Jump to content
  • Announcements

    • Xmat

      Pravidlo pro postování v TTT

      Do sekce Tipy, triky, tutoriály nepatří žádné dotazy.   Postujte sem vaše návody, tipy a různé další věci jež uznáte za vhodné sdělit zdejšímu osazenstvu, ale veškeré dotazy směřujte do sekce Všeobecná diskuse.
    • Replik

      Seznam návodů a důležitých témat v této sekci

      Pro lepší přehlednost jsem vytvořil tento seznam, který vás, méně zkušené, lépe provede touto sekcí. Věřím, že zde najdete, co hledáte. Vypsané jsou návody, které jsou oficiálně uznané jako návody. Běžné diskuze, které neposkytují postupy a rady zvěřejněny nejsou.   Instalace vlastního MaNGOS Serveru Díky těmto návodům budete (měli by jste být) schopni vytvořit a následně spustit váš vlastní server. Nastavení je pro verze s i bez datadisku.   Instalace MaNGOS Serveru (bez datadisku TBC) - Autor Benny Instalace MaNGOS Serveru (s datadiskem TBC) - Autor Malfik Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor charlie Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor kupkoid   Chyby a jejich řešení při přihlašování k serveru - Autor Cybe   Zálohování uživatelských dat   Dávkový soubor (BAT soubor) pro vytvoření SQL záloh - Autor Replik   Kompilování - tvoření vlastních release (revizí)   Tvorba kompilací pro Win32 (MangoScript) - Autor bLuma   Ostatní - těžko zařaditelné, ale neznamená to, že nejsou dobré   VIP Systém - Autor charlie Tvorba Webových stránek pro MaNGOS - Autor zahuba Tvorba teleportačních NPC (MangoScript) - Autor Replik Registrační web (původně předělaná SPORA) Funkční pro Antrix i MaNGOS - Autor Replik Nastavení a spuštění Minimanager pro MaNGOS - Autor BlackMartin Nastavení MaNGOS Website - Autor Artorius   Samozřejmě jsou zde i jiné návody, ale tyto jsou nejvíce používané, proto věřím, že vám budou nápomocné. Tuto sekci budeme upravovat podle potřeby. Pokud by jste něco nenašli nebo si nevěděli rady, hledejte na fóru a teprve potom založte vlastní topik. Pokud nějaký autor vytvoří kvalitní návod a chtěl by ho zveřejnit i v tomto seznamu, doporučuji, aby mi napsal zprávu skrze PM.   Díky a přeji hezký den na WoWResource   Replik
    • Aristo

      Příspěvky tam, kde nemají co dělat

      Dodržujte zákaz přispívání do topiků s repaky pokud si to zakladatelé nepřejí!! Opakované psaní příspěvků bude trestáno warnem.
    • Aristo

      Používání spoilerů

      Poslední dobou má většina uživatelů fora zvláštní nutkání postovat extrémně dlouhé texty nebo kódy, které zabírají v nejedenom případu i 80% obsahu celé stránky a hodně tak zvedají nepřehlednost v topiku. Chtěl bych všechny uživatele požádat, aby při postování citací, jakýchkoliv kódů, errorů, atp... delších než 30 řádků používali funkci spoileru.   Funkci vyvoláte příkazem [spoiler] text [/spoiler]   Ukázka:  
Sign in to follow this  
kebapa

hledám své místo

Recommended Posts

Zdravím všechny lidi na Ws

 

Na záčátek chci napsat nechte si prosím vaše obrázky jako good story, které jsem našel na mnoha přihláškách dle mě to velice kazí celou tu přihlášku.

Dále pokud se vám to chce číst udělejte si šálek kávy a nebo vypijte nějaký energy drink :)

Rád bych se hlásil o post eventer či gm nebo chat master.

Hlavně prosím neberte můj věk jako že jsem nějaký kazitel, protože pokud si toto přečtete možná o mě trochu pochopíte.(mám 13)

Ted bych se rád představil, bude to trochu delší ale i tak přeji příjemnou zábavu.

o mě:(možná nudné ale aby ste mě pochopily tak to vypíšu)

jsem mladý ale slušný pohodový střízlivý a chytrý z dobrým humorem kluk, který studuje sedmí ročník základní školy(neptejte se prosím kde) jsem ten typ člověka, který se hned neurazí a při naštvání se snaží všechno zničit a kazit ostatním práci a náladu.Snažím se být nápomocný a pomáhat kde se dá ostatní mi říkají , že jsem pracovitý hoch a od holek, že i milý :)

ale samochvála smrdí to víme, každý tak nechci sepisovat všechno o mě jakej jsem ale i něco více nebo i méně..

toto je trochu delší nezabavné můžete to přeskočit.

