Jump to content
  • Announcements

    • Xmat

      Pravidlo pro postování v TTT

      Do sekce Tipy, triky, tutoriály nepatří žádné dotazy.   Postujte sem vaše návody, tipy a různé další věci jež uznáte za vhodné sdělit zdejšímu osazenstvu, ale veškeré dotazy směřujte do sekce Všeobecná diskuse.
    • Replik

      Seznam návodů a důležitých témat v této sekci

      Pro lepší přehlednost jsem vytvořil tento seznam, který vás, méně zkušené, lépe provede touto sekcí. Věřím, že zde najdete, co hledáte. Vypsané jsou návody, které jsou oficiálně uznané jako návody. Běžné diskuze, které neposkytují postupy a rady zvěřejněny nejsou.   Instalace vlastního MaNGOS Serveru Díky těmto návodům budete (měli by jste být) schopni vytvořit a následně spustit váš vlastní server. Nastavení je pro verze s i bez datadisku.   Instalace MaNGOS Serveru (bez datadisku TBC) - Autor Benny Instalace MaNGOS Serveru (s datadiskem TBC) - Autor Malfik Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor charlie Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor kupkoid   Chyby a jejich řešení při přihlašování k serveru - Autor Cybe   Zálohování uživatelských dat   Dávkový soubor (BAT soubor) pro vytvoření SQL záloh - Autor Replik   Kompilování - tvoření vlastních release (revizí)   Tvorba kompilací pro Win32 (MangoScript) - Autor bLuma   Ostatní - těžko zařaditelné, ale neznamená to, že nejsou dobré   VIP Systém - Autor charlie Tvorba Webových stránek pro MaNGOS - Autor zahuba Tvorba teleportačních NPC (MangoScript) - Autor Replik Registrační web (původně předělaná SPORA) Funkční pro Antrix i MaNGOS - Autor Replik Nastavení a spuštění Minimanager pro MaNGOS - Autor BlackMartin Nastavení MaNGOS Website - Autor Artorius   Samozřejmě jsou zde i jiné návody, ale tyto jsou nejvíce používané, proto věřím, že vám budou nápomocné. Tuto sekci budeme upravovat podle potřeby. Pokud by jste něco nenašli nebo si nevěděli rady, hledejte na fóru a teprve potom založte vlastní topik. Pokud nějaký autor vytvoří kvalitní návod a chtěl by ho zveřejnit i v tomto seznamu, doporučuji, aby mi napsal zprávu skrze PM.   Díky a přeji hezký den na WoWResource   Replik
    • Aristo

      Příspěvky tam, kde nemají co dělat

      Dodržujte zákaz přispívání do topiků s repaky pokud si to zakladatelé nepřejí!! Opakované psaní příspěvků bude trestáno warnem.
    • Aristo

      Používání spoilerů

      Poslední dobou má většina uživatelů fora zvláštní nutkání postovat extrémně dlouhé texty nebo kódy, které zabírají v nejedenom případu i 80% obsahu celé stránky a hodně tak zvedají nepřehlednost v topiku. Chtěl bych všechny uživatele požádat, aby při postování citací, jakýchkoliv kódů, errorů, atp... delších než 30 řádků používali funkci spoileru.   Funkci vyvoláte příkazem [spoiler] text [/spoiler]   Ukázka:  
Sign in to follow this  
paЗck

Twinstar Vs. Onlinegamers

Recommended Posts

Zajima vas jak se tolik lidi dostalo k serveru Twinstar a kratky nazor hrace, ktery jeste neni rozhodnut, co dal?

 

Jakmile jsem se dovedel o abdikaci pana Grochala na jeho funkci, zacal jsem situaci pozorne sledovat. Tusil jsem, ze jakmile se zastavi prisun penez, zacnou problemy. Prestal jsem proto hrat (na co hrat a rozvijet postavu, ktere si pak neuziju) a zacal jsem hledat, kam bych se presunul. Pri procitani OG fora jsem zjistil, ze nekteri hraci psali, ze pujdou na ApoCuv server a jini zase ze na Hawkeyho server. Nazvy serveru uvedene nebyly (tusim, ze tam bylo jen **konkurencni server**). Tak jsem zacal googlit a ani u jednoho jsem nenasel primy odkaz na dane servery, ale nasel jsem odkazy na nekolik diskuznich for, kde se o techto novych serverech bavili v souvislosti s problemy v OG.

 

Pres vsechny informace, ktere jsem nasbiral, stale nejsem rozhodnut, kde budu hrat, zakladam si postavy na nekolika serverech a zkousim, ktery bude lepe fungovat. Asi nakonec zvolim bud server, na ktery mi budou ochotni prevest alespon dve postavy, nebo jeden ze dvou novych serveru. Na OG urcite jeste obcas zavitam a mozna se tam i nekdy vratim. Rozhodne si vsak myslim, ze by OG nemelo sve neuspechy hazet na Hawkeyho a ze i kdyby byl Hawkey vypocitavy a vse si "podle" naplanoval, tak v tomto pripade ucel sveti prostredky - Hawkey a jeho tym, umoznili tem, kteri nechteli byt v nejistote a chteli byt ve stejne komunite prejit na free server o kterem slibuji, ze bude dosahovat stejnych kvalit jako server OG. Komunita tak bude temer zachovana a pokud ji nebudou smazany postavy na OG, je zde pro ne stale i cesta zpet - to vsak zavisi na OG - udelaji dalsi chybu? Smazou postavy?

 

A jaky je Hawkey? To nejsem schopen posoudit, neznam ho. Na kazdem sprochu pravdy trochu, ale nejak mi to cele nesedi. Myslim, ze pravda bude tradicne nekde uprostred. Mozna je jen hruby, kdyz si za necim jde. Nebo tvrde prosazuje sve nazory. Mozna je to hulvat. Ale rozhodne obetuje velkou cast sveho casu lidem, coz povazuji za velke plus. A toto bude asi platit i o jinych, jen se o nich ted tak nemluvi, protoze "neukradli" hrace z jineho serveru. Hawkey byl ve spravny cas na spravnem miste, proto se mu to povedlo.

 

 

Komunita OG uz sice nebude nikdy co byvala, ale vzpomente si na Nezvalovu basen, Postovni schranka:

Bílým šátkem mává, kdo se loučí,

Každého dne se něco končí,

Něco překrásného se končí.

 

Poštovní holub křídly o vzduch bije,

Vraceje se domů

S nadějí i bez naděje,

Věčně se vracíme domů.

 

Setři si slzy,

A usměj se uplakanýma očima,

Každého dne se něco počíná,

Něco překrásného se počíná.

 

 

Nam se take neco konci a neco noveho zacina.

 

 

Na zaver bych chtel poprat, at se vsem tymum spravujicim servery dari.

 

 

Dekuji za vasi pozornost, pokud jste docetli az sem.

 

Your Fate

Edited by Fate

Share this post


Link to post
Share on other sites
............

