Jump to content
  • Announcements

    • Xmat

      Pravidlo pro postování v TTT

      Do sekce Tipy, triky, tutoriály nepatří žádné dotazy.   Postujte sem vaše návody, tipy a různé další věci jež uznáte za vhodné sdělit zdejšímu osazenstvu, ale veškeré dotazy směřujte do sekce Všeobecná diskuse.
    • Replik

      Seznam návodů a důležitých témat v této sekci

      Pro lepší přehlednost jsem vytvořil tento seznam, který vás, méně zkušené, lépe provede touto sekcí. Věřím, že zde najdete, co hledáte. Vypsané jsou návody, které jsou oficiálně uznané jako návody. Běžné diskuze, které neposkytují postupy a rady zvěřejněny nejsou.   Instalace vlastního MaNGOS Serveru Díky těmto návodům budete (měli by jste být) schopni vytvořit a následně spustit váš vlastní server. Nastavení je pro verze s i bez datadisku.   Instalace MaNGOS Serveru (bez datadisku TBC) - Autor Benny Instalace MaNGOS Serveru (s datadiskem TBC) - Autor Malfik Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor charlie Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor kupkoid   Chyby a jejich řešení při přihlašování k serveru - Autor Cybe   Zálohování uživatelských dat   Dávkový soubor (BAT soubor) pro vytvoření SQL záloh - Autor Replik   Kompilování - tvoření vlastních release (revizí)   Tvorba kompilací pro Win32 (MangoScript) - Autor bLuma   Ostatní - těžko zařaditelné, ale neznamená to, že nejsou dobré   VIP Systém - Autor charlie Tvorba Webových stránek pro MaNGOS - Autor zahuba Tvorba teleportačních NPC (MangoScript) - Autor Replik Registrační web (původně předělaná SPORA) Funkční pro Antrix i MaNGOS - Autor Replik Nastavení a spuštění Minimanager pro MaNGOS - Autor BlackMartin Nastavení MaNGOS Website - Autor Artorius   Samozřejmě jsou zde i jiné návody, ale tyto jsou nejvíce používané, proto věřím, že vám budou nápomocné. Tuto sekci budeme upravovat podle potřeby. Pokud by jste něco nenašli nebo si nevěděli rady, hledejte na fóru a teprve potom založte vlastní topik. Pokud nějaký autor vytvoří kvalitní návod a chtěl by ho zveřejnit i v tomto seznamu, doporučuji, aby mi napsal zprávu skrze PM.   Díky a přeji hezký den na WoWResource   Replik
    • Aristo

      Příspěvky tam, kde nemají co dělat

      Dodržujte zákaz přispívání do topiků s repaky pokud si to zakladatelé nepřejí!! Opakované psaní příspěvků bude trestáno warnem.
    • Aristo

      Používání spoilerů

      Poslední dobou má většina uživatelů fora zvláštní nutkání postovat extrémně dlouhé texty nebo kódy, které zabírají v nejedenom případu i 80% obsahu celé stránky a hodně tak zvedají nepřehlednost v topiku. Chtěl bych všechny uživatele požádat, aby při postování citací, jakýchkoliv kódů, errorů, atp... delších než 30 řádků používali funkci spoileru.   Funkci vyvoláte příkazem [spoiler] text [/spoiler]   Ukázka:  
Sign in to follow this  
paЗck

Twinstar Vs. Onlinegamers

Recommended Posts

No jo to si nejakej blbec vyhlidl momentku že? to taky sem muzu hodit screeny jak psali na ofiku že řešili velikosti penisů? fakt jak školkáčci

Ne to sem nemůžeš hodit, protože to sem nepatří. Ale jestli chceš dostat WARN od modu tak ti nebráním. Na víc ne nevyhlídl jsem si momentku, ale vyhlidl jsem si přesně 5 minut z 5 minut na serveru. Ještě něco?