Jsem vášnivý chovatel už od mala chovám nějaké zvíře prvně to byl brácha ale který je o 5let starší tak jsem se stal jeho otrokem :D ( a to doslovně ale po 1 měsíci ho to přestalo bavit a bylo to asi před 9ti lety bylo to díky tomu že jsem mu jednu liskl a odpelášil pryč) potomto jsem chtěl nějaké zvíře napadlo nás něco do akvarka tak jsme se vydali do jednoho velkého obchodu s akvarky a rybičky bylo to před 7mi lety nebo možná už 8 to jsem měl malinké akvarko a v tom 5 rybiček někdy i 10 ale malé to jsem byl rád že jsem to vůbec měl a byl jsem furt u ních a staral se ale potom zase brácha přišel, že chce psa tak jsme si pořídily psa a mamka kočku tím sme se stali malou farmou :) ale kupudivu ten pes té naší kočce nic nedělal jen se sní hrával ale ta kočka ho neměla ráda, protože ji stále otravoval tak jsme po 2 letech psa dali sousedům a jeli sme svůj život ale před 3lety možná 2 jsem koupil nové akvarko a druhé k tomu ještě dostal objem 100 a 120 měl jsem v tom velkém tedy 120 i sladkovodní žraloky vydržali mi 2 nebo ty 3 roky ted nwm ale poslední zemřel nějak v březnu a tak jsem zrušil to velké akvarko a přehodil ryby do malého akvarka tedy 100 a tam ty ryby mam dodnes ale zapoměl jsem dodat že je to přesně rok a 2 měsíce co jsem dostal kralíka a za 1 měsíc a něco jsem měl malé ale ty mi zemřeli přes léto nějakou nemocí a v zimě kralika zabil a snědli sme ho..

Dole se a můžete dočíst, že jsem vášnivý sportovec hraji florbal ale to už dole..

 

world of warcraft procházím pomalu ale jistě zatím to je 2 roky pilné práce, které jsem strávil u této hry začínalo to na normalním

world of warcraft

zde jsem byl hl gm na kamarádovém serveru max 15 lidí přes hamachi naučil jsem se zde velice hodně a myslím si že tam byl můj základ ale kamarád zrušil server a předělal se na Emo.. od té doby se sním nebavím potomto fiasku jsem už jen hral na slabších funech a na blizzu z bráchou ale jeho to přestalo bavit tak jsem přešel na normální fun server..

Poté jsem přeinstaloval pc a 1 měsíc nehral po této přestávce jsem začínal na

TBC

server jménem gigafun za dob might and magic což je už 2 roky na z5 po tomto serveru kde jsem odešel, protože už mě to nebavilo a bylo hlavně wipe odešel jsem na server jménem asgard, zde jsem ukázal nějaké své návrhy na eventech, které se uskutečnily a abych nezapoměl to samé i na giga funu ale tam už nevím zdali se ten event udělal jestli měl jind na to čas ale vrat-me se z5, takže na asgardu jsem hral 3 měsíce a už mě to nějak nelákalo a přešel jsem na server jménem ppwow což bylo minulý rok v dubnu tam jsem vydržel necelý měsíc, protože tam byla nuda, když člověk už měl eq v květnu jsem přestoupil na masterwow.. a zde jsem byl a budu do dnes (nebudu zminovat moji postavu na tomto serveru) zde jsem probrouzdal mnoho míst, takže trochu wow místa znám ošlehali mě od jedné gm hledačky...

ale ještě před mw a ppwow a vlastně před všemi jsem měl a do ted mam svůj malý hamachi server přes arcemu na kterém mi hraje hlavně kámoši, ze kterýma se bavím měl jsem i tu čest byt gm na maniusu ale nebudu zminovat jaký server maximalně do pm a už vím od kamaráda proč na tomto forum manius nemáte rádi.. jinak jsem byl u cca 5 kamarádech gm na hamachi serverech a od miroslava bukoci byl gm na mw tak měl chvilku server, tak jsem působil i tam.

Jen abych řekl možná to tu někde už je ale mám ted vlastní arcemu beta server zatím zde testuji nějaké věci a zkouším si to jak to všechno funguje a jak to prostě frčí prozatím jsem tam měl max 10 lidi je to přes hamachi učím se zde i s db ale né moc, protože jsem na to sám a je to trochu těžší, než jsem si opravdu myslel.

