Jump to content
  • Announcements

    • Xmat

      Pravidlo pro postování v TTT

      Do sekce Tipy, triky, tutoriály nepatří žádné dotazy.   Postujte sem vaše návody, tipy a různé další věci jež uznáte za vhodné sdělit zdejšímu osazenstvu, ale veškeré dotazy směřujte do sekce Všeobecná diskuse.
    • Replik

      Seznam návodů a důležitých témat v této sekci

      Pro lepší přehlednost jsem vytvořil tento seznam, který vás, méně zkušené, lépe provede touto sekcí. Věřím, že zde najdete, co hledáte. Vypsané jsou návody, které jsou oficiálně uznané jako návody. Běžné diskuze, které neposkytují postupy a rady zvěřejněny nejsou.   Instalace vlastního MaNGOS Serveru Díky těmto návodům budete (měli by jste být) schopni vytvořit a následně spustit váš vlastní server. Nastavení je pro verze s i bez datadisku.   Instalace MaNGOS Serveru (bez datadisku TBC) - Autor Benny Instalace MaNGOS Serveru (s datadiskem TBC) - Autor Malfik Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor charlie Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor kupkoid   Chyby a jejich řešení při přihlašování k serveru - Autor Cybe   Zálohování uživatelských dat   Dávkový soubor (BAT soubor) pro vytvoření SQL záloh - Autor Replik   Kompilování - tvoření vlastních release (revizí)   Tvorba kompilací pro Win32 (MangoScript) - Autor bLuma   Ostatní - těžko zařaditelné, ale neznamená to, že nejsou dobré   VIP Systém - Autor charlie Tvorba Webových stránek pro MaNGOS - Autor zahuba Tvorba teleportačních NPC (MangoScript) - Autor Replik Registrační web (původně předělaná SPORA) Funkční pro Antrix i MaNGOS - Autor Replik Nastavení a spuštění Minimanager pro MaNGOS - Autor BlackMartin Nastavení MaNGOS Website - Autor Artorius   Samozřejmě jsou zde i jiné návody, ale tyto jsou nejvíce používané, proto věřím, že vám budou nápomocné. Tuto sekci budeme upravovat podle potřeby. Pokud by jste něco nenašli nebo si nevěděli rady, hledejte na fóru a teprve potom založte vlastní topik. Pokud nějaký autor vytvoří kvalitní návod a chtěl by ho zveřejnit i v tomto seznamu, doporučuji, aby mi napsal zprávu skrze PM.   Díky a přeji hezký den na WoWResource   Replik
    • Aristo

      Příspěvky tam, kde nemají co dělat

      Dodržujte zákaz přispívání do topiků s repaky pokud si to zakladatelé nepřejí!! Opakované psaní příspěvků bude trestáno warnem.
    • Aristo

      Používání spoilerů

      Poslední dobou má většina uživatelů fora zvláštní nutkání postovat extrémně dlouhé texty nebo kódy, které zabírají v nejedenom případu i 80% obsahu celé stránky a hodně tak zvedají nepřehlednost v topiku. Chtěl bych všechny uživatele požádat, aby při postování citací, jakýchkoliv kódů, errorů, atp... delších než 30 řádků používali funkci spoileru.   Funkci vyvoláte příkazem [spoiler] text [/spoiler]   Ukázka:  
Sign in to follow this  
Xmat

Založení pre-TBC serveru.

Recommended Posts

Díky ;), ale jen bych podotkl že těch zkušeností mnoho nebylo. Za týden člověka nepoznáš.

 

No a k tomu serveru, myslím že dokoupit RAM by nebyl takový problém, nějaké úspory mám a investovat je do něčeho takovéhoto bych neváhal. A k tomu jak by měl server vypadat, bych přistupoval opatrně. Především bych řekl že je primárně důležitý výběr emu a až poté přemýšlet jaké budeme mít GM accounty a posty...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pokud bych si měla vybrat bezi lidmi, co mě mají o něčem poučovat, tak ty bys byl úplně na konci a ještě jako nahrádník. Taktéž ty mě laskavě nepočuj, já si jen přeji být mezi těmi, co se na tom budou podílat, ale asi podle tebe chci toho moc.

 

A dálší otázka by byla: Jakých hráčů? Děcek, co si stěžují, že nedostanou sety?

 

Ano, ja bych taky byla pro rovnost, každý by něčím příspěl.

Edited by Adrifinel

Share this post


Link to post
Share on other sites
...A dálší otázka by byla: Jakých hráčů? Děcek, co si stěžují, že nedostanou sety?