Share this post


Link to post
Share on other sites
No jo to si nejakej blbec vyhlidl momentku že? to taky sem muzu hodit screeny jak psali na ofiku že řešili velikosti penisů? fakt jak školkáčci

Tak sem ty screeny hoď. Já jsem na to zvědavej na kterém veřejném kanále tohle někdo psal. Lidi na offiku jsou líní napsat /s v OG natožtak podobné konverzace. Jak malý školáček se tu vytahuješ nepodloženě akorád Ty. ;) Jeho screeny jsou k tématu, tak proč tak razantní útok na jeho osobu? :whistling:

 

Chceš se ještě něčím obhájit? :mid_bow_arrow::)

Share this post


Link to post
Share on other sites

x) běžte radši řešit dalši servery..foto nemam pac sem pred tydnem delal reinstal winu a nic mi nezustalo :)

Leč vím že mi nebudete verit, nekde sem mel vypis z systemu

Share this post


Link to post
Share on other sites
TwinStart sice začal dobře, ale nabral všechny lidi s inteligencí nulovou :D

1228863034.jpg

 

 

taku "demenciu" hráčov máš všade na serveroch ....

Share this post


Link to post
Share on other sites

jen nechapu jednu vec na OG se napsalo o poplatcich a pak se tam za par dni objevilo to ze OG chce pokracovat dal a ze se Rod vrati tak urcite normalnim lidem muselo dojit ze casem musi poplatky zrusi... a ten tym co disponoval pul roku na OG tak pokud vim tak na OG foru bylo nekolik stiznosti ohledne se otevreni BT padu lagu a funkcnosti cele hry tak proc by na Twinstaru kde je ten isty team by to melo vypadat stejne?? udelat si vlastni wow server kde vsichni zacinaji od nuly cista DB jen expeni Questy atd ktere jsou v DB ktere se daji stahnout na mangos forech?? a jak si mohl tym ktery vedl Wow server stezovat na vedeni OG kdyz spolecnost OG zajistovala jenom finacni zazemi proc tento tym neucinil servery Narnias a Sargeras v normalnim chodu? proc ne zalozim si novy server budu mit pekne klidek od zacatku budu mit vic casu pracovat na vyladovani DB a skriptech bossu v dungonech... jelikoz na OG se cekalo moc dlouho tak lidi ztratili trpelivost a sli na TwinStar a mysli si ze to tam bude lepsi mozna ano protoze nez se guildy dostanou do BT a dale tak to nejaky cas potrva

Tot muj nazor vyjadrete se k tomu jak potrebujete jinak hovori hrac serveru Narnias na kterem hraji jiz pres rok tak o funkcnosti neco vim

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nakonec se ke mě taky dostal tento thread a předem chci poděkovat za některé důležité doplňující informace, které se tu může člověk dočíst, protože za situace na OG.cz se některé informace zkrátka dohledat nedaly.

 

Zdržím se zveřejňování svého osobního názoru, protože myslím, že by byl moc zavádějící a nikdo na něj není víceméně moc zvědavý. Navíc nechci aby mě Etho zaplavil urážkami a přirovnáním k všelijakým pravěkým tvorům, jako to učinil vůči osobám, které tu zveřejňovali pouze svůj názor bez jakýchkoli ofenzivních náznaků jakožto osoby které nejsou v dění OG, ani Twinstaru a nakonec dodal, že si mám dát za svůj názor pár facek.

 