Wotlk

Zlatá éra wotlk, zde jsem prožil na server jako první můj arcemu hamachi tady jsem si ošlehal příkazy a na gm serveru holymord naučil a přiučil mnoho věcí vymyslel lepší eventy či nějak doplnil a stavil house po 1 měsici hraní na holymordu jsem měl z wotlk přestávku a hrál na tbc ale pak jsem dostal nabídku na jednom nejmenovaném serveru být hlídka ale jelikož byl admin sprominutím blbí tak jsem po 5ti dnech odešel.Tímto jsem vlastně ukončil běh na wotlk serveru stalo se to asi před měsícem.

 

Sláva cataclysm přichází a nové zkušenosti k tomu

měl jsem vlastní hamachi server, který jsem si udělal přes návod na youtube poté na jednom anglickém serveru jsem hrál cca 1 týden ale nebavilo mě to tam, protože angličtina neni pro mě ale musím se jí učit ... :( po tomto serveru jsem přešel na výhodny cz/sk gm server illuminia, který už upadlale naučil jsem se zde taky hodně a myslím si, že to by bylo asi vše od mé kapitoly ve, které se dozvídate o mě informace, kde a jak jsem působil a nebo jen hrál nyní se přesun-me trošku níže a napíšu vám další řádky.

hlavně nejsem ten typ člověka, který by supportil a vychvaloval se ze svojí mocí, protože to fakt nemá smysl, a jak jsem viděl ostatní gm co toto dělají tak mě to odpudilo to vůbec dělat a ten kdo si to myslí tak se mu mohu jedině smát.

 

Po tomto malém článečku si možná říkate, že to je strašná nuda ale i pro mě byla to hlavně sepisovat, když jsem si to 2x nechtěně smazal.. :) ale to se stává i střízlivému jak se říká.

 

Upřimně napíšu jaký server bych to vlastně chtěl

-server, který jede a má nějakou zkušenost a svoji budoucnost.

-server, který má uptime 24/7

-server, který nefunguje přes hamachi(hamachi serverů už mám dost)

-kvalitní a pohodový team, který chápe humor a rád se baví

-minimalně 20 lidí.

-mít nějaké zázemi na vašém serveru a to, když forum rád bych i tam dostal hodnost a titulek jaký post mám ve hře, protože mě občas baví dělat tuto práci zatím nemám žádné reference jen svoje free fora, kde jsem dle mého sloganu čmuchal jak to vše funguje a upravoval nějaké věci.

 

Ted už si fakt říkáte, že to je otrava a rádi by ste tento topic vymázli a hodily pryč ale pokud se chcete o mě dozvídat dále posunujte trpělivě myš dolu a čtěte dál.

 

Jako mé ne-záliby jsou škola a metin2

ale školu nesmím odmítnout a chodit tam a učit se nové věci ale moc mě to tam nebaví a flákám to tam, proto se může stát že budu mít menší hrubky ve větách či nějaké háčky nebo čárky..

učím se nuceně angličtinu a němčinu a češtinu, protože se učíme do konce života a dle mého zájmu finštinu ale to ted flákám, protože chytám ve florbale a nestíhám další věci.. a slovenštinu taky žtrobec umím, protože bydlíme kousek od hranic ze slovenskem a ze slovákama se normalně bavíme.. a metin, protože to je strašná hra od šikmích očí (nejsem rasista) dále mě štve, když se někdo do mě štve a nebo se hnusně vtírá a stará se do čeho nemá, protože strká ten nos moc do soukromí takové lidi fakt nemusím jsou mi odporní, protože se neumí chovat a neznají základní pravidla slušného chování.

 

Jako záliby

ste si mohli všimnout kousek navrchu cca 2cm :) ale pokud se vám to nechtělo číst tak vám to zde popíšu.

Baví mě sport a to hlavně florbal a občas si zahraji s klukama basketbal a minimum fotbal a občasně baseball ale hlavně se držím u florbalu hraji Ofl ligu (orelská liga) dle zařazení nějak 4tá liga ale možná přestoupím do brno bulldogs ale zatím to je ve hvězdách možná se to tak nestane možná mě nebudou chtít a proto to nechci říkat na 100%

u pc mám world of warcraft a chtěl bych se hodně naučit v photoshopu a učím se tam zatím sám nějaké prkotiny, které se dají zvládnout levou zadní.Zkoušel jsem i pc jazyky a to Html ale to mě nějak nechytlo a umím jen základy..

