Jump to content
  • Announcements

    • Xmat

      Pravidlo pro postování v TTT

      Do sekce Tipy, triky, tutoriály nepatří žádné dotazy.   Postujte sem vaše návody, tipy a různé další věci jež uznáte za vhodné sdělit zdejšímu osazenstvu, ale veškeré dotazy směřujte do sekce Všeobecná diskuse.
    • Replik

      Seznam návodů a důležitých témat v této sekci

      Pro lepší přehlednost jsem vytvořil tento seznam, který vás, méně zkušené, lépe provede touto sekcí. Věřím, že zde najdete, co hledáte. Vypsané jsou návody, které jsou oficiálně uznané jako návody. Běžné diskuze, které neposkytují postupy a rady zvěřejněny nejsou.   Instalace vlastního MaNGOS Serveru Díky těmto návodům budete (měli by jste být) schopni vytvořit a následně spustit váš vlastní server. Nastavení je pro verze s i bez datadisku.   Instalace MaNGOS Serveru (bez datadisku TBC) - Autor Benny Instalace MaNGOS Serveru (s datadiskem TBC) - Autor Malfik Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor charlie Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor kupkoid   Chyby a jejich řešení při přihlašování k serveru - Autor Cybe   Zálohování uživatelských dat   Dávkový soubor (BAT soubor) pro vytvoření SQL záloh - Autor Replik   Kompilování - tvoření vlastních release (revizí)   Tvorba kompilací pro Win32 (MangoScript) - Autor bLuma   Ostatní - těžko zařaditelné, ale neznamená to, že nejsou dobré   VIP Systém - Autor charlie Tvorba Webových stránek pro MaNGOS - Autor zahuba Tvorba teleportačních NPC (MangoScript) - Autor Replik Registrační web (původně předělaná SPORA) Funkční pro Antrix i MaNGOS - Autor Replik Nastavení a spuštění Minimanager pro MaNGOS - Autor BlackMartin Nastavení MaNGOS Website - Autor Artorius   Samozřejmě jsou zde i jiné návody, ale tyto jsou nejvíce používané, proto věřím, že vám budou nápomocné. Tuto sekci budeme upravovat podle potřeby. Pokud by jste něco nenašli nebo si nevěděli rady, hledejte na fóru a teprve potom založte vlastní topik. Pokud nějaký autor vytvoří kvalitní návod a chtěl by ho zveřejnit i v tomto seznamu, doporučuji, aby mi napsal zprávu skrze PM.   Díky a přeji hezký den na WoWResource   Replik
    • Aristo

      Příspěvky tam, kde nemají co dělat

      Dodržujte zákaz přispívání do topiků s repaky pokud si to zakladatelé nepřejí!! Opakované psaní příspěvků bude trestáno warnem.
    • Aristo

      Používání spoilerů

      Poslední dobou má většina uživatelů fora zvláštní nutkání postovat extrémně dlouhé texty nebo kódy, které zabírají v nejedenom případu i 80% obsahu celé stránky a hodně tak zvedají nepřehlednost v topiku. Chtěl bych všechny uživatele požádat, aby při postování citací, jakýchkoliv kódů, errorů, atp... delších než 30 řádků používali funkci spoileru.   Funkci vyvoláte příkazem [spoiler] text [/spoiler]   Ukázka:  
Sign in to follow this  
Rad3k

Cenarius - 3.2.2a

Recommended Posts

Dobrý den,

 

Jmenuji se Radek Tarant a jsem majitelem klubu eCornea e-sports, momentálně se chystáme založit nový WoW server jménem Cenarius, jelikož pro tento server máme jen adminy ingame, nýbrž tedy žádnou zkušenou posilu pro zprávný chod serveru se chci zeptat právě zdali, zdali by se tu někdo našel, kdo by se chtěl k našemu projektu připojit a pomoci nám server rozběhnout.