 

Odesel Hawkey, odesel jsem ja, Evewolf, Zoltar, Plextor, Dix, Vetinari, Jojo, Starlight, a dalsi lidi. Samozrejme komunikace mezi nami nezkoncila a dale jsme se (vetsina z nas) jako pratele shazeli na nasem privatnim IRC kanale a mluvili, vtipkovali a podobne. Jednoho vecera jsme se bavili o tom, kolik ma clovek najednou casu, kdyz nemusi resit veci spojene s OG, vse bylo psano s notnou davkou ironie a vtipneho nadechu. Nasledne nekdo pronesl, ze proc nezkusim ezalozit vlastni server. Nejdriv se o tom vtipkovalo kdesi cosi, jaky by to bylo, co by tam bylo a nebylo a tyhle fantazy reci se nakonec preklopily do situace, ze jeden clovek rekl, ze by mohl zajistit zelezo, druhy ze by zajistil konektivitu, treti ze ma volnou domenu a zacalo se vazneji resit, kdo by do toho byl ochotnej jit. Netrvalo dlouho a znacna cast byvaleho OG tymu byla ochotna zalozit neco noveho. Tak se i stalo, zelezo se sehnalo, stalo to sice dost penez, ale proc ne, kazdy konicek neco stoji. Pripojeni bylo taky zajisteny, domena taktez. Zacalo se o tom mluvit i mezi lidima, kteri v tu dobu jeste stale nevedeli, jak se veci na OG maji a jak to bude dal (skoro 3 tydny bez reakci vedeni).

............

 

Něco mi tu nesedí:

24. 11. 2008 Hawkey oficiálně ohlásil svůj odchod

http://www.onlinegamers.cz/worldofwarcraft...tent/rozlouceni

 

Ale již 20. 11. 2008 měl zformovaný základní koncept nového serveru (zpráva je z privátního fóra, kde je nutné být registrován, proto nemůžu vložit konkrétní odkaz)

Odeslatod xxx v 20 Lis 2008, 18:07
Jak jiste vite, tak situace v poslednich dnech je dosti mizerna.. Vse je spjate prave s odchodem hlavniho sponzora (a bohuzel i jedineho) a tudiz nema OG.cz a jeho projekty kdo financovat. Z toho vyplynulo v podstate jen dve mozna reseni => sehnat bud sponzora jineho, nebo zavest mesicni poplatky. Vzhledem k tomu, jak jsou veskere projekty OG.cz (WoW, L2 atp.) financne narocne, tak ziskat sponzora v relativne kratke dobe je takrka nerealne a byl by to zazrak. Tudiz vesla jako moznost varianta jedina a to Mesicni poplatky za hrani ne Realmech OG.cz . Vsichni se toho tak nejak bali a po zjisteni, ze to tak dopadne, tak od toho zacali rychle couvat pryc. TUdiz proto ty odchody Gm Pavoucnice, Eth0 atp...

Hawkey jako Admin WoW sekce jasne rekl, ze nebude vest a zodpovidat za neco, co je ve sve podstate protipravni a co je proti zakladni idee celeho OG.cz - poplatkum.

Proto po nekolika dlouhych debatach, diskuzich a poradach na Vnt se dospelo k tak trochu na prvni pohled divoke myslence a to vlastniho WoW Serveru, jez by byl zarucene free, nebyl by zavisly na nikom kdo by byl ,,nad nim,, jako tomu bylo u OG.cz

Mozna se ted ptate, proc se tedy nepokracuje v projektu OG.cz . Odpoved je relativne prosta. Protoze Onlinegamers.cz je jako takovy projekt, jez ma obrovske mesicni naklady, server jako takovy je vlastnictvi puvodniho majitele, jez vetsinovou castkou prispel na jeho zakoupeni a stejne tak i rezijni naklady za uplynule mesice...

Takze co bude:

Nic neni jeste defintivne rozhodnute, jedna se zatim o takove myslenky, jez mohou ve finale vypadat tak trosku jinak a proto Vam sdelim jen jak to z nejvetsi pravdepodobnosti bude.

Vetsina teamu z OnlineGamers.cz WoW sekce prechazi na novy projekt, jez bude vest Hawkeyho team, na ktery jste byli vsichni zvykli.

Co se serveru tyce : Bude se jednat o Blizzlike Realm. Realm bude pouze jeden a ocekava se ze casem by na nem mohlo hrat opravdu velke mnozstvi lidi 2 - 3k . Z pocatku bude na Serveru zvysena rate aby lidi, jez prechazi ze Sargerasu/Narniasu utrpeli mensi Expici sok... KOlik a jak to bude reseno a na jak dlouho, to zatim neni rozhodnuto

Co se prevodu ACC tyce, tak na 90% se pojede od znova. Cili proste berte to jako Wipe. S im ze Mangos Databaze bude samozrejme totozna jako na soucasnem Sarg/Narn realmu. Co se terminu spusteni tyce, pokud vse klapne, jako ze v to pevne doufam, tak za 14dni by se to tak nejak mohlo rozjet.

Co se nejakych dalsich info tyce... tak zatim se na tom hlavne intenzivne dela. Jak ale rekl DIX adresa na Forum je http://www.twinstar.cz/forum. Prosim berte toto URL jako neverejne a tudiz si jej pokud mozno nechte pro sebe. Samozrejme, ze neni tajne, ale davat to na Hlavni kanal v IRC je zatim zbytecne.. Co se Designu a vseho kolem tyce, tak vim, ze to ted vyapda dosti amatersky, ale na vsem se dela a dokonale dilo se nezrodi hned, ale chce svuj cas... V patek by mela byt zfinalizovana uvodni stranka. A vse dostane svuj smrnc.

Na co se mozna jiste zeptate je budoucnost projektu jako takoveho. NIkdo Vam samozrejme nic neslibil. Ale o konektivitu mame opravdu luxusne postarano a co se serveru tyce, tak taktez. A o zbytek se uz postara team.

 

Myslím, že z tohohle jasně vyplývá, že server byl plánován už trochu dříve, než po odchodu Hawkeye a jeho týmu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

myslim ze 4 dny v tomdle nehraje roli ... a zajimave kde jsi vsude hledal :) guild forum jedne guildy z Narniasu nebýt jejím členem tak by mě opravdu nenapadlo tam hledat :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Zajima vas jak se tolik lidi dostalo k serveru Twinstar a kratky nazor hrace, ktery jeste neni rozhodnut, co dal?

 

Jakmile jsem se dovedel o abdikaci pana Grochala na jeho funkci, zacal jsem situaci pozorne sledovat. Tusil jsem, ze jakmile se zastavi prisun penez, zacnou problemy. Prestal jsem proto hrat (na co hrat a rozvijet postavu, ktere si pak neuziju) a zacal jsem hledat, kam bych se presunul. Pri procitani OG fora jsem zjistil, ze nekteri hraci psali, ze pujdou na ApoCuv server a jini zase ze na Hawkeyho server. Nazvy serveru uvedene nebyly (tusim, ze tam bylo jen **konkurencni server**). Tak jsem zacal googlit a ani u jednoho jsem nenasel primy odkaz na dane servery, ale nasel jsem odkazy na nekolik diskuznich for, kde se o techto novych serverech bavili v souvislosti s problemy v OG.

 

Pres vsechny informace, ktere jsem nasbiral, stale nejsem rozhodnut, kde budu hrat, zakladam si postavy na nekolika serverech a zkousim, ktery bude lepe fungovat. Asi nakonec zvolim bud server, na ktery mi budou ochotni prevest alespon dve postavy, nebo jeden ze dvou novych serveru. Na OG urcite jeste obcas zavitam a mozna se tam i nekdy vratim. Rozhodne si vsak myslim, ze by OG nemelo sve neuspechy hazet na Hawkeyho a ze i kdyby byl Hawkey vypocitavy a vse si "podle" naplanoval, tak v tomto pripade ucel sveti prostredky - Hawkey a jeho tym, umoznili tem, kteri nechteli byt v nejistote a chteli byt ve stejne komunite prejit na free server o kterem slibuji, ze bude dosahovat stejnych kvalit jako server OG. Komunita tak bude temer zachovana a pokud ji nebudou smazany postavy na OG, je zde pro ne stale i cesta zpet - to vsak zavisi na OG - udelaji dalsi chybu? Smazou postavy?