Ale dodal bych pár fakt, které si myslím, že jsou celkem důležité. Myslím, že to vysvětlí jak je možné “bez reklamy” získat na svůj server během pár hodin 1800+ hráčů online. Ono každý, kdo aspoň trochu sledoval OG forum, tak mu to muselo být jasný. Nejdřív se začaly objevovat topiky s názvem např: “Co bude dále se serverem?“ nebo “Jaká bude náhrada za hlavního sponzora Roda” přičemž absolutně nikdo, kdo měl tyhle nervozní lidi uklidňovat neuklidňoval a duplicitní topiky nemazal. Po pár dalších událostech se objevily rozlučkové topiky od modu, jako je např. Evewolf, kde se člověk mohl vždy na konci dočíst, že svoji působnost na poli WoW neukončují a že je hráči budou moci nalézt jinde. Jistě, nic konkretního… Posléze se objevily ruzlučky od zbývajících členů týmu, ať už ve fóru, nebo v novince od Hawkeyho a Aralyona, ti doopravdy žádnou reklamu nepropagovali, dokonce ani nepřímo. Problém byl v tom, že v té době nezbyl už absolutně nikdo, kdo by na fóru krotil i ty, kteří se ještě do té doby nevyjadřovali. Z toho plyne že jediné co musel človek udělat aby se dozvěděl kam se tým bude ubírat teď, bylo kliknout na fórum a nahlédnout do jednoho z mnoha starších topiků s titulkem: Dotaz na budoucí dění v OG.cz.“, které jsem zmiňoval nahoře, přičemž přesně tyhle topiky se začali plnit příspěvkama typu: “OG.cz je potápějící se loď, opusťte ji dokuď můžete” nebo “Pojďte na nový projekt Twinstar, přesunul se tam přece celý GM tým!” O desítkách rozlučkových topiků, které se objevovaly jak už předtím nebo až po tomhle ani nemluvím. Nečekane ve většině připadů se človek dočetl, že se onen hráč přesouvá na Twinstar. Někdy dokonce tvrzení, že se přesouvá on i jeho spoluhráči. Jistě, tým dal vedení OG.cz přece “spoustu” času a meje si nad tímhle ruce. Ale prosimvás, netvrďte nikdo, že ste neměli žádnou reklamu. Je to ubohost… To v jakém chaosu byly bez vedení za ten týden či dva servery takového rozměru jako byl Narnias a Sargeras, si dovede pčedstavit snad jen hráč co tam hrál. Zajímavá je už např. jen ta informace, že tým který posléze OG.cz dosadili k vedení servrů rozdali x desítek banů za používání flyhacku a podobných s prominutím "hoven".

 

Na otázku: “Jak se to dělá, že pár dnů starý server má okolo 2k online hráčů?” Přesně takhle…

 

A kdo se ptá kdo vůbec jsem. Ano, jsem hráč Narniasu a s klidem na duši můžu říct, že budu nadále příznivcem OG.cz i přesto, že udělali pár chyb. Rozhodně nesouhlasím s tím, že by se mělo k hráčům přistupovat jako k nějaké mase klientů, či lidověji řečeno k ovcím a myslet si, že se nechají přesouvat sem tam, jak se na ně zapíská. Bohužel zatím to vypadá, že to tak funguje, což se dá i předpokládat, ale je to smutný. Uvidíme časem.

Edited by Feli

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mě se zdálo být hned divné, že by bez žádné reklamy, zmínky jinak než ve hře mezi hráči mohlo dojít k takovému nárustu hráčů za tak krátkou dobu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ještě si dovolím malé doplnění. Povím vám jednu krátkou událost z mnoha. Jak jsem už uvedl, jsem hráč z realmu, který patří pod OG. Jednoho dne se jeden z našich "guild memberů" stal GM, původně o tom nikdo neměl vědět, ale jak už to býva, celkem rychle to proniklo ven. Přesně v ten okamžik se na fóru začaly objevovat bouřlivé reakce zdůrazňující rozhořčení, že přece není možné aby byl GM členem guildy! A že by měl ihned odstoupit. Záměrně upozorňuju, že v té době sem prd veděl o tom, že jeden z našich členů je právě Hawkey a aby toho nebylo málo že u nás byl další člen GM týmu. Proto myslím, že o tom vím celkem dostatek jelikož jsem s nima trávil hodiny na VNT aniž bych veděl jaký post v Og zastávají a je zajímavé, že jsem s oněma osobama vycházel bez problémů, ale teď když to mezi nima a vedením OG zaskřípalo, tak jsem jeden z mála, kdo zůstal. Ptám se, kam zmizely ty záplavy nespokojenosti...

 

Co je pointou? Pointou je, že se pozastavuju nad tím, jak najednou nikomu nevadí, že struktura Twinstaru se na oko podobá struktuře privátního serveru s tím rozdílem, že má OBROVSKÉ plány. Nechci říkat, že to je špatně, ale přeci jen server, kde je JEDINÝM majitelem a sponzorem, jak Jeniczek zdůrazňoval, pouze on sám, obyčejný hráč, kterým Jeniczek je, a adminem člověk který oplývá "pouze" schopností pracovat s lidmi, jak pro změnu neoblomně tvrdil Etho, že admin nemusí být nutně developer.