 

To určitě ne. Jde hlavně o kvalitu herní komunity ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Díky adrifinel že se ke mě chováš tak příjemě... Nechci být jedovatý a nechci se do tebe navážet. Mám dojem že toto tvé chování si nezasloužím. Jen si vzpoměň na dobu kdy ti nebylo zrovna dobře a já jsem se ti snažil pomoct. A skutečně, podívej se sama sobě do očí a řekni že ne. Řekni to a staneš se jedním z mála lidí, kterými nebudu velmi hluboce opovrhovat, ale které lituji. Lituji je pro jejich krátkozrakost a vlastní sebeuzavření. Lituji je protože nevidí svět kolem sebe takový jaký je ale malují si ho temperami černobíle. Řekni že ne, že jsem se k tobě choval vždy hnusně, a staneš se člověkem kterým bych ze srdce rád otevřel oči a umožnil jim podívat se na mou osobnost na takovou jaká je.

Věř mi že mě strašně, strašně moc bolí to cos mi řekla a při psaní tohoto postu se mi klepou ruce skutečně hodně. Nechci ti napsat nic pálivého a nechci se ztrapnit výlevem svých pocitů. Ale prosím, prosím, řekni mi proč se ke mě takto chováš? Proč se nedokážeš podívat na svět kolem sebe a hlavně na sebe samou tak jak to vidí ostatní a ne tvůj sebe-nekritický pohled.

 

Je to OT ale prosím nemazat, tohle bych si rád vyjasnil.

Share this post


Link to post
Share on other sites

jestli tedy chcete ten server tak vam trochu poradim, mozna jste o tom uz uvazovali.. dejte patch starsi nez ten, v kterem se maunti zacali byt na lvl 30 ( myslim ty 60% )

Share this post


Link to post
Share on other sites
jestli tedy chcete ten server tak vam trochu poradim, mozna jste o tom uz uvazovali.. dejte patch starsi nez ten, v kterem se maunti zacali byt na lvl 30 ( myslim ty 60% )

 

Toto by nebol problém spraviť aj na najnovšej verzii, je to iba level itemu... ľahko zvládnuteľné.

 

Edit: Čo sa týka ridingu, tak to tam niekde stačí prepísať u trénerov level od akého to učí, ale nie som si istý... ešte nikdy som to neskúšal.

Edited by Laky

Share this post


Link to post
Share on other sites

Xmat: proč jen mám pocit, že chceš tady forum, ukázat, jak ty nejsi skvělej a ja ta špatna, protože tohle vše mi můžeš přinejmenším napsat pmkou. A ne to tady rozebírat, jako by to bylo děsně důležité, ja bych ráda řešila server a ne tebe a tvoje posty vůči mě. Ale když už to řešíš, tak ti řeknu větu, co tě možná překvapí: Považovala jsem tě za přítele, kterého jsem měla moc ráda, ale když si udělal jistou věc, hluboce si mě ranil.

Člověk, který nemá byt nejmenší zdání, co ten druhý prožívat by neměl hodnotit toho druhého a ruku na srdce, tys to co jsem já zažila nezažil.

Edited by Adrifinel

Share this post


Link to post
Share on other sites

Aha díky. Zase přesně chápu proč, asi neumíš nic napsat přímo. :) Chtěl jsem to řešit veřejně protože kdybychom to řešili přes PM nebo na icq, tak mě pošleš někam a budeš mi stále jen vykládat "jakej sem špatnej". A navíc jsme zase u toho. Zase si myslíš že se chci vyvyšovat a tebe ponižovat. Tady se přímé odpovědi a důvodu tvého mrazivého chování nedočkám. Asi je chyba ve mě, jdu ji hledat, snad budu úspěšný.

 

Jo a víš co? Když si chceš řešit server, tak si založ SVŮJ topic, ve kterém budeš mít VRCHNÍ postavení diskuse, kde si budeš moct VLASTNORUČNĚ editovat první příspěvek a kde si budeš moct obhajovat SVOU myšlěnku že tento nápad je TVŮJ.

 

Prosím lock.

Edited by Xmat

Share this post


Link to post
Share on other sites

Víš, měl by ses uvědomit, kde jsme. Nevím jestli o tom víš, ale vím že se tu lidé, pokud jde o nějakou "hádku" umí jen malokdy k tomu postavit neutrálněv a většinou se přidávají na stranu toho, u koho se jmim bude zdát lepší nebo kdo má více zastupitelů. Proto to tu nechci řešit, nebot nechci aby mi zase půlka fora nadávala, někteří jedinci vyhrožovali byt by o problému nevědění ani smítko, co se vejde za nehet. Jestli chceš znát důvod, zkus hledat odpověd na tuhle filozofickou otázku: Jak se bue chovat člověk, který byl od malička jen ponižovan od okolí, člověk který nikdy neměl přátele, protože lidé v jeho okolí nedokázali přijmout fakt, že není jejich kopie, jak se bude chovat člověk, který má zlomené srdce a je neštastní.

 

 

A nevím, proč zase vychyluješ s tímhle, říkám snad nebo dělám ze sebe, že je to můj nápad a ostatní nemají právo? Nedělám, tak toho nech.

 

Ano Qul, má pravdu dost OT.

Edited by Adrifinel

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×