 

A jaky je Hawkey? To nejsem schopen posoudit, neznam ho. Na kazdem sprochu pravdy trochu, ale nejak mi to cele nesedi. Myslim, ze pravda bude tradicne nekde uprostred. Mozna je jen hruby, kdyz si za necim jde. Nebo tvrde prosazuje sve nazory. Mozna je to hulvat. Ale rozhodne obetuje velkou cast sveho casu lidem, coz povazuji za velke plus. A toto bude asi platit i o jinych, jen se o nich ted tak nemluvi, protoze "neukradli" hrace z jineho serveru. Hawkey byl ve spravny cas na spravnem miste, proto se mu to povedlo.

 

 

Komunita OG uz sice nebude nikdy co byvala, ale vzpomente si na Nezvalovu basen, Postovni schranka:

Bílým šátkem mává, kdo se loučí,

Každého dne se něco končí,

Něco překrásného se končí.

 

Poštovní holub křídly o vzduch bije,

Vraceje se domů

S nadějí i bez naděje,

Věčně se vracíme domů.

 

Setři si slzy,

A usměj se uplakanýma očima,

Každého dne se něco počíná,

Něco překrásného se počíná.

 

 

Nam se take neco konci a neco noveho zacina.

 

 

Na zaver bych chtel poprat, at se vsem tymum spravujicim servery dari.

 

 

Dekuji za vasi pozornost, pokud jste docetli az sem.

 

Your Fate

Tu báseň jsem nedávno recitoval učitelce za trest :-/

Share this post


Link to post
Share on other sites
nesuhlasim, hrac ma pravo si vytvorit vlastny nazor ohladom serveru ako aj o ludoch, ktori ho vedu, padli tu zaujimave nazory aj od doveryhodnejsich ludi ako od hawkeyho a jeho spolku -vernych- (zlate dobre polrocne bany za nesuhlas s ich spasitelom kingpinom, ktory nakoniec beztak skoncil tak ako skoncil, beznazorova sudrznost ako za komancov..)..to, ze 11rocnym "gemblerom" je jedno kde hraju a staci im high populacia, neznamena, ze to staci kazdemu..nie kazdemu je prijemne podporovat prizivnikov, ktori sa nedokazu presadit inak nez prostrednictvom vyciciavania druhych..nebyt kratkeho hawkeyho posobenia v og(skor nudzoveho, vzhladom na jeho znalosti) tak by sa na nejakom twinstare potykal 2 roky s populaciou mozno 50/100 ludi..ale stacilo pohuckat naivnych ludi z narniasu, ktori si mnohe nepamataju a hysteria bola na svete..samozrejme ludia z timu si reklamu nerobili, ako inak, mali sme moznost vidiet

nejde o ziadny konkurencny boj o hracov, jediny kto tento dojem budi je twinstar..Apoc a spol svoj projekt nikde nereklamovali a neviedli ani ziadny boj s og, odisli v klude a bez reci ked sa nasla nahrada..ludia si k nemu nasli cestu sami, ti co ocenuju ich pracu z minulosti a maju k nim doveru...kdezto tito k tomu pristupili uplne opacne a je len blbe, ze vychcanost ma kvantitativne navrch nad zasluhami a schopnostami..kvality ci nekvality sa ukazu neskor.

 

Kingpina nechej Kingpinem. Nebyl nici spasitel, jen ty mas asi potrebu pouzivat tyhle "starodavne" vyrazy. Proc to sem vlastne vubec takas? Tahle afera byla skoro rok zpatky a byla uzavrena. Muzes mi vysvetlit, co ma Kingpin spolecnyho s odchodem tymu?

 

Zminujes tady "komance" ... zazil jsi tu dobu na vlastni dusi? Vis ty vubec, co ten rezim obnasel? Soude dle tvych vylevu na to rozhodne nemas a pokud cirou nahodou mas, tak by jsi se mel nad sebou zamyslet jak se ve svych letech vyjadrujes. Ne, nesnazim se "chranit" Kingpina, jeho odchodem z OG jsem ho prestal resit, nemam to zapotrebi.

 

Ono "kratke pusobeni Hawkyho" (9 mesicu, hmmm, "kratka doba") drzelo WoW na OG na celkem slusne urovni a muzu hrde rict, ze jsme ho i zvysili. Podivej se na mnozstvi opravenych veci (a jestli na tohle napises ze sme vsechno "jen zkopirovali od mangosu/udb" tak si pekny pako).

 

A vubec, ja uz k tomu sve napsal a pokud ma clovek alespon trosku rozumu, tak si to prebere a pochopi, ze jsem to nepsal "jen tak z nudy" ale z toho duvodu, ze uz jsem unaven jak se stale jednotlive tymy navzajem obvinuji, pisi se opravdu zajimave "absolutne nepravdive" informace ktery si nekdo vycucal z prstu u prave nohy a lidi jim to proste zerou, povazuji to za "svuj velmi duveryhodny zdroj primo z jadra situace" (kterej o tom ocividne vi veliky kulovy a nebo si z nej duchove udelali srantu pri temnych hodinkach VooDoo) a jen prilejva olej do ohne. Nebudu tady obhajovat co jsme za tech 9 mesicu udelali pro WoW na og, o tom ad si udela kazdy svuj nazor a taky nerikam, ze jsme neudelali chyby (kdo je nedela?), ale drzkovat ze jsme prizivnici, ze admin nic neumel a podobne, to je silny kafe.

 

Ohledne vzniku TwinStaru, tak si prosim precti v mem prispevku co jsem psal o "Prilezitostech". Kdyby nebyla, zadny TwinStar by ted nebyl, takze si sve radoby inteligentni poznamky o 50/100 hracu nechej pro Frantu z Horni&Dolni. Mozna az budes chtit uplatnit sve znalosti a zkusenosti v praktickem svete, tak poznas, co je to "Sance" ci "Prilezitost".

 

K odchodu teamu. Proboha MY ze jsme neodesli v "klidu"? Musim se smat. Reknimi JEDINOU vec, ktera ktera nebyla "klidna". Napsali jsme jasne ze pokud se zverejni ta novinka, tak ze odchazime. Novinka vylezla, my jsme opustili rady OG. NIKDO nesel PROTI OG, nikdo nezacal hazet spinu na OG, nikdo nemel zapotrebi se o necem hadat (a pokud bylo neco formulovano SOUKROMOU KORESPONDENCI, tak to sem nehodlej tahat, protoze to je mezi danyma osobama) ci se snazit aby hraci opustili OG.