 

Ten kdo vydržel až pocut je fakt borec a divím se, že tolik vydržel ale ještě pokračujeme do dalšího psaní.

 

co nabídnu já

-rád se připojím k akcím

-jsem ten typ člověka co vše pochopí občas by ste mi museli dát čas na nějaké věci a na rozhodnutí a pokud si usmyslím jako např u eventu ihned připojím postavu a dělám event..

-rád pracuji v kolektivu a nepřivlastnuji si cizí práce.

-mám rád zábavu a humor

 

Co mohu nabídnout:

-dle mě výborné chování

-mohu zkusit nějaký obrázek ve photoshopu

-dávat váš server na čtené fcb stránky..

-mohu doporučit váš server kamarádům..

-rád pomůžu

-nejsem ignorant a nenapučím se..

- abych pravdu řekl znám příkazy na emulátor oregon core, trinity core, mangos,ArcEmu a skyfirEmu, protože tyto příkazy si sou trochu příbuzné a líší se tam maličkost

 

Vím, že se opakuji a můj text, už trochu slábne a upadá a vám se chce spát a rádi by ste viděli konec mého textu ale prozatím to ještě neni a jdeme určitě dál ale už jen trochu..

 

Kontakt:

Skype:

zkuste wowko-tbc nebo world of warcraft tento skype mám pouze na virtualní kamarády nebo lidi

to je můj jediný kontakt jinší opravdu neprovozuji a nemám proč..

jen abych ještě dodal nemám mikrofon můžete si říkat co chcete ale fcb,icq atd.. nechci používat, protože tyto stránky nejsou až tak kryté a icq hlavně né kvůli spamům od sovětských kamarádu, tak jsem raději zůstal u skype..

Email:

[email protected], zde posílejte své nabídky ale raději mi sem i napište pm abych věděl, kdy se tam připojit a a přečíst si vaší nabídku jsem skletorik na vybírání pošty asi bych si měl někoho najmout.

 

už mě bolí prsty, protože jsem to musel psát 2x a musel to zkrátit a hlavně můj text upadá do zapomnění a hodně zeslabuje ted už dopíšu jen pár řádků a to bude asi všechno..

To je opravdu zatím vše pokud by ste něco chtěli napište rád zodpovím na vaše dotazy a prosím dle slušného chování si raději vykejme, protože se vůbec neznáme děkuji vám že ste přečetli a nebo jen profrkli aspon trochu můj topick a o co vás žádám neopravujte mi můj text hlavně chyby, když už tak ty velice závažné, které vám bijí do očí..

Hlavně mojím cílém je nemít moc barevnou a obrázkovou a dlouhou přihlášku, protože ty moc lidi nezajímají možná jen ty barvičky a obrázky, které tam člověk přiřadí možná to dá tomu trochu šmrnc ale né o tolik a raději čtu přihlášky takového stylu..

jinak přihlášku jsem vypsal ve zkráceném útvaru aby ste mi u této přihlášky fakt neusnuli a nemysleli si o mě..

ale co už jen říct než jen aby ste se do mě vrhli ale prosím né nadávky a pokud si myslíte že jsem ještě malé ptáče, které má menší zkušenosti na serverech z popularitou max 20, tak prosím

zkuste přivřít oko a vzít mě pod svá křídla.

Toto je upřimě všechno.

S pozdravem kebapa.

Edited by kebapa

Share this post


Link to post
Share on other sites

Príhlaška pekná, no na vkus uživateľov WS je dosť dlhá(tu je koma lenivcov :) ) Ja som si to rád prečítal, určite niekde nájdeš miesto.Gl pri hľadaní

Share this post


Link to post
Share on other sites

Príhlaška pekná, no na vkus uživateľov WS je dosť dlhá(tu je koma lenivcov :) ) Ja som si to rád prečítal, určite niekde nájdeš miesto.Gl pri hľadaní

 

Děkuji vám za vaši upřimnost a děkuji vám.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jak řekl Dejvor..je tu kopa lenivců :D A já se řadím mezi ně..Ta barevná různorodost snad není tak nutná. Krom toho ta tvoje Modrá tahá oči :/

 

A jinak je to .. přihláška..né slohová práce :/

Edited by bobisu

Share this post


Link to post
Share on other sites

děkuji vám za coment a jde se opravovat .. na ten slovosled se podívám ale při delších textech už to nestíhám.

