Jump to content
  • Announcements

    • Xmat

      Pravidlo pro postování v TTT

      Do sekce Tipy, triky, tutoriály nepatří žádné dotazy.   Postujte sem vaše návody, tipy a různé další věci jež uznáte za vhodné sdělit zdejšímu osazenstvu, ale veškeré dotazy směřujte do sekce Všeobecná diskuse.
    • Replik

      Seznam návodů a důležitých témat v této sekci

      Pro lepší přehlednost jsem vytvořil tento seznam, který vás, méně zkušené, lépe provede touto sekcí. Věřím, že zde najdete, co hledáte. Vypsané jsou návody, které jsou oficiálně uznané jako návody. Běžné diskuze, které neposkytují postupy a rady zvěřejněny nejsou.   Instalace vlastního MaNGOS Serveru Díky těmto návodům budete (měli by jste být) schopni vytvořit a následně spustit váš vlastní server. Nastavení je pro verze s i bez datadisku.   Instalace MaNGOS Serveru (bez datadisku TBC) - Autor Benny Instalace MaNGOS Serveru (s datadiskem TBC) - Autor Malfik Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor charlie Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor kupkoid   Chyby a jejich řešení při přihlašování k serveru - Autor Cybe   Zálohování uživatelských dat   Dávkový soubor (BAT soubor) pro vytvoření SQL záloh - Autor Replik   Kompilování - tvoření vlastních release (revizí)   Tvorba kompilací pro Win32 (MangoScript) - Autor bLuma   Ostatní - těžko zařaditelné, ale neznamená to, že nejsou dobré   VIP Systém - Autor charlie Tvorba Webových stránek pro MaNGOS - Autor zahuba Tvorba teleportačních NPC (MangoScript) - Autor Replik Registrační web (původně předělaná SPORA) Funkční pro Antrix i MaNGOS - Autor Replik Nastavení a spuštění Minimanager pro MaNGOS - Autor BlackMartin Nastavení MaNGOS Website - Autor Artorius   Samozřejmě jsou zde i jiné návody, ale tyto jsou nejvíce používané, proto věřím, že vám budou nápomocné. Tuto sekci budeme upravovat podle potřeby. Pokud by jste něco nenašli nebo si nevěděli rady, hledejte na fóru a teprve potom založte vlastní topik. Pokud nějaký autor vytvoří kvalitní návod a chtěl by ho zveřejnit i v tomto seznamu, doporučuji, aby mi napsal zprávu skrze PM.   Díky a přeji hezký den na WoWResource   Replik
    • Aristo

      Příspěvky tam, kde nemají co dělat

      Dodržujte zákaz přispívání do topiků s repaky pokud si to zakladatelé nepřejí!! Opakované psaní příspěvků bude trestáno warnem.
    • Aristo

      Používání spoilerů

      Poslední dobou má většina uživatelů fora zvláštní nutkání postovat extrémně dlouhé texty nebo kódy, které zabírají v nejedenom případu i 80% obsahu celé stránky a hodně tak zvedají nepřehlednost v topiku. Chtěl bych všechny uživatele požádat, aby při postování citací, jakýchkoliv kódů, errorů, atp... delších než 30 řádků používali funkci spoileru.   Funkci vyvoláte příkazem [spoiler] text [/spoiler]   Ukázka:  
Sign in to follow this  
Grigi

Quest manipulator

Recommended Posts

Ona se ta struktura databáze často mění, tak na to nejsou moc programy, ale co ti brání si to dohledat na googlu nebo ve foru mangosu a sem poslat jenom hotový odkaz?

Když to nebude tam, tak ani tady.

Stejnak přes phpmyadmin a SQL administrační programy je to nejlešpí pěkne na low levelu.

Jinak Minimanager pro MaNGOS umožňuje adminovi editaci questů přes web.

Share this post


Link to post
Share on other sites

OK...ale tak pak nechápu jak se překládají q....myslel sem že přes ten "editor" najdeš ten text a ten jenom přeměníš a nahraješ do databáze

Share this post


Link to post
Share on other sites
OK...ale tak pak nechápu jak se překládají q....myslel sem že přes ten "editor" najdeš ten text a ten jenom přeměníš a nahraješ do databáze

 

Ano ten program který hledáš asi opravdu někde existoval, ale tehdá jsem se o to ještě nezajímal. No dnes je doba taková, že do MaNGOSu byly přidány další tabulky locale, do kterých můžeš dělat překlady. Pak třeba enUS necháš anglicky a do enGB si dáš české překlady. Tak to uděláme asi u nás časem. Nakonec klienta csCZ ještě neexistuje a lidi asi nemají potřebu se zapojit do překladu i klienta. Alespoň máme zatím české fonty. Bych ti doporučil se zapojit do onoho projektu překládání textů http://wow.zdechov.net/quests/ a začít komunikovat s dalšími lidmy kolem překladu a navzájem se vyhecovat, aby se dílo zdařilo. Autor toho systému je momentálně v dobrém rozpoložení takže se ten systém posouvá dopředu. Překládat si jenom pro svůj server je na níc. Na webu můžeš překládat za sebe a potom porovnávat svoje překlady s ostatními a nebo si pak exportnout jako SQL pouze svoje překlady plus další možnosti.

 

Ať to máme hlavně hezky česky... :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Většinu věcí jsem opravil, a když ti to nejede mát to řešit na foru, na které je odkaz na tom webu. Jinak to musíš exportovat jenom ty dobré podle známky a ne všechny. A nebo si prostě vyexportuj jenom svoje, ale typuju že tam asi žádné nemáš.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nevíte někdo proč mi blbe quice?vypíšu všechno k přihlášení a napíše mi to Can't connect to MYSQL server on 'server' (10061)

Share this post


Link to post
Share on other sites

ale v configu si nastavim aby byly treba zrychleny 2x ale chci aby jeden jedinej dal hned 70lvl a to jenom jeden ostatni aby davali porad 2x vic chapes? :huh:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nevím jestli jsem tě dobře pochopil ale jestli chceš dát 70 lvl jenom jednomu hráčovi tak to udělej následovně:

tak si ty xp nastav nevím jak má být to číslo nějak 5000000 bo tak nějak ...ale myslím že když dáš víc tak by to nic nemělo udělat .....a potom jak bude mít ten dotyčný 70 lvl vypnu server...xp nastavím na 2 a nahodim znova server... Je ale důležity když nastavíš xp na začátku na těch 5000000 tak aby zrovna q dělal ten jedinej co chceš aby měl 70,když zároveň udělá q i jinej hráč tak dostane taky 70

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×