 

Tenhle server stojí pouze na reklamě a momentálním chaosu na jiném velmi úspěšném serveru. Když si k tomu člověk přičte, že vedení Twinstaru je na jedné straně klíčovou osobou a na druhé straně barikády byly také podstatnou častí klíčové osoby. Jak říkala jedna mě blízká osoba "Nic není náhodné..." Já pochybuju, že najednou z řad hráčů vyrostl Rudolf Grochal číslo dvě a i kdyby se tomu tak stalo, já jsem rád, že s Rodem nebo proti němu nemusím hrát i přesto že si ho nesmírně vážím. Taky jsem učitě radši, když je admin zároveň developer... Ale to je pouze otázkou priorit.

 

Na závěr vám přeju hodně štestí.

Edited by Feli

Share this post


Link to post
Share on other sites

Je mi až zle z těch lží a nenávistí co se tu rozpoutalo během chvilky. Opravdu mně je po přečtení tohoto topicu smutno..

 

Každý čtenář tohoto topicu ať si udělá svůj názor... Bohužel z toho, co tu píší někteří jedinci je mi opravdu zle.

 

 

Pokud budete chtít, je možné domluvit se na nějaké diskuzi na VNT nebo TS. Ničemu takovému se nebráníme, ale vzhledem k tomu, že tu uvěříte pár lidem a z toho si uděláte názor a jasno na celou věc tak se obávám, že by to ani nemělo význam.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Já myslím, že informací je pro člověka co se o tom chce něco dozvědět už dostatečné množství, v některých případech možná až moc...

 

Za předpokladu, že tím narážíš i na mě, musím tě upozornit, že můj poslední příspevek o struktuře Twinstaru nevychází z tvrzení "kamarádova kamaráda", ale jen a pouze z tvoje příspěvku, kde jsi zdůraznil, že JEDINÝ majitel jsi ty, a že jsi (za a) POUZE hráč a né žadný sponzor OG či co. Takže teď lžu nebo co? Podívej, vím že na mě žáleží úplný "kulový", ale jak říkam, informací mám dost nato abych si mohl vytvořit celkem rozumný názor co má hlavu a patu.

Edited by Feli

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hned na zacatku jsem napsal, ze nikoho neminim presvecovat a snazit se o zmenu nazoru. Nikoho jsem nemel v planu urazet (a vulgarne uz vubec ne), nekdy jsem jen nevericne zakroutil hlavou nad nazorem ostatnich a prenesl do psane formy, coz ve vysledku nejspise nekoho urazilo. Omlouvam se.

 

Dale jsem napsal, ze se neminim s nikym hadat a do neceho ho nutit. Jen kdyz jsem cetl texty nekterych lidi, rekl jsem jak to vidim z me (nasi?) strany. Pokud jsem nekde napsal neco co nekorespondovalo s textem autora, tak jsem to asi spatne pochopil.

 

Dal se opakovat nebudu.

 

Kdo by mel zajem na toto tema hodit rec jako lidi, tak vite, kde me najit, nebranim se tomu, ale dohadovat se tu s nekym, kdo ma informace "ze spolehlivych zdroju" a sami nebyli soucasti ani jedne strany je bezvyznamne, ikdyzbych na par veci urcite reagoval, ale proste ne.

 

Aktualne je online 1900+ lidi, hranice online se jiz nekolikrat vysplhala na 2000, coz je aktualni strop, takze jak je videt, zajem je a dokud bude, tak proste budeme delat vse pro to, aby kvalita jen stoupala.

 

Eth0

 

 

 

EDIT: Jo a mimochodem, urcovat kvalitu serveru dle 5minut ve hre a jeste k tomu argumentovat to screnshotem world kanalu je opravdu ubohost ...

Edited by Eth0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Víš tohle je přesně ten typ přístupu, vůčí kterému mám už za tu dobu co hraju WoW slušnou averzi.