 

a stím slohem pro mě to neni sloh slohovky píšu na několik stránek, když se mi zachce

Edited by kebapa

Share this post


Link to post
Share on other sites

Obrovská kopa pravopisných chyb. Doporučuju upravit, máš pak mnohem větší šance.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Obrovská kopa pravopisných chyb. Doporučuju upravit, máš pak mnohem větší šance.

 

jj pokusím se neni nato nějaký editor proto ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

jj pokusím se neni nato nějaký editor proto ?

Napiš to ve wordu..ten sice neopraví všechny ale z/s i/y většinou ano.

Share this post


Link to post
Share on other sites

doplnil jsem tam něco ale ty hrubky jsem zatím neopravil prosím nedávejte mi -rep za ně jak to půjde opravím to, protože ve worldu mi to ty hrubky neukáže.

Share this post


Link to post
Share on other sites

1.hledám stále místo

2.učím se i z movie maker + 4d cinema

Edited by kebapa

Share this post


Link to post
Share on other sites

nedoporucujem,chova sa neslusne,na skype mi nddava kvoli tomu ze neviem par veci a pytam sa o ne na ws pricom to robi on tiez,mozem dodat aj screeny skype...

 

vystupuje pod menami:kevco,srosiskas,kebap

Edited by snv
  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

,,Nejsem ignorant" - S tímto nesouhlasím, po upozornění, že máš hledat ses choval jak idiot.

Výborné chování? Ani zdaleka, jsi občas jak hloupé dítě. Neumíš se chovat, už jen to co jsem viděl, válka s -rep? Co to má být?.

Když flákáš školu, tak jak si může být admin, který chce GM na server být jistý, že nebudeš flákat i server? Jednou flákač, pořád flákač.

Máš rád zábavu a humor? Výborně, GM nesmí být úplně jako "skála" měl by se umět zasmát, ale to většinou admina nezajímá :) ...

Menších chyb v přihlášce máš sice víc, ale jde to pominout. Ovšem je to strašně dlouhé a mnohdy se opakuješ.

Proč chceš být ve třinácti GM? Raději se soustřeď na školu a učení, nebo zle dopadneš. Budeš makat jak šroub za pár šupů u míchačky a z výplaty zaplatíš akorát tak nájem, net a trošku jídla na měsíc...

 

K těm ne-zálibám:

Když nestíháš kvůli florbalu školu, jak chceš stíhat i WoW? Kdysi jsem taky byl takový to nepopírám, na školu jsem kašlal a chtěl jsem být GM, ale pak přišla osmá třída a začalo mi všechno docházet. Bohužel možná dost pozdě :).

K tomu, že nemáš rád když se do tebe někdo sere. Stačilo to napsat normálně a ne rozepisovat se na tři řádky kde meleš o tom samém.

 

Text je opravdu dlouhý, mnohé to odradí, pokud ti mohu poradit, zkrať to tak na půlku.

 

Snad to nebereš jako útok na tebe. Shrnul jsem věci tak jak je vidím já. Někdo má odlišný názor, ale já to vidím takto :)

  • Upvote 4

Share this post


Link to post
Share on other sites

tak tak,na exorcism si zomna utahoval tak som mu dal ban aj ked bol head gm a ja som bol len dev,potom mal unban a zas drbal domna zas ban...

  • Downvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

tak tak,na exorcism si zomna utahoval tak som mu dal ban aj ked bol head gm a ja som bol len dev,potom mal unban a zas drbal domna zas ban...

ted mi řekni, že ty by ses nezasmal když má někdo v nicku sql developer a neumíš ani udělat druhý realm ale už toho nechám a nevím proč to taháš sem :) pokud chceš začít tak první napiš u své přihlášky, že se neumíš chovat hned vybouchneš jako atomovka a mažeš db. :)

Edited by kebapa

Share this post


Link to post
Share on other sites

1.)to ze som vymazal db bolo kvoli adminovy ktory bol asi tiez v tvojom veku a bol amater,

2.)neser sa mi do nickov a prestan mi radit ake nicky si mam davat:[11. 8. 2011 20:58:28] world of warcraft: ty neumíš nic byt tebou ten nick smažu

[11. 8. 2011 20:58:35] world of warcraft: a napíšu jsem [cenzurováno], která neumí nic

3.)o chovani pomlc!