 

Ad reklama, cti vyse napsane. Zadnou kampan jsme neprovozovali. Ad hraci, tak ti si k nam nasli cestu sami. Ad boj OG. Defakto zadny nebyl, doslo k ostre vymene nazoru a hotovo. jediny kdo tu vede boj jses ty a TOBE podobli lidi, kteri proste z akazdou cenu musi rejt do opacne "frakce". U nas jsou taktez hraci, kteri maji potrebu rejt do OG/NW a jaka je nase reakce? Zadame je, aby toho nechali. Prekvapive, ze? A uprime, kdyby pan Rudolf Grochal alias Rod nehodil ten ranec spiny na Hawkeye, nic z toho co ted je by se nestalo. Stary tym by nahradil novy tym a slo by se dal. A uprime reknu, ze KDYBY pan Grochal dal na muj prispevek na personalu, ve kterem jsem avizoval, ze timto obvinenim jen rozpouta peklo mezi hraci a zavladne chaos v komunite a podobne, ktery mi dosti lidi odkyvalo, tak pochybuju, ze by neco jako TwinStar vzniklo. Hraci by proste prijaly novy tym, nova pravidla, novy "rezim" a jelo by se dal. Nevznikla by prilezitost, kdy drtiva vetsina hracu byla znechucena z toho co se deje, a ikdyby prezto Hawkey s Jeniczkem zalozili TwinStar, tak populace by byla RAZANTNE nizsi nez je ted. Ze jdu sam proti tymu TwinStar? Nemyslim si, jen se na to divam z te druhe strany, jak to vse mohlo byt.

 

Zaverem bych te rad poprosil aby jsi zanechal svych zarytych vylevu, protoze bavit se s clovekem, ktery absolutne ignoruje predlozena fakta opacne strany je jak mlatit hlavou do zdi. Pokud nemas schopnost pozastavit se nad aktualni situaci a alespon zapremejslet nad tim, co se vlastne deje, tak je zbytecny se snazit ti neco vysvetlit.

 

 

1850 hracov? a viete prečo lebo všetkích ukradol hawkey z OG !

 

Bez do koupelny, postav se pred zrcadlo, a dej si par facek. Pokud nemate zrcadlo, tak popros nekoho, ad ti naliska.

 

Eth0

 

 

EDIT: Tak jeste neco pridam:

 

jako kazdej na tom vidi ze to neni uplne fer OG budovalo svoji komunitu 2 roky a dosahnulo pres 3000 online coz je na ceske pomery celkem neuveritelne pak udelaj spatnej krok a admin kterej by je v tu chvili mel podporit nejvic se zbali rekne hracum ze je novej realmlist a natahne za 1 den 1900 lidi k sobe a OG utre

 

Precti si co jsem laskave psal!!! My se SNAZILI !!! OG pomoct proboha!!! Na porade jsem i ja navrhoval nedrasticke reseni situace. Psali jsem tam, co bude nejlepsi, jelikoz vedeni OG rozhodne NEZNA komunitu hracu tak, jako team ktery dany server spravuje. Nabidky na sponzoring jsem nemel v kompetenci resit, tak jsem ty lidi posilal za vedenim. Po par dnech prichazely od tech samych lidi zpravy, ze zadna odpoved, tak ze si ty penize necha, ze nebude nikomu nutit svou pomoc. Reakce? Zadna? Kdyby jen to, ale ona byla naprosto OPACNA! Avizovali jsme odchod, odesli jsme. Prestac se laskave hrabat ve vecech, o kterych vis ocividne KULOVY.

 

Hawkey, neříkej mi, že šlo k tobě 1800+ lidi bez nějaké reklamy, bez jakého koliv náznaku tvého serveru na serveru OG. Aď už se týče ve hře, na foruku, v novince na hlavní stránce,na IRC. To prostě není možný a sprostě jsi ty lidi ukradl.

Rikam ti postupne tyto odpovedi: ANO (slo), ANO (bez naznaku), NE (na ve hre), NE (na foru), NE (v novince), ANO (je to mozne), NE (nikdo nic nekradl)

 

Jednu otazku bych mel ... jak jde virtualne "UKRAST" fyzicka osoba??? To mi vazne neni jasne, vysvetlit prosim...

 

Nemuzes poprit, ze 99% lidi na TwinStaru prislo z OG a ta kampan TS byla (zasluhou nekterych nechutne spamujicich hracu + absence moderatoru kteri by to regulovali) mnohem vetsi nez u NW a ktomu pridej i nenapadne (ale necenzurovane) zminky v rozluckovych threadech nekterych clenu konciciho tymu...

 

Po odchodu ApoCova teamu byl taktez tak trosku chaos ad uz na foru ci ve hre a bylo na novem tymu aby ten madness dal dohromady. Tak jako ted Martinus a jeho tym davaji dohromady to silenstvi, ktery vzniklo pred par dny.

 

Tohle mi trosku nesedi, hadam ze v prvnim (citovanem) odstavci narazis na ten thread od Fulinka, ktery si vybral dost nevhodnou dobu a styl pro upozornovani na nedostatek informovanosti, pak mi ten vas plan prijde ponekud nedomysleny, pro me (a urcite i spoustu dalsich lidi) byla reakce a nasledna (predstirana) rezignace Hawkeyho v tom threadu znamkou, ze to psychicky nezvlada a tim pro me jako autorita skoncil. Pak mi taky nejak nesedi casovy sled tech udalosti, vim jiste, ze ta akce s Hawkeyho (predstiranou) rezignaci, se odehrala az po oznameni Rodova odchodu. Netvrdim ze umyslne lzes (mozna trosku mlzis :whistling: ), jenom mi to nesedi, ale chapu ze uz je to docela davno a na detaily se zapomnelo.

 

Milerad ti osvetlim vec ohledne resignace "na ocko". Odchod Roda nemel s resignaci nic spolecneho. My jsme si byli vedomi, ze prestaly "tyct" penize do OG, ale nikdo z nas nemel v planu kuli tomu odejit (co se tyce me, tak muj odchod jsem avizoval uz asi mesic pred odchodem Roda a to ciste z osobnich duvodu, nacez na zadost Hawkeye jsem jeste ve funkci setrval alespon co mi cas dovolil). Nekteri proste cekali co bude, nekteri se chteli zaslouzit o to, aby OG jelo dal. Mel jsem to tam rad, mel jsem tam hodne pratel, byla to pro me jista forma zabavy a vyuziti volneho casu. Opravdu si myslis, ze bych to jen tak proste "na truc" zahodil kuli tomu, ze odesel jeden clovek? Asi te zklamu, ale ja sem ten typ osoby, ktera od problemu neutika, naopak, snazim se najit co mozna nejoptimalnejsi reseni. Hold me nebylo vyslechnuto.

 

(A nez na to zas nekdo upozorni, tak ano, zaregistroval jsem se jen abych sem mohl napsat. Proc? Za prve - je to "neutralni puda" a za druhe - konecne se nekde vyjadrily obe tri ( :teehee: ) zainteresovane strany a je sance, ze se tu dozvim neco blizsiho kolem toho vseho. ;) )

 

Jak uz jsem napsal, cely sme to prestali resit, proste jsem jednou napsal "I am sick about this!" a kolegove se pod to "podepsali" (snad chapes jak to myslim) a proste misto reseni tohodle jsme se venovali spise reseni naseho projektu. Nicmene kdyz jsem rozkliknul link a videl jak se to nekdo opet rozmazava na serveru, ktery se te veci netyka, tak me to proste nenechalo klidnym a musel jsem napsat co jsem napsal a jsem strasne rad, ze napriklad kupkoid si muj post precetl a uznal, ze v necem se spletl. Nikdo po nem nechce, aby zastaval nazor co jsem napsal. Jediny co chci je, aby si to lidi precetli a pokusili se nad celou situaci zamyslet, nez jen aby suverene prohlasovali JEDNO nebo DRUHE popripade TRETI.