 

Momentálně hledáme:

 

+ PHP developer (pracujeme s RS PHP Fusion)

Pracujeme tedy prozatím s volně stažitelným systémem, vyžadujeme samozřejmě samostatnost, ale né úplnou. Chceme, aby komunikace mezi Majiteli a Ostatnímy z týmu Cenarius byla neustále udržována.

 

+ TC2 DEVeloper (C++, MySQL, Windows/Linux - příkazový řádek)

Předpokládám, že málo z vás bude absolutní profesionál v této funcki, jelikžo každý se má co učit, hledáme někoho kdo umí DB používat a dokáže se v ní vyznat a také sní pracovat.

 

+ GM

Samozřejmě i tato funkce je pro nás velice důležitá, momentálně máme složený tým jen plný ingame adminů, kteří se budou starat o hráče, eventy, bany a samozřejmě nastlí pořádat, ale důležité je i GM, který se stará o scripty, vendory, questy, správnou funkčnost a opravy serveru, které momentálně taktéž nemáme, i tato pozice je samozřejmě volná a k dispozici.

 

Stránky našeho se momentálně budou zpracovávat, domena je www.cenarius.cz, samozřejmě pro tuto domenu máme zařízený i webhosting na kterém jede celý náš projekt.

 

Kontaktovat nás může každý, kdo by měl zájem o některou z těchto postů, neni pro nás důležitý věk, ale hlavně vaše vyspělost, zkušenost a jak již je nahoře zveřejněno, tak také i komunikace mezi týmy.

 

Něco o projektu eCornea:

 

Projekt eCornea existuje už jeden rok, pro některé to neni dlouhá doba, ale když jsme začínali, tak jsme byli jen další herní tým na scéně, tou dobu se týmy rozpadali a vznikali a my jsme se na této herní scéně udrželi, momentálně vlastníme dost kvalitní sekce, jelikož jsme se rozhodli zajistit pro naší veřejnost něco kvalitnější, tak jsme pořídily gamehosting, na kterém poskytujeme servery našim zákazníkům a chceme tu právě spustit pro veřejnost i WoW server s vaší pomocí. Jako doplňkové projekty je tu Studio, které je zaměřené hlavně na MovieMaking, zde máme hlavně moviemakeri, kteří tvoří videa právě pro naše sekce a nyní budeme vytvářet i pro tento projekt. Naše finance jsou samozřejmě omezené, ale snažíme se pro veřejnost udělat to nejlepší.

 

Jaké všechny projekty patří pod eCornea?

 

http://www.ecornea.com

http://www.gamehosting.ecornea.com

http://www.eshop.ecornea.com - dodělává se systém a RS.

http://www.studio.ecornea.com - zde se dokodovává web.

http://www.cenarius.cz - Na tomto webu momentálně pracuje, zatím jsme udělali toto www.cenarius.ecornea.com, což samozřejmě neni nic kvalitní, snažíme se sehnat někoho, kdo by nám mohl stránky vytvořit nebo nějak poskytnout. Prozatím neúspěšně, takže zatím jedeme na těchto stránkách.

 

Jaké jsou kvality našeho serveru? Technické specifikace serveru?

 

-Supermicro Dual IntelR 550 series XeonR-Quad/dual-core

- 2x Intel Xenon5520 series (virtualnč 2x8 Jader)2.3GHZ

-operation Memory 24GB DDR3 1333MHZ

-2x Western Digital RE3 WD5002ABYS

- 500GB SATA II

- 2U Rackmount Power supply 560 W

- Windows 2003 Enterprise edition x64

- 1x 100MB Unternet spoečnosti Superhosting.cz

 

Něco o serveru:

 

Náš server momentálně pojede na patchi 3.2.2a, popřípadě zdali seženeme dobrý tým, budeme chtít asi rovnou 3.3.2 jelikož TC už na tuto verzi vyšla, náš server pojede typu PVP,PVE. Raty a všechno bude vypsáno níže o informacích serveru. Server chceme rozjet, aby bylo možné jak chodit BG, areny a další prostě, aby se uchytily jak PVP hráči, tak samozřejmě i PVE hráči, aby mohli chodit dungy a dělat Q. Server bude HIGH.