Share this post


Link to post
Share on other sites

je to male nevychovane decko ,nic nevie a potom nadava druhym ze vedia toho viac ako on ,prihlaska je skopirovona ako kopiroval prihlasky aj na gigastorm ,dal som mu sancu ist na moj server preto lebo ho nikto inde nechcel ,klamal ze ma vela ponuk tak preco si ich nezobral ? nevies prikazy kopirujes eventy kopirujes vsetko si stale len decko ked ti dojde nie co o tom ako sa chovas potom si skus pisat topicy na prihlasky ,lebo takto to dalej nejde si deckoo

  • Upvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

prvně k snv-mažeš db a žebráš ode mě masterwow db proč bych ti jí měl dávat jako ?

 

Murko, každý kopíruje vymyslel si snad tento jazyk ? poupravuješ to ? poupravuješ dokud něco nevymyslíš vše kopíruješ :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

prvně k snv-mažeš db a žebráš ode mě masterwow db proč bych ti jí měl dávat jako ?

 

Murko, každý kopíruje vymyslel si snad tento jazyk ? poupravuješ to ? poupravuješ dokud něco nevymyslíš vše kopíruješ :)

 

tu sa ukazala tvoja inteligencia ktora sa rovna kamenu :D si proste decko ktore vie nic ,chce byt admin a nevie nic ,nevie rozmyslaat ,reagovat ,je to proste ...

Share this post


Link to post
Share on other sites

no ja viem aspon robit itemy zejo

[9. 8. 2011 13:56:43] world of warcraft: 1264-out of range value adjusted for column stat type5 at row 1

[9. 8. 2011 13:56:55] <Matúš Migáč><SQL developer>: jaky stat si tam dal

[9. 8. 2011 13:57:22] world of warcraft: ja tam napsal 5000

 

 

:D niekto nevie co je stat type a stat value ale to je ok

dalsi fail

[9. 8. 2011 14:34:32] world of warcraft: a jak hledáš v db ? pritom sa to tu uz rozoberalo

pytal som sa ho ze skade ma tu db mw a on

[9. 8. 2011 17:23:13] world of warcraft: proč ?

[9. 8. 2011 17:23:45] <Matúš Migáč><SQL developer>: no len tak sa pytam

[9. 8. 2011 17:24:44] world of warcraft: uloz.to potom napisal ze to neni pod nazvom masterwow

[9. 8. 2011 18:09:05] <Matúš Migáč><SQL developer>: a jak

[9. 8. 2011 18:09:24] world of warcraft: zadarmo neřeknu >> fail

potom som si ju stiahol

[9. 8. 2011 18:46:29] world of warcraft: už to maš

[9. 8. 2011 18:46:55] <Matúš Migáč><SQL developer>: jj posledny uptime 2011-04-06 00:30:42

[9. 8. 2011 18:47:40] world of warcraft: pošleš mi to ? >>fail :D

 

 

vymazal som len 1db aj to na maniuse takze kazdy by mi mohol este podakovat :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

no ja viem aspon robit itemy zejo

[9. 8. 2011 13:56:43] world of warcraft: 1264-out of range value adjusted for column stat type5 at row 1

[9. 8. 2011 13:56:55] <Matúš Migáč><SQL developer>: jaky stat si tam dal

[9. 8. 2011 13:57:22] world of warcraft: ja tam napsal 5000

 

 

:D niekto nevie co je stat type a stat value ale to je ok

dalsi fail

[9. 8. 2011 14:34:32] world of warcraft: a jak hledáš v db ? pritom sa to tu uz rozoberalo

pytal som sa ho ze skade ma tu db mw a on

[9. 8. 2011 17:23:13] world of warcraft: proč ?

[9. 8. 2011 17:23:45] <Matúš Migáč><SQL developer>: no len tak sa pytam

[9. 8. 2011 17:24:44] world of warcraft: uloz.to potom napisal ze to neni pod nazvom masterwow

[9. 8. 2011 18:09:05] <Matúš Migáč><SQL developer>: a jak

[9. 8. 2011 18:09:24] world of warcraft: zadarmo neřeknu >> fail

potom som si ju stiahol

[9. 8. 2011 18:46:29] world of warcraft: už to maš

[9. 8. 2011 18:46:55] <Matúš Migáč><SQL developer>: jj posledny uptime 2011-04-06 00:30:42

[9. 8. 2011 18:47:40] world of warcraft: pošleš mi to ? >>fail :D

 

 

vymazal som len 1db aj to na maniuse takze kazdy by mi mohol este podakovat :D

 

toto je praca admina ?? :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×