 

EDIT2: Co jsem si zatim vsiml, tak na dosti mistech je linkovano prave na tento thread. Mozna prave z duvodu, ktery jsi uvedl. Je to "neutralni puda" a diskuze zde neni ovlivnena komunitou konkretniho serveru (teda az na par vyjimek). Rozumej vyjadreni OG na OG lidi z OG odkejvou a jakekoli rozdilne nazory jsou zaslapany ad uz vedenim, tak samotnou komunitou hracu. Obdobne pro TwinStar a NewWorld.

 

A vubec, treba se nakonec dockame i obvineni, ze toto forum timto threadem "ukradlo" uzivatele/ctenare z jineho portalu, ktery je svym zamerenim podobny wowresource. (Srry ale nemohl jsem si pomoct ... fakt mi to s tou kradezi nejde do hlavy xD )

 

Eth0

Edited by Eth0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mnoho lidí z OG na TS přešlo kvůli poplatkům a kvůli zmatku s nimi, spojeném s nejistotou co bude dále. To, že rod obvinil Hawkeyho za něco, co možná udělal, možná neudělal (nechť si každý vybere tu svou jedinou správnou odpoveď) mělo na lidi minimální dopad. Hlavní přičinou přechodu byly poplatky a binec po vašem odchodu (není to myšleno proti vám, bývá to tak vždy v období střídání teamů).

Share this post


Link to post
Share on other sites

2 Kupkoid: Mno, ono to obvineni opravdu zpusobilo vcelku silny spor na ostri noze kdy lidi co "verili" stekali po tech co "neverili" a naopak. Na foru byl burdel, hraci byli jak utrzeni ze retezu a kdyz do toho prisla ta zprava o placeni, tak bylo vymalovano. Ale jinac souhlasim s tim co jsi napsal, presneji bych rekl, ze "znacnou" cast melo nasvedomi zpoplatneni a nasledne meneni novinek jak ponozky.

 

Eth0

 

BTW: Na predchozi strance tohoto threadu v mem postu doslo ke dvoum editacim. Jen tak pro info, pokud uz to nekdo cetl jeste pred nimi, tak aby to nezapadlo.

Share this post


Link to post
Share on other sites
V com porusuje?

 

VIdel bych to na toto:

 

Všechna témata, která nesplňují pravidla budou mazána. V titulku bude přesně slovo placený či neplacený. Nějaky deriváty platený, free a cokoliv jiného je nepřipustné a bude bráno jako poruše

 

Aktualne to je: Twinstar[Mangos][neplatený]

 

 

Melo by to byt: Twinstar[MaNGOS][Neplacený]

 

a jeste pak: Verze: 2.4.3; Rate: 1x; Uptime: nonstop

 

 

Teda pokud se nepletu...

Edited by Eth0

Share this post


Link to post
Share on other sites
VIdel bych to na toto:

 

 

 

Aktualne to je: Twinstar[Mangos][neplatený]

 

 

Melo by to byt: Twinstar[MaNGOS][Neplacený]

 

a jeste pak: Verze: 2.4.3; Rate: 1x; Uptime: nonstop

 

 

Teda pokud se nepletu...

Nepletes

Share this post


Link to post
Share on other sites

nekteri to budou brat jako slovickareni, ale je tu par nesrovnalosti:

1000+600 hracu melo OG nekdy loni pred vanocemi jeste na starych serevrech

na prelomu duben/kveten uz na og aktivne hralo 1500+1200 jak spravne uvedl Kupkoid

... pote na chvili prevzal misto admina Spidee a Hawkey se jim stal asi az v cervnu, kdy se Spidee vzhledem k casovym duvodum fce vzdal -> tzn. Hawkey byl adminem cca pul roku a z toho zjevne posledni mesic pripravoval TS

---

Predem upozornuji, ze nepisi v ramci nejakeho boje, ktery se tu stale nekdo snazi vytvaret mezi ApoCem a Hawkeym (my to zapotrebi nemame...myslim si sice, ze ho vytvari Hawkeyho klasicky chlapska rivalita a touha se s nekym prechcavat, ale to ze se s nami musi porad porovnavat, neni duvodem abychom to delali i my ostatni).

 

Ani jeden z tech, co ted sbalili kufry a OG misto podpory poslali na hubu, nebyl u zacatku serveru, kdyz populace rostla po kazdem jednom hraci. Treba je to jen dojem, ale prijde mi ze si serveru vubec nevazili, ze pro ne nic neznamenaly. Ohledem Hawkeyho mam dokonce pocit, ze se potrebuje nekde realizovat, stale si dokazovat, ze je "nekdo", a udrzovat si jistou hladinku "moci". (je to muj dojem, nic vic). Promin Hawkey, ale vypyda to, ze jsi OG vzal jako odrazovy mustek pro vlastni projekt.

 

Nevim co vedlo hrace z OG aby valna vetsina presla behem noci na TS, zadna reklama pry nebyla...

Sprava o poplatcich na OG vyprovodila hrace uz stylem jakym byla napsana. Kazdopadne v commentech se stale objevovalo jedno: "nedela mi problem zaplatit 50Kč, ale at to za neco stoji, ne jako ted" ... to mi neprijde jako pozitivni ohlas na Haweyho team.

Posledni cleanup DB na OG pokud si dobre pamatuju probehl cca v unoru. Pritom, ze v tak velkem objemu hracu byl potreba delat cca co kazde tri mesice, bylo uz v kvetnu pomalu nacase. Na strankach se nekolikrat objevilo, ze nejake procisteni probehne, dost casto z nej vsak seslo vlivem "nepredpokladnych chyb DB" apod. Ve skutecnosti opravdu radikalni a potrebne procisteni od minule zimy neprobehlo. Herni podminky byly cimdal tim zoufalejsi a lide zacali z OG utikat jeste pred nejakymi problemy z financovanim a nejistotou.

 

Ted tu lide zasnou jak je mozne utahnout 1,9k lidi... a proc by jako nebylo? Zvlaste kdyz mate DB jak detskou prdelku, zadny zaznamy, ta masina se ani nezadycha. Nekdo se tu naparoval ze optimalizace a vyladeni DB udela divy... jasne ze jo, ale to at si Twin hodnoti az bude mit obri populaci rovnou te z OG a az bude Hawkeyho team schopen konecne jednou provest nejakou cistku, kterou OG nedali a ktrerou postupne hrace vyprovazeli aniz by bylo potreba nejake prohlaseni o poplatcich.

 

a par fam na zaver (kazdy at si zhodnoti po svem):

Primo hraci ze hry tvrdi, ze reklama na OG serverech na TS byla.

Prvni zprava o planovani noveho Hawkeyho serveru se objevila uz na konci rijna.

 

dovetek: Jen je zarazejici jak se z cloveka , ktereho hraci otevrene vyzivaji k rezignaci po vlne rollbacku a prirazeni nechvalane znameho titulu "Hawkey the Rollbacker", stane pres noc svetec. Jedina vec , co me napada, ze za vsechny problemy mohl servr.

Edited by Elliaris

Share this post


Link to post
Share on other sites
nekteri to budou brat jako slovickareni, ale je tu par nesrovnalosti:

1000+600 hracu melo OG nekdy loni pred vanocemi jeste na starych serevrech

na prelomu duben/kveten uz na og aktivne hralo 1500+1200 jak spravne uvedl Kupkoid

... pote na chvili prevzal misto admina Spidee a Hawkey se jim stal asi az v cervnu, kdy se Spidee vzhledem k casovym duvodum fce vzdal -> tzn. Hawkey byl adminem cca pul roku a z toho zjevne posledni mesic pripravoval TS

 

Podesate opakuji, ze TwinStar se zacal resit az na samotnem konci pusobeni v radach OG, kdy jiz cast teamu nebyla cleny OG a cast teamu odesla v nasledujicich dnech, takze ten mesic je CHYBNA informace!

