Jump to content
  • Announcements

    • Xmat

      Pravidlo pro postování v TTT

      Do sekce Tipy, triky, tutoriály nepatří žádné dotazy.   Postujte sem vaše návody, tipy a různé další věci jež uznáte za vhodné sdělit zdejšímu osazenstvu, ale veškeré dotazy směřujte do sekce Všeobecná diskuse.
    • Replik

      Seznam návodů a důležitých témat v této sekci

      Pro lepší přehlednost jsem vytvořil tento seznam, který vás, méně zkušené, lépe provede touto sekcí. Věřím, že zde najdete, co hledáte. Vypsané jsou návody, které jsou oficiálně uznané jako návody. Běžné diskuze, které neposkytují postupy a rady zvěřejněny nejsou.   Instalace vlastního MaNGOS Serveru Díky těmto návodům budete (měli by jste být) schopni vytvořit a následně spustit váš vlastní server. Nastavení je pro verze s i bez datadisku.   Instalace MaNGOS Serveru (bez datadisku TBC) - Autor Benny Instalace MaNGOS Serveru (s datadiskem TBC) - Autor Malfik Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor charlie Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor kupkoid   Chyby a jejich řešení při přihlašování k serveru - Autor Cybe   Zálohování uživatelských dat   Dávkový soubor (BAT soubor) pro vytvoření SQL záloh - Autor Replik   Kompilování - tvoření vlastních release (revizí)   Tvorba kompilací pro Win32 (MangoScript) - Autor bLuma   Ostatní - těžko zařaditelné, ale neznamená to, že nejsou dobré   VIP Systém - Autor charlie Tvorba Webových stránek pro MaNGOS - Autor zahuba Tvorba teleportačních NPC (MangoScript) - Autor Replik Registrační web (původně předělaná SPORA) Funkční pro Antrix i MaNGOS - Autor Replik Nastavení a spuštění Minimanager pro MaNGOS - Autor BlackMartin Nastavení MaNGOS Website - Autor Artorius   Samozřejmě jsou zde i jiné návody, ale tyto jsou nejvíce používané, proto věřím, že vám budou nápomocné. Tuto sekci budeme upravovat podle potřeby. Pokud by jste něco nenašli nebo si nevěděli rady, hledejte na fóru a teprve potom založte vlastní topik. Pokud nějaký autor vytvoří kvalitní návod a chtěl by ho zveřejnit i v tomto seznamu, doporučuji, aby mi napsal zprávu skrze PM.   Díky a přeji hezký den na WoWResource   Replik
    • Aristo

      Příspěvky tam, kde nemají co dělat

      Dodržujte zákaz přispívání do topiků s repaky pokud si to zakladatelé nepřejí!! Opakované psaní příspěvků bude trestáno warnem.
    • Aristo

      Používání spoilerů

      Poslední dobou má většina uživatelů fora zvláštní nutkání postovat extrémně dlouhé texty nebo kódy, které zabírají v nejedenom případu i 80% obsahu celé stránky a hodně tak zvedají nepřehlednost v topiku. Chtěl bych všechny uživatele požádat, aby při postování citací, jakýchkoliv kódů, errorů, atp... delších než 30 řádků používali funkci spoileru.   Funkci vyvoláte příkazem [spoiler] text [/spoiler]   Ukázka:  
Sign in to follow this  
filipoliko

Mystic Star [OregonCore][neplacený]

Recommended Posts

banerhm.png

 

Jméno serveru : Mystic Star

Web serveru : http://wow.100ka.cz/

Realmlist : 188.122.223.60:3721

Registrace accountů: http://wow.100ka.cz/wu-registrace.html

Emulátor: OregonCore

Databáze: ODB

Požadovaná verze clienta : 2.4.3

Místo: Česká republika

Uptime: nonstop

Rate: Fun

Linka: 1Gb/s

 

Tímto tématem, Vás chci všechny pozvat na otevřený realmu Calluna, server byl plně spuštěn dnes, 3.1.2011 kolem 19:00. Na serveru se pracovalo kolem 2 měsíců a stále nejsme u konce s jeho úpravami, ale díky systému, který nám navrhl jeden hráč na foru to nijak nepocítíte.

