Jump to content
  • Announcements

    • Xmat

      Pravidlo pro postování v TTT

      Do sekce Tipy, triky, tutoriály nepatří žádné dotazy.   Postujte sem vaše návody, tipy a různé další věci jež uznáte za vhodné sdělit zdejšímu osazenstvu, ale veškeré dotazy směřujte do sekce Všeobecná diskuse.
    • Replik

      Seznam návodů a důležitých témat v této sekci

      Pro lepší přehlednost jsem vytvořil tento seznam, který vás, méně zkušené, lépe provede touto sekcí. Věřím, že zde najdete, co hledáte. Vypsané jsou návody, které jsou oficiálně uznané jako návody. Běžné diskuze, které neposkytují postupy a rady zvěřejněny nejsou.   Instalace vlastního MaNGOS Serveru Díky těmto návodům budete (měli by jste být) schopni vytvořit a následně spustit váš vlastní server. Nastavení je pro verze s i bez datadisku.   Instalace MaNGOS Serveru (bez datadisku TBC) - Autor Benny Instalace MaNGOS Serveru (s datadiskem TBC) - Autor Malfik Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor charlie Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor kupkoid   Chyby a jejich řešení při přihlašování k serveru - Autor Cybe   Zálohování uživatelských dat   Dávkový soubor (BAT soubor) pro vytvoření SQL záloh - Autor Replik   Kompilování - tvoření vlastních release (revizí)   Tvorba kompilací pro Win32 (MangoScript) - Autor bLuma   Ostatní - těžko zařaditelné, ale neznamená to, že nejsou dobré   VIP Systém - Autor charlie Tvorba Webových stránek pro MaNGOS - Autor zahuba Tvorba teleportačních NPC (MangoScript) - Autor Replik Registrační web (původně předělaná SPORA) Funkční pro Antrix i MaNGOS - Autor Replik Nastavení a spuštění Minimanager pro MaNGOS - Autor BlackMartin Nastavení MaNGOS Website - Autor Artorius   Samozřejmě jsou zde i jiné návody, ale tyto jsou nejvíce používané, proto věřím, že vám budou nápomocné. Tuto sekci budeme upravovat podle potřeby. Pokud by jste něco nenašli nebo si nevěděli rady, hledejte na fóru a teprve potom založte vlastní topik. Pokud nějaký autor vytvoří kvalitní návod a chtěl by ho zveřejnit i v tomto seznamu, doporučuji, aby mi napsal zprávu skrze PM.   Díky a přeji hezký den na WoWResource   Replik
    • Aristo

      Příspěvky tam, kde nemají co dělat

      Dodržujte zákaz přispívání do topiků s repaky pokud si to zakladatelé nepřejí!! Opakované psaní příspěvků bude trestáno warnem.
    • Aristo

      Používání spoilerů

      Poslední dobou má většina uživatelů fora zvláštní nutkání postovat extrémně dlouhé texty nebo kódy, které zabírají v nejedenom případu i 80% obsahu celé stránky a hodně tak zvedají nepřehlednost v topiku. Chtěl bych všechny uživatele požádat, aby při postování citací, jakýchkoliv kódů, errorů, atp... delších než 30 řádků používali funkci spoileru.   Funkci vyvoláte příkazem [spoiler] text [/spoiler]   Ukázka:  
Sign in to follow this  
dusan96

GM / Eventer

Recommended Posts

Jméno: - - - - -

Věk: 15

ICQ: 448952321

Email: [email protected]

Čas: 1-4 hodiny děnně

Jazyky: Český jazyk, Anglický jazyk, Slovenský jazyk

 

Zkušenosti s hrou: Od roku 2006 s delší přestávkou ( 3/4 roku )

 

Zkušenosti s MaNGOSem / TrinityCore (příkazy, vlastní server apod.): Skušenosti mám s trinityCore 2. , i ManGOsem ( 1 rok ) ,

Umím takové ty základní věci , co by každé GM mělo znát a umět ( Pomáhat hráčům, pokud něco nevědí, Znám i nějaký script, sem tam něco spawnout, Eventy -viz. níže, a třeba i něco opravit ( Nějaké NPC), popřípadě i zorganizovat svatbu atd., nebo natočit nějaké to video., )

 

Vlastní server: Ano, měl sem vlastní server před 2 lety , přes Hamachi , kde jsme zkoušeli s kamarádama různé příkazy, a vůbec jak to vlastně chodí.

 

Znalost příkazů: 8/10 - Za tu dobu do jsem dělal GM, EM, toho znám hodně. A jinak používám addon -Trinity- Který docela usnadňuje práci.

 

Pokud jste byli GM/Administratorem na nějakém serveru před námi, proč jste odešli a jak dlouho jste na serveru působili: Byl jsem 6 měsíců Event Master na serveru Holy*ord, poté jsem sám odešel protože sem nato neměl čas, a docela mě tam naštvali. Poté 2 měsíce Game Master, Spawner, Eventer, na RP serveru, s motivem Harryho Pottera.

 

Proč chci GMkovat: Tak zaprvé mě to baví, mám s tím hodně zkušeností, chci spestřit hráčům hru v podobě různých eventů. A taky pomoct s tím, co bude potřeba.

 

Co mohu nabídnout?