 

---

Predem upozornuji, ze nepisi v ramci nejakeho boje, ktery se tu stale nekdo snazi vytvaret mezi ApoCem a Hawkeym (my to zapotrebi nemame...myslim si sice, ze ho vytvari Hawkeyho klasicky chlapska rivalita a touha se s nekym prechcavat, ale to ze se s nami musi porad porovnavat, neni duvodem abychom to delali i my ostatni).

 

Ani jeden z tech, co ted sbalili kufry a OG misto podpory poslali na hubu, nebyl u zacatku serveru, kdyz populace rostla po kazdem jednom hraci. Treba je to jen dojem, ale prijde mi ze si serveru vubec nevazili, ze pro ne nic neznamenaly. Ohledem Hawkeyho mam dokonce pocit, ze se potrebuje nekde realizovat, stale si dokazovat, ze je "nekdo", a udrzovat si jistou hladinku "moci". (je to muj dojem, nic vic). Promin Hawkey, ale vypyda to, ze jsi OG vzal jako odrazovy mustek pro vlastni projekt.

 

Ze si nevazili serveru? Co to je za prastenou poznamku? Skoro DENNE prosezene 2-3 (a casto vice) hodin resenim veci okolo WoW na OG. Nekolikrat do 5 do rana reseni s Hawkym problemy, zmeny, nazory. Mimochodem Hawky je clovek, ktery nejedna dle toho jak chce ON, ale dle toho, na cem se shodne cely tym (nebo jeho vetsina). Administrator (spise by se sem hodil pojem TeamLeader) NEMUSI byt MasterOfAll a trumfovat sve kolegy - developery/gm/mody. Jeho hlavnim ukolem je udrzovat server v chodu a HLAVNE udrzovat TYM v chodu!!! To, ze nedela DEV neni zadna spatnost, naopak prace admina skyta mnoho jinych a taktez casove narocnych povinnosti nez samotny DEVeloping. Naopak pokud JE zaroven developerem, tak budiz mu to k dobru, ale brat to jako samozrejmost?

 

Myslim si, ze jak Apoc a jeho tehdejsi tym, tak i Hawkey (potazmo spidee a nasledne hawkey) a jeho tym venovali serveru opravdu SILENE mnozstvi casu, resili problemy ruznych charakteru a vetsinou se podarilo oboum tymum najit reseni, byt nekdy jen docasne, ale i to se pocita. Rict, ze si nevazili serveru, to je opravdu blaznivy. Jak by jsi si ty predstavoval "Vazeni si serveru" ? Kazdej tyden cesta do Cassablancy a pekne vyfoukat prach, oplachnout server a prelestit pojistky?

 

Nevim co vedlo hrace z OG aby valna vetsina presla behem noci na TS, zadna reklama pry nebyla...

Sprava o poplatcich na OG vyprovodila hrace uz stylem jakym byla napsana. Kazdopadne v commentech se stale objevovalo jedno: "nedela mi problem zaplatit 50Kč, ale at to za neco stoji, ne jako ted" ... to mi neprijde jako pozitivni ohlas na Haweyho team.

Spocitej kolik lidi napsalo, ze jim nedela problem zaplatit 50Kc, nasledne tohle cislo porovnej s tehdejsi celkovou populaci OG. Ti co to tam napsali je jen mizive promile celkoveho poctu uzivatelu a nepopiram, ze tito lide stale na OG hraju. Argumentovat temito desitkamy hracu ze "mi neprijde jako pozitivni ohlas na Haweyho team." je opravdu nulovy argument.

 

Posledni cleanup DB na OG pokud si dobre pamatuju probehl cca v unoru. Pritom, ze v tak velkem objemu hracu byl potreba delat cca co kazde tri mesice, bylo uz v kvetnu pomalu nacase. Na strankach se nekolikrat objevilo, ze nejake procisteni probehne, dost casto z nej vsak seslo vlivem "nepredpokladnych chyb DB" apod. Ve skutecnosti opravdu radikalni a potrebne procisteni od minule zimy neprobehlo. Herni podminky byly cimdal tim zoufalejsi a lide zacali z OG utikat jeste pred nejakymi problemy z financovanim a nejistotou.

Tim chces naznacit, ze Hawkey umyslne neprovadel cleanup DB cimz umyslne zpusoboval lagy aby ve finale sveho "velkeho planu" "ukradnul" lidi na svuj server ktery dva roky planoval spolu s dabelskym planem zniceni OG?

 

Sorry jestli to tak neni, ale z vyse uvedeneho mi to tak vypliva...

 

Ted tu lide zasnou jak je mozne utahnout 1,9k lidi... a proc by jako nebylo? Zvlaste kdyz mate DB jak detskou prdelku, zadny zaznamy, ta masina se ani nezadycha. Nekdo se tu naparoval ze optimalizace a vyladeni DB udela divy... jasne ze jo, ale to at si Twin hodnoti az bude mit obri populaci rovnou te z OG a az bude Hawkeyho team schopen konecne jednou provest nejakou cistku, kterou OG nedali a ktrerou postupne hrace vyprovazeli aniz by bylo potreba nejake prohlaseni o poplatcich.

Ano, takze ocividne je tim opravdu mysleno to co jsem napsal. Chces tim snad naznacit, ze sme meli provest cleanup na OG v podani FULLWIPE? Respektive, ukaz svuj skill a ukaz nam, jak snadno provedes cleanup na takto rozsahle DB aniz by jsi zapricinil nejakou chybu, zmizeni, ci problemove fungovani serveru.

 

a par fam na zaver (kazdy at si zhodnoti po svem):

Primo hraci ze hry tvrdi, ze reklama na OG serverech na TS byla.

Nikdo netvrdi ze nebyla. Jen tvrdim, ze nebyla ze strany Hawkyho tymu. Cti poradne co jsem napsal (jeslti jsi si to vubec cetl)

 

Prvni zprava o planovani noveho Hawkeyho serveru se objevila uz na konci rijna.

!!!DUKAZ!!!! A jestli napises ze "mas sve spolehlive zdroje" tak asi uz fakt chcipnu smichy.

 

Bez dukazu je to stejna KACHNA jako byla informace ze TwinStar ukradnul OG sponzora a nebo ze jsme zneuzili adresy z DB za ucelem rozesilani reklamy na server.

 

dovetek: Jen je zarazejici jak se z cloveka , ktereho hraci otevrene vyzivaji k rezignaci po vlne rollbacku a prirazeni nechvalane znameho titulu "Hawkey the Rollbacker", stane pres noc svetec. Jedina vec , co me napada, ze za vsechny problemy mohl servr.
¨¨

 

V tom pripade ApoC by mel dostat prezdivku "ApoC the ServerOffMaker" (2 ApoC: Tohle prosimte neber jako urazku, jedna se jen o ironickou narazku na vyse napsane, neminim zde v teto veci cokoli resit :) a jeslti jsem te precijen urazil, tak se predem omlouvam)

 

 

Zjisti jsi prosimte poradny informace PROC k danym rollbackum doslo a nasledne se tim ohanej.