 

Momentálně než bude server spuštěn na dedicated serveru, tak je spuštěn na hamachi, jelikož nemáme zatim žádný schopný tým, který by nám pomohl serverem tak, aby byl samozřejmě co nejlépe hratelný. Server budu přemisťovat na veřejnou už během dvou dnů.

 

Hlavní slovo má samozřejmě vedení, ale budeme rozhodně brát ohled na vyjádřeni našich GM a také vývojářů, který nám pomáháji server vůbec uvést na tu nejlepší cestu. Budeme hlavně ná vás klást nároky na vaší creativitu, samostatnost, ale také komunikaci a budeme se snažit vám to u nás co nejlépe zpříjemnit.

 

Pro některé z vás můžeme být také dobrou zprávou, že eCornea projekt koná každých půl roku velký sraz pro naší veřejnost, momentálně jeho aktivita na těchto srazech činí 30 návštěvníků z pohledu veřejnosti. Budeme se určitě snažit vybudovat jak PVP, tak ale i PVE komunitu.

 

Zdali vám náš server příde jako šance pro vás, kde se můžete angažovat a pomoci nám udělat něco nového pro naší veřejnost, tak určitě neváhejte nás kontaktovat, určitě budeme rádi za každou pomoc, které pomůže našemu serveru, aby byl co nejkvalitnější.

 

Informace o serveru:

 

Server: TC2/TC3

DB: Momentálně základní DB pro TC2

realmlist: Hamachi, do dvou dnů na veřejné

v.: 3.2.2a WOTLK

Datadisky: WOTLK

Zaměření serveru: PVP, tak ale i PVE

XP-rate: 4x

Drop-rate: - 4x

Level: 1 - 10

Populace: 0

Plánovaná populace: ?????

 

Kontakt v případě vašeho zájmu:

 

ICQ: 345860114

Skype: radekcz17

Email: [email protected]

  • Upvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

měl bych zájem o post GM ingame,zkontaktujte mně na 236-163-255 domluvíme se :),a správu serveru levou zadní ;)

Edited by zynek

Share this post


Link to post
Share on other sites

Momentálně máme zájem už jen o jednomo, max 2 GM, jelikož tým pro tento post už je plný. Momentálně je volno na post: Ingame Helper - gm lvl 3 a jsou volná 2, PHP Developer je stále plně volný post, a také vývojáře DB.

Share this post


Link to post
Share on other sites

EDIT///

 

GM post prozatím plný,

 

Nyní hledáme tedy hlavně zkušenou osobu, která by byla na tolik zkušená, aby dokázala vytvořit WoW server na patchi 3.3.2 s novou revizí pro TrinityCore, zdali by nám tu někdo takový chtěl pomoci, tak mě prosim kontaktujte, také je volné místo i pro PHP developera.

Share this post


Link to post
Share on other sites

TC pro patch 3.3.2? Ta myslim ze jeste ani neni :) TC je zatim jen na 3.2.2a :)

Edited by noname

Share this post


Link to post
Share on other sites

EDIT///

 

Takže, server už běží a to na patchi 3.3.2, prozatim zjišťujeme co funguje a co ne, momentálně hlavně potřebujeme TC2 Developeri, jelikož už dnes budeme server přetahovat na veřejnou, tímto prosíme všecny, který mají zkušenosti a samozřejmě také čas a zájem, aby se nám ozvali. Děkujeme.

Edited by Rad3k

Share this post


Link to post
Share on other sites

EDIT//

 

Server Cenarius na patchi 3.3.2 už je officiálně spuštěný a nyní už čekáme na naše příznivce, který by si u nás chtěli zahrát, včera jsme server nahodily a už jsme tam měli stálých 27 online hráčů z toho 6 GM a 1 administrátor, takže 20 lidi normální náštěvy, což za pouhých 45 min určitě jde.