-práce v kolektivu a týmu

-časovou flexibilitu

-spolupráci

-eventy

-ochotu

 

Povaha: Optimista

 

Moje záporné vlastnosti:

„Ať už to dopadne jakkoli, tak bych nechtěl, aby si nevěděl i o mé temnější straně, abych tě někdy do budoucna nezklamal“

 

-samozřejmě nikdo není bezchybný a po pravdě, já už vůbec ne. Občas píšu bez háčků a čárek, bývám někdy výbušný, pokud mě někdo otravuje a někdy ani zapotřebí někoho, abych měl „svou náladu“. Taky někdy neodolám na někoho řvát nějaké nepěkné slovo, ať už je to vědomě, nebo si to ani neuvědomím.

 

Tímto bych to tedy uzavřel a ať už se rozhodneš jakkoli, tak předem díky za přečtení a za čas, který si mi věnoval.

 

Pokud by si se chtěl na něco zeptat tak mě kontaktuj

 

Skype: Dusikfrik

 

 

 

 

 

 

Tady přihláška na Eventera

 

 

Post na Event Mastera

 

Jméno:Dušan Frik

Věk : 15 let (nar. 25.4. 1996)

Čas : 1-4 hodiny denně

Info:

Wow hraju už čtvrtým rokem . Byl sem 6 měsíců Eventer na serveru Holymord ( Online +/- 150hráčů) - level 2 , odešel jsem kvůli totální nespolupráci. Poté Eventer na jednom Hight Rate serveru. 5 měsíců na RP serveru Bradavice-online, kde sem vytvářel taky trailer... Viz. odkaz

,No a taky jsem si i vyzkoušel založit server svůj (přes hamachi) kde jsme s kamarádama hráli.

 

Rád pomáhám, a bavím lidi.

Osobně preferuji skákací eventy ( které mám velice zajimávé a promyšlené )...

bludišťě

RUN eventyŠipky ( je to pro hráče každého levelu. Hráč vyskočí z rozhledny kterou postavim a dopadne na určité misto do terče ... 1-5 bodu kdo skočí nejlíp dostane odměnu. Ve skoku bude spousta různých překážek)

Kvízy

Boj o přežití (-Postupně se mi budou hlásit nejdřiv 10-19 level poté 20-29 level 30-39 level 40-49 lvl a dále ...např 10-19 level dám je do gurubashi která musí být odklizená od všech levelu jiných než je 10-19 level. Zakázané jsou groupy atd. Bojuje se v aréně dokud zbyde poslední hráč, ten získá odměnu) tento event by se na Vašem serveru asi udělat nedal, ale píšu jen pro info.

Dále Titanic ( Podvodní bludiště )

Ovečky ( Ovečky ovečky podtě domů- event master se promění ve vlka a hráče v ovce, chytá hráče na ostrůvku v Nagrand kdo z hráču zůstane jako poslední vyhrál. Chyceným hráčum dám Freeze.),

Event virus (který je dost promakaný a de o to , že Ja si dám morph Příšery a potom budu chodit a chytat ruzne hrace a napadat ,,Viry" ...), Dále hledací eventy, padací eventy, štafeta, a jiné.

Rád se přiučím i nové typy Eventů, s kterými jsem se jestě nesetkal. Znám skoro celý WoW svět a tzn. ,že i krásné místa na eventy.

 

Jsem komunikativní (umím dobře komunikovat s hráčema), pohodový, trpělivý a aktivní člověk a měl bych velkou čest sváma spolupracovat.

 

Znalost příkazů : 9/10 ... Očekávám v případě zájmů nějaké ověření formou testu, popřípadně konferenčního hovoru přes Skype...

 

 

Proč chci být eventer právě na vašem serveru ?... No , tak určitě bych chtěl hráčům hru nějak zpříjemnit mým bohatým výběrem eventů, a myslím si, že o tom nepochybuju.

 

Co vám můžu nabídnout ?...

- Kvalitní eventy

- HTML ( Zajímám se i o PHP )

- Video editaci (Už dlouho vytvářím videa - Sony Vegas)

- Plno zkušeností s hráčema, příkazema, znám i nějaký script

- Ochotu se učit novým věcem

- 99% spolehlivost

- časovou flexibilitu

- spolupráci

- ochotu

- Řešení hráčských problémů

 

Očekávám spoluprácí GM týmu...

 

Moje záporné vlastnosti:

„Ať už to dopadne jakkoli, tak bych nechtěl, aby jste nevěděli i o mé temnější straně, abych tě někdy do budoucna nezklamal“

 

-samozřejmě nikdo není bezchybný a po pravdě, já už vůbec ne. Občas píšu bez háčků a čárek, bývám někdy výbušný, pokud mě někdo otravuje a někdy ani zapotřebí někoho, abych měl „svou náladu“.

 

Skype : Dusikfrik

 

Omluvte mě za pravopisné chyby...

Kdyby ste se chtěli nacokoliv zeptat.... tak mi napište

Díky za přečtení...A budu doufat, že se mi někdo ozvete ;)

Dusikew .......

Edited by dusan96
  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dusikewa vám mohu plně doporučit wink.gif nějákou dobu jsem s ním na HM existoval.... v příkazech se význá,k hráčům se chovat umí,co víc dodat.... (Shadow)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×