 

Jak jsem již naznačil... máme u nás systém sezon. 1. sezona bude zahájena s otevřením realmu. Budete moct vstoupit do všech 5-man dungeonů, Karazhanu a Gruul's Lair za arena pointy a rating budete moct zakoupit Arena Season 1 set.

 

K registraci do hry, je potřeba se přihlásit i na webu. Nejste omezeni jedním in-game accountem na jeden WU (Webový Účet). Vytvořením WU dostáváte vlastní referal link, přes který se mohou registrovat vaši přátelé a vy tím získáte dárky v podobě mountů, mini petů, apod.

 

In-game naleznete shop, obsahující vendory na profese, trainery, bg joinnery, apod. Dále teleportera, se kterým se dostanete do každého sebemenšího městečka na mapě.

 

Server klade důraz na PvE, máme plně funkční téměř všechny bosse ve světe warcraftu. Ovšem PvP není zanedbáváno a můžete se pustit do soubojů v battlegroundech a arénách.

 

Součastné raty serveru:

Rate XP kill:    17
Rate Quests:     23
Drop Money:      7
Drop Normal:     30
Drop Epic:       4
Drop Rare:       10
Drop Legendary:  2
Reputation Gain: 15
Honor:           5
Arena Interval:  7

 

Podpořte náš server hlasováním na http://wow.100ka.cz/hlasovani.html.

 

Můžete nám také pomoct umístěním ikonky kamkoliv to jen jde.

 

 

banner110+55.png

 

<center><a href='http://wow.100ka.cz' title='MysticStar wow100ka'><img src='http://wow.100ka.cz/images/banner110+55.png' alt='wow.100ka.cz' title='MysticStar wow100ka'></a></center><br />

 

 

Nebo můžete použít banner

 

 

bannerhl.gif

 

<center><a href='http://wow.100ka.cz' title='MysticStar wow100ka'><img src='http://wow.100ka.cz/images/bannerhl.gif' alt='wow.100ka.cz' title='MysticStar wow100ka'></a></center><br />

 

 

Těšíme se na vás a doufáme, že se nám spolu s vámi podaří oživit starou, né však mrtvou, vzpomínku na TBC svět.

Edited by filipoliko
  • Upvote 5
  • Downvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

nevypadá to marně a web se mě hodně líbí :) hodně štěstí, možná se ukážu.

 

EDIT: Tak jsem zjistil, že mám jen wotlk, ale tak nainstaluju to no :P

Edited by Tetek

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jen tak pro zajímavost když chceš vytvořit učet háže to chyby :)Doporučuji zpravit :)

 

Jen tak pro zajímavost když chceš vytvořit učet háže to chyby :)Doporučuji zpravit :)

Ps:Deprecated: Function ereg() is deprecated in /home/virtual/100ka.cz/wow/wu/registrace-uloz.php on line 42

Edited by Jamira

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nwm jestli to bude tim , ale asik jo :-) , psal , ze se beta zpusti az v podvecernich hodinach takze tusim , ze registrace zapne zaroven s betou hehe :-)

GL celkem se me to libi , mozna pridu si i zahrat :-D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nwm jestli to bude tim , ale asik jo :-) , psal , ze se beta zpusti az v podvecernich hodinach takze tusim , ze registrace zapne zaroven s betou hehe :-)

GL celkem se me to libi , mozna pridu si i zahrat :-D

Pujdu taky mrknout.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Open beta by se dnes měla spustit okolo 19:00.

