. Stačili jsme tak procitnout z dětského snu a všechny herní nedostatky najednou začaly prudce vyplouvat na povrch. Hra samotná si bezesporu zaslouží velmi vysoké hodnocení, ale vůbec ne absolutní, jak se před nedávnem mohlo zdát. Minimálně deset procent navíc darujeme za neopakovatelné pozitivní pocity, když jsme Free Realms hráli poprvé a říkali si, že ta herní branže netočí jen okolo chamtivého byznysu. A hle! Bez peněz si pořádně neužijete ani tady. Respektive užijete, jen vás to přestane bavit o trochu dřív…

Konec textu z offi serveru !Odkaz na officiální server a registaci!

 

Více obrázku ze hry ZDE

Tato hra mě zatím baví uvidíme jak daleko se dostanu po týdnu napíšu !!

 

Pokud se budete na něco chtít zeptat rád odpovím ,jestlyže budu vědět.

Edited by newster
  • Upvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×