 

 

Prosimvas lidi stavejte sve zminovane informace na FAKTECH, nikoli na domenkach a na tom, co vam rekl kamarad po ICQ, kterej to slysel od kamarada co ma "spolehlive zdroje"

 

Kdyz jsem hraval na starem Narniasu jehoz byl ApoC v te dobe adminem (predchoziho admina pamatuju pravdu jen patne, jelikoz jsem byl jeste "kure" ve svete WoW), tak ikdyz jsem nadaval na lagy, pady, rollbacky, celodenni vypadky serveru, tak NIKDY jsem se neopovazil pustit do nejake diskuze ktera by byla mirena vuci tymu, jelikoz jsem NEVEDEL co meli za pricinu danou situaci. Nevedel jsem co se stalo a ikdyz se vtipkovalo, ze ApoC musel shodit server protoze si mu dosla davka tydenniho pr0n a tak sosa dalsi, tak jsem vyckaval a doufal, ze se server rozjede a ikdyz byl RB, tak proste jsem hral dal.

 

 

Eth0

Share this post


Link to post
Share on other sites
.......

 

 

nemam potrebu riesit Kingpina, ale vzhladom na to ako doveryhodne sa niektori clenovia timu zachovali vtedy, je predpoklad, ze sa podobne pochybne zachovaju aj v inej situacii a tento obrazok o vasom pristupe k veci, zostal negativne zafixovany v mnohych..tolko k suvisu, nie priamo s vasim odchodom, ale s jednanim zial ano. Akonahle vam nieco prestane vyhovovat, siahnete po rovnakych pakach. Co sa tyka socializmu, nebudeme sa handrkovat o nepodstatne blbosti...nepredpokladam, ze mas k tomu obdobiu extra blizsie nez ja, ak vobec..naviac myslim, ze kazdy priemerne inteligentny jedinec ten obrat pochopil...tym viac ak sa toho zucastnil. To je vsetko

- ono kratke posobenie Hawkeyho bolo myslene vzhladom na trvanie og a predovsetkym trvanie Apocovho posobenia, kedze sa tu riesilo kto kedy a ako prispel k rozvoju serverov..co si myslim, ze je neoddiskutovatelne, kto og dostal tam kde je(nemyslim to ovsem ako propagaciu, nadrziavanie ci akesi zadostucinenie, ale ako holy fakt, na ktory sa akosi zabuda...a do hviezd sa umelo vynasaju ludia, ktori tak ci onak nakoniec og podrazili nohy)...taktiez nikde netvrdim, ze ste servery nedrzali na slusnej urovni..aj ked, nazory sa roznia a mnoho starsich hracov zastava nazor o istom upadku, napriek tomu nemálo z nich s istou nevolou a nedoverou taktiez preslo na tw cisto pre kamaratov na ktorych si uz zvykli, len aby nemuseli startovat nacisto a dovolim si tvrdit, ze tvoria nemale percento takisto ako ludia ktori odisli len preto, ze preslo mnoho dalsich..takto sa to krasne nabaluje a je len otazne a ukaze cas ake percento z nich bolo naozaj presvedcene o kvalitach, ked sa tak ohanate doverou a spokojnostou ludi, ktora jedina vam zo dna na den nabalila cca 1800 ludi.....nebudem to za seba hodnotit..nepatri to sem.

Udane dovody precitane mam, zial to podstatne zostalo nemenne...info o tom ako nahodne ste zrazu zistili, ze mate moznost zabezpecit ako novy server, tak aj konektivitu a extremne rychlo uzrel svetlo sveta aj web je sice dojimave, nic to vsak nemeni na tom, ze ste ludi nechali bez infa bez nahrady a v z toho vylpyvajucom zbytocnom chaose, ktory tu krizu len podporil priamo ci nepriamo v prospech vasho vlastneho projektu(no urcite nie neocakavane, tak naivny nieje nikto).Chapem ze podiel viny je taktiez na strane OG, nebolo by to prve pochybenie. No vyckanie s odstupenim do reakcie a ziskania nahrady je myslim si zakladne pravidlo ferovosti a to ani nehovorim o zachovani akehosi pomyselneho respektu za moznost posobenia a uvedenia sa do tak rozsirenej komunity(isteze je to hlavne kopec neocenenej prace, ale predsa je prilezitost hodnotnejsia do buducna na serve o 2/3k hracoch nez niekde na docasnom sunte o 20 hracoch), ktoremu okamzite uvedenie noveho serveru a jeho pociatocnych high ratov v prospech 70tok z og prilis nezodpoveda. Vpodstate ste ludom ulahcili rozhodovanie, vyuzili situaciu, ci si to nazvi ako chces..sam niekolkokrat pripustas samotne vyuzitie prilezitosti, takze sa viacmenej nemame o com bavit, pretoze to je to hlavne o objasnenie coho slo a nevidim tu ziadne padne zdovodnenie, ktore by ma presvedcilo, ze vase jednanie nebolo v istom smere cielene.

Ak mas pocit, ze na poli free serverov sa musis rvat o ziskanie hracov ako v "drsnom" biznise prostrednictvom vhodnych manevrov, tak je chyba niekde medzi stolickou a.....Ja mam nazor iny a osobne vidim vacsi potencial tam kde sa viac pracuje a menej strategicky manevruje, to do tejto oblasti vazne absolutne nepatri.

co sa tyka ;ukradnutia ludi;, to je opat blbe az zbytocne slovickarenie z tvojej strany. Neobsahuje to nutne bludenie ludi z timu po forach, ingame a presviedcanie hracov natlakom ci invaziu do ich obydli a nasilne unosy ..opat treba dodat, ze kazdy priemerne inteligentny ten obrat pochopi, aj keby sa na tom mal zasmiat. Myslim, ze je jasne ako to povodca myslel, niekedy staci malo...to iste plati pre ;reklamu;, ktora vraj nebola..toto slovo taktiez nemusi predstavovat pochod námestím s transparentami twinstaru a platenú reklamu na weboch...stacilo sledovat forum a potvrdia taktiez ludia z narniasu, nikto netvrdi ze to propagoval priamo hawkey, no par inych ano a zial musi sa zmierit s tym, ze fungujete ako celok a tak ste aj vnimany. Druha vec je, ze bezni hraci to po vas preberu a zacnu to sirit aj sami, to je ale predsa lahko predpokladatelna retazova reakcia a aj ziadana v takej situacii..a k tomu zaryto tvrdit, ze sa u vas objavilo cca 2k ludi z og ludi bez jedinej zmienky o tw kdekolvek(pretoze nikde na nete zmienka pred spustenim neexistovala) je prinajmensom urazkou inteligencie nas ostatnych, je lahke sa dodatocne tvarit, ze ste v tom nevinne a rovnako lahke je argumentovat tym, ze kazdy negativny nazor je nepodlozeny pretoze do vasich kuloarov nikto nevidi..to je uz vas boj.

Zbytocne do toho pleties vyjadrenie Grochala, ze za tuto situaciu moze? Nemyslim, mozno doplnil tusenie ci posilnil pocit par hracov, ale vacsina uz ten svoj mala na zaklade predoslych udalosti, vratane mna, a vzhladom na jeho situaciu a na to ako sa veci mali bolo jeho i tak dost mierne vyjadrene rozhorcenie viac nez pochopitelne. Nepredpokladam, ze ste nieco vysvetlovali, to ste cakali ze uz uz narychlo nadhodeny server pripraveny prijat mnozstvo hracov porovnatelne so servermi onlinegamers bude vzbudzovat doveru vo vase ;nezistne; umysly pomoct hracom ci og? Tazko.