 

Registrace: www.cenarius.ecornea.com/registrace

Web a forum se momentálně dodělává na hlavní web hledáme stále PHP developera a na forum už máme v provozu, jen se budou ještě dodělávat práva a informace a topicy na web, aby se tam lidé mohli lépe orientovat.

 

Zkuste náš server a uvidíte, že nebudete litovat.

Edited by Rad3k

Share this post


Link to post
Share on other sites

Server bude do konce týdne off z důvodů hledáni nového poskytovatele na který přesuneme náš server. Server, ale nejede na 3.2.2 ale na 3.3.2.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Asi před dřemi dny se my na emailu ozval člověk jménem Tibor, že by měl zájem se stát našim PHP developerem, zdali tento člověk má zájem, prosim ho, aby se nám ozval ještě jednou a to za pomoci ICQ nebo Skype, jelikož jsem ti odepsal na email a ty už jsi se nám neozval, je možné, že tvůj zájem už nepřetrvává, každopádně pokud ano, prosíme, aby jsi se nám ještě jednou ozval. Jinak GM už nepřijmáme, momentálně hledáme jen PHP developera a TC2 Developera a pomoc při aktualizaci revizí.

 

Děkujeme za pochopení

Share this post


Link to post
Share on other sites

EDIT ///

 

Takže a máme tu pro Vás nové informace, server je konečně online a sprovozněn. Server jede na verzi 3.3.2, skuste náš server a můžeme vám slíbit, že nebudete litovat, ohledně volných míst jsou jen TC Developer nebo PHP developer, GM možná taky, ale jen v případě, že mě tu nějaké zaujme svým vyjadřováním nebo životopisem. Typu ahoj, chtěl bych se stát GM ignoruji.

Share this post


Link to post
Share on other sites

lol radek má server :D přeju hodně štěstí. btw.ty servery jsou pořád jedno a to samé, vznikne, přijde pár hráčů, ty pak odejdou a server skončí.. chce to něco originálního, co máte vy originálního? a neřikej název :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nebudu říkat, že náš server je nejlepší jako některé servery a nebudu slibovat něco co nemohu splnit každopádně vám mohu říci, že tento server určitě neskončí a to už jen z důvodů protože ecornea vlastní dvě mašiny, které pomáhají za pomocí pronájmu herních serverů financovat tyto projekty. Následně se budeme snažit, aby hráči u nás měli co nejlepší poholý a respektive se jim dobře hrálo. Také prozatím mohu říci, že fungují všechny 5 - 10 man + Naxx, trial, VH, UP, UK a tak dále i OS, prozatim už bude i 90% funkční i uldoar, prozatim nejsou zaplé vmapy a confiq world je nastavený podle offiku, bude ale zvyšet XP rate na 8x, aby jsme přilákali lepší komunitu do začátku a ukázali, že o tento server může být zájem ze strany hráčů, stránky cenarius.cz budou až zítra, prozatím se dodělává web, u našeho PHP developera, ale určitě místa stále jsou. Věřím, že každej si udělá obrázek na tento server vlastní a věříme, že nás komunita podpoří a pokusí se nám pomoci server pořádně rozjet a udržet v řádném provozu. Nyní vám zprovozňujeme Icecrown Citadel. Až toto bude funkční tak funguje kompletně vše na 90 - 95 %, ale nebudu lhát, stále je co dodělávat a na čem pracovat, ale náš tým pracuje pořád. Tak vyzkoušejte a dejte nám šanci.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Server is Online, vše funkční můžete vyzkoušet. www.cenarius.cz - hlavní web v údržbě ale server funguje.

Registrace: www.cenarius.cz/registrace

Forum: www.cenarius.cz/forum

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×