 

To je ta vaše věčná představa lidí z GM týmů, že právo na přehled o situaci má pouze člověk co je uprostřed onoho týmu. A tudíž ten zbytek lidí, v tomto případě tisíce lidí, může mít pouze názor převzatý od jednoho z členů týmu. Tak nějak "okolo" jsi tvrdil, že často bývají (v tvém případě s tvojí firmou) lepším vedením ti, kteří dříve pracovali jako zaměstnanci v oboru jiného vedení. Já teda potom tvrdím, že ty Etho jsi už moc dlouho členem vedení... Ať se snažíš jakkoli, pořád mám dojem, že jakýkoli nazor který není v souladu s vaší ideou, je názor někoho, kdo se o tom nedokáže bavit ani jako člověk... Nakonec jak jsi napsal: "Kdo by mel zajem na toto tema hodit rec jako lidi, tak vite, kde me najit, nebranim se tomu, ale dohadovat se tu s nekym, kdo ma informace "ze spolehlivych zdroju" a sami nebyli soucasti ani jedne strany je bezvyznamne, ikdyzbych na par veci urcite reagoval, ale proste ne." Tak teda zde přispívající nejsou lidi. Ukaž mi konkrétní osobu, která vás tu sprostě uráží nebo píše cílené lži. Prostě vám vadí, že nekteré příspevky co tu jsou, by vám mohly odradit pár hráčů a nedosáhli by ste pak té váší vysněné dvoutisícovky.

 

Přečti si posty lidí co tu jsou už dlouho... Menší servery se tu perou o každýho hráče. Myslíte, že vám budou stále hráči přibývat? Sem zvědavej odkuď když už OG je oškubaný tak, že jim už není témeř co vzít, přičemž 98% hráčů máte právě z OG.

Edited by Feli

Share this post


Link to post
Share on other sites

mne by to ani nevadilo ze sa tu hadaju 2 strany, ale mne tu iba vadi ze sa to opakuje stale to iste ..... polovica prispevkov je ze twinstar ukradol hracov, je tam vysvetlene, a este furom podripnu ty isty ze aj tak ukradli ....

Ja by som chcel, aby tie lamy s 1-3 prispevkami isli na TS alebo VNT s vedenim TS a nech sa porozpravaju ako normalni ludia, ale oni sa pravdepodobne boja, ze ukážu svoj "detský" hlas :D

Edited by paЗck

Share this post


Link to post
Share on other sites

To, že má malo příspěvku nemusí značit, že je lama, spousta lidí se třba sem zaregistruje na poput někoho, Jen mě překvapuje jedna věc, že si za tu dobu to ještě nedovedli sami mezi sebou vyřešit.....

Share this post


Link to post
Share on other sites
mne by to ani nevadilo ze sa tu hadaju 2 strany, ale mne tu iba vadi ze sa to opakuje stale to iste ..... polovica prispevkov je ze twinstar ukradol hracov, je tam vysvetlene, a este furom podripnu ty isty ze aj tak ukradli ....

Ja by som chcel, aby tie lamy s 1-3 prispevkami isli na TS alebo VNT s vedenim TS a nech sa porozpravaju ako normalni ludia, ale oni sa pravdepodobne boja, ze ukážu svoj "detský" hlas :D

Jde vidět, že ti absolutně uniká smysl a obsah toho, co se tu poslední 4 stránky řešilo.

 

Adrifiniel: Tento topic neslouží k hádkám, ale k ujasnění si, kde, co a jak. Každý má nesporné právo na vyjádření svého vlastního názoru a je pak už na jedinci samotném, zda za něj chce být posléze insultován i smyšlenými nařčeními (že eth0? :) ) a zda si z názorů jiných poskládá svůj vlastní obrázek.

Share this post


Link to post
Share on other sites

PaЗck, ja mam zas pocit, ze jediny kto sa tu opakuje si ty pricom si neprispel jedinym zmysluplnym argumentom a naviac mam pocit, ze si 9 z 10tich postov ani necital a uz vobec nepochopil. Neprezentujes absolutne ziadny nazor, len naslepo utocis mysliac si aky si trefny. Bavit sa s clovekom, ktory nevie zlozit jednu zmysluplnu vetu je nikamneveduce..a ako tak sledujem, vacsina stopercentne presvedcenych zastancov jednej strany ma podobny -hendikep-, cim to asi bude? Pochybovat a analyzovat je ludske, tym viac ked su na to viditelne dovody..to, ze vacsina radsej pohodlne prijima polopravdy jednej, alebo druhej strany, len aby nemusela uvazovat sama za seba, je skor smutne nez prikladne. Unika mi sice pointa tej poznamky s VTckom..ale pobavila, od cloveka, ktory sa nedokaze vyjadrit ani tu, je trefna.