 

 

 

osobne serveru nic zle neprajem, nech sa mu dari podla vasich moznosti a schopnosti, ale treba sa taktiez zmierit so znasanim nasledkov ked na to pride..ono prvotne masove nadsenie casom opadne, potom by to uz ublizeny afekt nemusel zachranit.

Edited by samhain

Share this post


Link to post
Share on other sites
LoL, LoL, LoL, LoL, LoL, LoL ....

 

Tomuto veľmi inteligentnému postu sa nič iné nedá robiť iba sa polhodiny smiať, že aj takí ľudia sú :D

Takže podľa teba každy každému kradne hráčov potom :D

Takže aj anathoria ma tych 1500 hračov ukradnutých a aj OG malo tych 3200 hráčov ukradnutých :D( Samozrejme aj NW ma tych 200 hráčov ukradnutých a pod..... Dokonca aj Ofik ukradol zopar stotisícov hráčov free serverom :D

 

Nechceš aj zažalovat Hawkeya, že "ukradol" 1900 hráčov ? Veď krádež je trestný čin :D

 

 

Nabudúce keď niečo také napíšes, pls ROZMÝŠĽAJ !!!

 

a už asi po 4x - NIKTO nenútil hráčov íst na twinstar.

Mal takú istú kampaň ako NW - medzi hračmi sa to písalo.

Ale ako sa obyčajný ľudia rozhodli, to je ich vec predca.

Ty se hlavně ty inteligente nauč psát Anthoria, když už... :o

Edited by PaulUnAmerican

Share this post


Link to post
Share on other sites
Ty se hlavně ty inteligente nauč psát Anthoria, když už... :o

 

Tu je diskusia o Twinstare :P nie o nejakej anathorii (:D) :P

Tu "anathoriu" si ries inde, to bol len taký menší príklad ....

Share this post


Link to post
Share on other sites
Kdybych se měla podle toholde topciu jako budoucí potenciální hráč rozhodnout, jestli tam hrat, věřte, že bych tam nešla.

Taktéž s tebou souhlasím. Ale ne všichni hráči tohle čtou a nejsou takhle nad věcí jako ti, co tam nehrají. Ale jedna věc je jasná. Lidi jsou blbí a chamtiví. Když jim někdo naslibuje hory doly, tak jdou za ním. Hlavně v době krize. toho např. dobře využil Hitler :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Spoustá lidí dnes nemá svůj vlastní názor, staví se na stranu toho, koho to vypadá výhodější nebo kdo vytasí lepší argumenty, byt by pravda byla úplně někdy jinde. Když to tu tak čtu, zdá se mi být až neuvěřitelné jak se o novém serveur za dva dny prostřednictvím systému "tiché pošty" dostane přes 1800 hráčů, to je pak rychlejší než televizní a rozhlasové zpravodajství. Btw. ty stránky potřebuji dodělat podle mě ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

To Eth0:

To ze se na me sesype vlna toho "jak tomu nerozumim", "ze do toho nevidim" atd. bylo jisty, ale ja se neprisla prit, pouze vyjadrit svuj nazor. (dokonce ani nevim, kde jsem ve svem postu uvedla neco o hawkeyho schopnostech, jak ses pak rozvasnil; dale jsem urcite neuvedla, ze by cleanup nebyl delan zamerne a z konce: pokud ti dela problem pochopit slovo fama a beres to za pravdive tvrzeni...mozna na tom pak neco je; edit: k vyrokum za poplatky: vybrala jsme jeste ty lichotive, protoze zbytek rikal: "pri takove kvalite?? ani omylem ;))

 

Pravdou zustava ze vas "prevrat" smrdi na hony daleko, zvlaste po casove strance.

Pokud vis co znamena insider dealing... tak ten jste v mych ocich na 100% vyuzili. A na poli "hele jak jsme dobri" bojujete s vetrnymi mlyny...

Edited by Elliaris

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eliaris: to že na tom něco smrdí, pozná i ten, kdo se dění na OG vůbec nezúčastnoval. Už jen, když si vemu ty hráče, když vidím jak se malé servery přetahují o každého hráče a najednou si přijde server a má za dva dny 1800 a bez pořádné reklamy, jen prostřednictvím systém tiché pošty "hele kamoš říkal, že je ...dělá nový server" se mi zdá být jako něco utopického, fantastického, neuvěřitelného. A boj mezi vůdci a týmy OG a TW mi přijde jak politický boj, kdy jedna strana představuje některými znaky komunisticou stranu, kdy strana zavelí, zvedne se stádo ovcí a jde. Možná mě bude někdo chtít nařknout k tomu, že někomu nadávám do komunistů, ale pak si o tom dotyčném můžeme pomyslet jeho nízkou inteligenci k satiře a ironii. Takže jsem rozjeli politcký boj, fanoušci bouřlivé řvou na jedné straně a vyhrožují druhé, naše argumenty a podklady jsou nepřeknatelné...tak mi tohle celé příjde, podstatě se hádají dvě mocnosti o to, kdo je lepší a kdo má pravdu a kdo je vlastě ten koho bychom měli lynchovat...

Btw. je zajímavé, že lidé dokážou psát romány, jen když se hádají :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Na celé události mne nejvíce mrzí to, že právě ta osoba která by se měla ohánět názory a měla se hájit stojí raději opodál a chová se ve stylu "já si kopnu až se bude válet v krvi". Osobně bych raději slyšel názor a vysvětlení k celé věci právě od Hawkeye a né četl slohové práce Eth0a (pardon jestli skluňuji špatně a neber o jako osobní narážku). Přeci jen když se člověk postaví k takhle závažné události čelem a nebojí se oponovat, tak spostu lidí sklopí klobouky a možná změní názor.

 

Celkově vzato TwinStar dosáhl dokonalého znázornění "teorie chaosu", kdy člověk kouká na milion událostí a teď neví, jestli má padnout do náruče TS a nebo OG. Když si řekne "Dobře, tak já tam pudu hrát... pak je někdo hackne a mám po hraní." a nebo "Z OG všichni naši kamarádi utekli, tak co mám sakra dělat?" tak spíše zvolí první možnost, protože kam jde většina, tam skáčou ovečky a většina lidí, kteří nemají svůj názor a neinformují se koukají opravdu jen na počet hráčů. Je to taky logické. Vezměme za příklad dvě konkurenčí firmy z čehož firma A- "Trotls Production" disponuje s 20K klientů, kdežto firma B-"Brutalus lamers" disponuje s 2K klienty. Posuďte sami kam by ste se hrnuli první. ;) Ale to už odbočuji od tématu.

 

Jak tu někdo zmiňoval vlastní názor na věc. Pokud se lidé (berme v potaz překračující IQ 100=průměrný uživatel internetu) podívají na celou věc z té správné persperktivy, raději zvolí úplně jiný projekt než zde mají na očích. Můj názor už jsem zmiňoval na první straně tohohle topicu a to, že bych na TS rozhodně, zdůrazňuji rozhodně hrát nešel. A kdo mi chce můj názor vyvrátit, tak ať to klidně zkusí (ano, narážím na Tebe/Vás Eth0 ;) )

 

Toď z mé strany pozatím vše a děkuji za zajímavou diskuzi. :mid_bow_arrow:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×