Omlouvám se za doublepost, ale server spušťěn pro hráče.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jen tak pro zajímavost když chceš vytvořit učet háže to chyby :)Doporučuji zpravit :)

 

 

Ps:Deprecated: Function ereg() is deprecated in /home/virtual/100ka.cz/wow/wu/registrace-uloz.php on line 42

 

Opraveno :)

 

Jak bylo zmíněno Zikmem, Open Beta test byl zahájen a těšíme se na vás!

 

 

Jinak k -rep prosimtě uved aspon důvod.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Server spuštěn do ostrého provozu! Těšíme se na vás, během svátků jsme chytli menší skluz, takže můžete neohroženě expit až ted. První příspěvek lehce poupraven. Přijdte si zahrát a nebudete litovat!

Share this post


Link to post
Share on other sites

News

Novinka a Update #1.

 

update.png

 

Zdavym vsetkych hracov, prinasame vam ocakvane spisanie updatu a novinky od spustenia :)

 

Taktiez dalej v clanku uvidite zmeny v historicky Update #1 a mnoho dalsieho

Takže,


  •  
  • Rozhodli sme sa pro systém sezón, toto ste mohli poznat aj na oficálnom serveru když se začínalo od začátku a postupně se šlo dále myslim tim PvE i PvP máme otevřené zatím EQ – S1 a T4 (Maximum) Je to jen na hráčích jak si poradí s toudle volbou tim dříve budete dávat dungy na T4 mít S1 itemy tím dříve otevřeme další dungy tzn. Na T5 a S2 dungy atd. než se dopracujeme k nejtěžším dungům a nejlepšímu PvP. Ještě se vrátím zpátky k S1 EQ ten můžete získávat za Areny 2vs2,3vs3,5vs5. Ceny itemu jsou za rating a arena pointy(přepočty každé pondělí v 19:00.
     
  • Dále jste mohli postřehnout další radikální změnu, že nemusíte dělat Questy na svoje spelly(classy), ale můžete se pohodlně vycvičit u trenéra v shopu, který vám ulehčí získání cllas spellu za quest, pomůže vám to rychleji expit.
     
  • Pridané špecifické profesie do trénerov ako weaponsmithing, armorsmithing, moonclothing, gnomish enginering atd. taktiez pridany LW - elemental, tribal, dragonscale, atd.
     
  • Přidány questy na goldy můžete si při dosažení 15 levelu udělat quest na Goldy, který stačí jen vzít a odevzdat a máte na náké to vytrénování či na nějakou profesi.Také přidám quest z historie servera vemete quest a plníte jej podle obsahu také za goldy(zatial vo Fazy#1 testu).
     
    *Pokial objavite bug budeme radi ak nam ho oznamite a my ho co najskor fixneme ..
     
     
  • Dalším bodom je urcite nahodenie novej revky na 1134 ktora obmedzuje hackovanie vo velkej miere a napomaha v roznych dolezitych veciach..
     
     
  • A na zaver novinka ktora bola zamyslana uz dlhsie ale potrebovali sme niekoho kto sa toho ujme a to noveho clena :), Entropa, spolu snim pracujeme na custom odmenach za eventy a to "Event Marka" za ktoru si budete moct kupovat rozne itemy na ktorych pracujeme napr. guild hausi zo vsetkym co ktomu patry :)

 

Hodně štestí při hraní na našem Serveru.

 

Dále stále hledáme developery do našich řad! Více info viz. http://www.wowresource.eu/index.php?showtopic=20960 .

Edited by filipoliko
  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hrám tu a hovorím Vám.. Je to moje 2. najlepšie TBC v živote..

Share this post


Link to post
Share on other sites

No, tech online lidi "2" je spravne? Nicmene ten nazev se mi nezda az tak spravne zvolen, ale tak chapu ze to muze fungovat. Kazdopadne vas projekt i web se mi pozdava a ...mam pro vas navrh na urcitou spolupraci. Takze PM! B)

Share this post


Link to post
Share on other sites

update.png

 

Zdravím,

server si prošel za poslední měsíc dost těžkým úpadkem a teď se souká opět pomale ale jistě nahoru. Bohužel, kvůli několika denním výpadkům nás opustilo dost hráčů, vše je ovšem spraveno a server jede bez větších problémů. Z populace 50 online se stalo asi 20-30 online, což chci alespoň trochu napravit tímto "bump postem" s aktualitami o serveru.