 

keby sa mohli nazory a postoje utvarat len na zaklade detailnej znalosti vsetkych faktov tak sa nikdy nikam nedostaneme, tym viac ked strany ktore su jadru veci blizsie nez ostatni tie fakty vzdy prisposobia svojej alternative pravdy, napriek tomu, ze su presvedceni, ze ich jednostranne vyjadrenie k ppresvedceniu ostatnych staci..nestaci. Sice pravdiva, ale aj naivna viera v stadovitost..Mame moznost si utvarat nazor aj na zaklade toho ako sa prejavovali v minulosti, aky maju pristup k veciam, ake dovody na to ci ono...a dalsich xy perspektiv z ktorych sa da posudit vierohodnost vyjadreni.

 

A na zaver..preco sa tu vyjadruju ludia s par prispevkami? A preco nie? Kde inde sa clovek vyjadri k situacii tak aby mohlo reagovat viac ludi, aby sa priblizili ucelenemu infu a aby topic nezostal locknuty a deletnuty na jednom z konkurencnych for kde si pani zametaju prach rychlejsie nez ho stihnu uzriet viac ako 2ja ludia. Keby mali tu moznost, uz tu tento topic nieje..preco je nekriticka/prazdna pozitivna reklama prijatelna a negativne kriticka nie?

Edited by samhain

Share this post


Link to post
Share on other sites
Kupkoid: nemám pocit, že by se tu dobíralo k nějakéu ujasnění
Ale to ani nemá, důležité je, jaký si kdo udělá vlastní názor ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

ale podla mna ma byt sekcia "servery" na prispevky, ze ako je ochotny gm tym, ci laguje, ako pada, eventy, ze ci ma vela bugov, spokojnost so serverom, webstránka servera a pod.

A nie rozoberat minulost ineho serververa sem.

Koho zaujima ci hlavny admin bol inde adminom(aj ked celkom uspesne, bo OG udrzalo si v pohode jednotku medzi cz/svk servermi), bo skoncil bo chceli zaviest poplatky a pod. ?

Edited by paЗck

Share this post


Link to post
Share on other sites

Adrifinel: Ani nechtěj vědět jaký ve mně budíš pocit Ty. ;)

 

Eth0: Proč neargumentovat dle 5ti minutové návštěvy? Ono existuje něco jako "první dojem". Pokud příjdu a uvidím tohle, tak mi to rozhodně nejlepší dojem nenabudí. Ba naopak to dokáže odradit... Proč se snad ptát nebudeš.

Btw, Ty jsi tiskový mluvčí TwinStaru, nebo jak to tam máte? Neříkám že mi to vadí, ale rád bych taky viděl "slohovky" někoho jiného z teamu a tím narážím na hlavní vedení, alias Admina.

 

All: Myslíte, že je za potřebí aby si to ty naše dvě strany dořešily? Jen tak kolem a kolem je to jejich věc a pokud by si měl někdo sednout na TSko, tak jsou to právě oni. ;) Tím, že tu budete vytahovat esa jako "pojď na TS a ukaž se ty děcko" (přeháním) tu jen nabudíte dojem své vlastní vyspělosti. Což mi teda nedá a musím poukázat na paЗcka, který chudák neví, co plácá. :mellow:

 

End: Nabývám dojmu, že ani TS team neví co říká. Jednou je to, že Vám na těch hráčích nezáleží a ať si klidně jdou z5 na OG ale přitom se tu rvete i o to minimum, které by si toho tady mohlo všimnout.

Ale tak co. Alespoň si člověk hezky počte a pousměje se nad nostalgickou vzpomínkou "co dřív freečko znamenalo". :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Gabro: neznám člověka, který by budil jen pozitivní pocity u každého bez vyjímky, pokud ty ano, prosím představ mi jej. Btw. pokud to nejsou ty hodně, hodně slastné pocity, tak to jsem jen ráda.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×