 

Tou asi největší novinkou je otevření T5/S2 sezóny, takže můžete konečně navštívit raidy Tempest Keep: The Eye a pokořit Kael'thasa, nebo také Lady Vashj v Serpentshrine Caverns. Zapojte se také do soubojů v arénách a získejte Season 2 set. To vše se stalo díky pokoření instancí Zul'Aman, Magtheridon's Lair a Gruul's Lair, tímto všem zůčastněným ještě jednou gratuluji

 

Dále jsme se rozhodli dávat přepočty častěji. Což znamená, že na přepočet již nemusíte čekat celý týden, ale během 7mi dnů se dočkáte přepočtu 3x. A to konkrétně v ponděli, ve středu a v sobotu.

 

Byl upraven shop, přidán class spell trainer který vás naučí kouzla za questy, odměny za Event Marky slevněny, připravuje se přímo vendor na výměnu marek za itemy. Otevřen Isle of Quel'Danas včetně instance Magister's Terrance, kterou můžete projít jak na normal modu, tak po splnění questu i na heroic.

 

Na webu bylo opraveno ukazování počtu online lidí. Také si nově můžete vytvořit vlastní Userbar (po přihlášení v Hlavním menu: Můj profil). Připravujeme vlastní WoWHead a spoustu dalších věcí, které bych mohl rozepisovat do halelůja...

 

Ještě upozorním na změnu realmlistu, nyní je ve tvaru 188.122.223.60:3721 , namísto 188.122.223.60.

 

Podpořte náš server hlasováním na http://wow.100ka.cz/hlasovani.html.'>http://wow.100ka.cz/hlasovani.html.

 

Můžete nám také pomoct umístěním ikonky kamkoliv to jen jde.

 

banner110+55.png

 

<center><a href='http://wow.100ka.cz' title='MysticStar wow100ka'><img src='http://wow.100ka.cz/images/banner110+55.png' alt='wow.100ka.cz' title='MysticStar wow100ka'></a></center><br />

 

Nebo můžete použít banner

bannerhl.gif

 

<center><a href='http://wow.100ka.cz' title='MysticStar wow100ka'><img src='http://wow.100ka.cz/images/bannerhl.gif' alt='wow.100ka.cz' title='MysticStar wow100ka'></a></center><br />

Shrnutí:

  • Otevřena T5/S2 sezóna
  • Přepočty 3x týdně (pondělí, středa, sobota)
  • Trainer spellů za questy v shopu
  • Otevřen Isle of Quel'Danas, včetně Magister's Terrance
  • Možnost vytvoření vlastního userbaru na webu
  • Nový realmlist: 188.122.223.60:3721
  • Hlasujte pro nás na http://wow.100ka.cz/hlasovani.html
  • A mnohem více...

 

Přijďte se k nám opdívat a zahrajte si u nás. Nemůžete nic stratit, ba naopak můžete získat spoustu zážitků.

 

Děkuji za pozornost, s pozdravem za celý 100ka Team, Filipoliko.

Edited by filipoliko
  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bohužel, server končí...

Konec

 

Bohužel, bylo to už nevyhnutelné. Omlouváme se všem hráčům, ale realm Calluna skončil své působení na WoW scéně. Odstávka serveru je nepříjemná věc, tím víc, když je neplánovaná a několika denní. Což se povedlo 3x během měsíce. Děkujeme všem hráčům co tu hráli a ještě víc těm, co tu vydrželi až do konce. Vložili jsme do serveru mraky času, což bohužel nestačilo a dopadlo to tak, jak to dopadlo. Přeji hodně štěstí jinde, třeba se ještě potkáme.

 

S pozdravem za 100ka Team, Filipoliko.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×