Jump to content
  • Announcements

    • Xmat

      Pravidlo pro postování v TTT

      Do sekce Tipy, triky, tutoriály nepatří žádné dotazy.   Postujte sem vaše návody, tipy a různé další věci jež uznáte za vhodné sdělit zdejšímu osazenstvu, ale veškeré dotazy směřujte do sekce Všeobecná diskuse.
    • Replik

      Seznam návodů a důležitých témat v této sekci

      Pro lepší přehlednost jsem vytvořil tento seznam, který vás, méně zkušené, lépe provede touto sekcí. Věřím, že zde najdete, co hledáte. Vypsané jsou návody, které jsou oficiálně uznané jako návody. Běžné diskuze, které neposkytují postupy a rady zvěřejněny nejsou.   Instalace vlastního MaNGOS Serveru Díky těmto návodům budete (měli by jste být) schopni vytvořit a následně spustit váš vlastní server. Nastavení je pro verze s i bez datadisku.   Instalace MaNGOS Serveru (bez datadisku TBC) - Autor Benny Instalace MaNGOS Serveru (s datadiskem TBC) - Autor Malfik Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor charlie Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor kupkoid   Chyby a jejich řešení při přihlašování k serveru - Autor Cybe   Zálohování uživatelských dat   Dávkový soubor (BAT soubor) pro vytvoření SQL záloh - Autor Replik   Kompilování - tvoření vlastních release (revizí)   Tvorba kompilací pro Win32 (MangoScript) - Autor bLuma   Ostatní - těžko zařaditelné, ale neznamená to, že nejsou dobré   VIP Systém - Autor charlie Tvorba Webových stránek pro MaNGOS - Autor zahuba Tvorba teleportačních NPC (MangoScript) - Autor Replik Registrační web (původně předělaná SPORA) Funkční pro Antrix i MaNGOS - Autor Replik Nastavení a spuštění Minimanager pro MaNGOS - Autor BlackMartin Nastavení MaNGOS Website - Autor Artorius   Samozřejmě jsou zde i jiné návody, ale tyto jsou nejvíce používané, proto věřím, že vám budou nápomocné. Tuto sekci budeme upravovat podle potřeby. Pokud by jste něco nenašli nebo si nevěděli rady, hledejte na fóru a teprve potom založte vlastní topik. Pokud nějaký autor vytvoří kvalitní návod a chtěl by ho zveřejnit i v tomto seznamu, doporučuji, aby mi napsal zprávu skrze PM.   Díky a přeji hezký den na WoWResource   Replik
    • Aristo

      Příspěvky tam, kde nemají co dělat

      Dodržujte zákaz přispívání do topiků s repaky pokud si to zakladatelé nepřejí!! Opakované psaní příspěvků bude trestáno warnem.
    • Aristo

      Používání spoilerů

      Poslední dobou má většina uživatelů fora zvláštní nutkání postovat extrémně dlouhé texty nebo kódy, které zabírají v nejedenom případu i 80% obsahu celé stránky a hodně tak zvedají nepřehlednost v topiku. Chtěl bych všechny uživatele požádat, aby při postování citací, jakýchkoliv kódů, errorů, atp... delších než 30 řádků používali funkci spoileru.   Funkci vyvoláte příkazem [spoiler] text [/spoiler]   Ukázka:  
Sign in to follow this  
warring

Script na Žádosti o GM

Recommended Posts

Zdravím,

 

Hledám nekoho kdo by mi mohl napsat jednoduchy script na žádosti o GM Post + administraci

 

O co by se jednalo

Přihlášení

Kontrola učtu

Přidani gm lvlu podle Acc pomoci PHP

 

Jak by to vypadalo

 

Tady je HTML Kostra Jde mi o php moc neumím propojeni a zapis do DB.

http://tentolinkneexistuje.4fan.cz/script

 

a tady seznam přihlášek

http://tentolinkneexistuje.4fan.cz/script/lidi.php

 

Kdyby to nekdo dokazal napojit na zapis do DB a vypis z db

 

 

když by nekdo dal neznamy nebo zabnovany učet napiše že dany učet ma bud ban nebo neexistuje

Share this post


Link to post
Share on other sites

A byl by si ochoten zaplatit? ;) Jestli ano můžeme se domluvit, co třeba za 200,- ? ;)

Edit -> Pro zvědavce, proč ne zadarmo? Jsem už takovej a nechci svůj čas rozdávat zdarma.

Edit pro warringa -> Možná když si počkáš, tak ti sem někdo script šoupne zdarma, tak si to promysli.

Edited by NecroVisioN

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mě slíbil zaplatit za login, udělal jsem mu ho, ale nezaplatil :) tak sem mu ho neposlal. Takže pozor s timhle člověkem co se peněz týče :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ano, trvalo mi to 20 minut to napsání :) a ty ses mohl alespoň ozvat. Totiž tam scházela taková jedna věc... eh.. slušnost. Takže Necro, požaduj peníze předem :P

Share this post


Link to post
Share on other sites

jestli maš v merku platbu předem tak vyješ na špatný měsíc. už mě par lidi obralo a ne jen o 200

Ano peníze předem, protože jak říkáš, naopak jsem často ojebán já... U mě máš alespoň záruku...

Pro Jackingse jsem kódoval web za 450,- a dostal co chtěl.

Prodal jsem tu nespočet věcí a vždy je daný člověk dostal.

 

Ale to je na tobě... Buď ber a nebo nechej být.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Máš kašlat na takový vyžírky jako necro a udělat si to sám protože jestli se chceš aspoň trochu v téhle oblasti pohybovat základní vědomosti PHP ti budou sakra k užitku a není to nijak těžké a k tomu tohle je práce ani ne na hodinku.

 

btw. necro nic ve zlým :D

Edited by kamtar

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tak za 400,- ti to udělám jestli chceš, peníze předem. Ale až po víkendu, teď jedu na čtyři dny na chatu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Co je to za ceny ? To neumíte ocenit svojí práci nebo Vám tyhle prachy stačí ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Volím relativní cenu. Aby byla dostatečně nízká aby to bral, a dostatečně vysoká, aby to pro mě zase nebylo katastrofálně nevýhodné. A navíc, nemůžu za to chtít dva litry, protože to není profesionální a 100% kvalitní.

Share this post


Link to post
Share on other sites

to Wladass: Za tohle 400kč je imho více než dost, pokud vezmeš v potaz vynaložené pracovní úsilí a také strávený čas (kdyby hodinu, jakože těžko, ale řekněme že ano (obsahem slušný a přehledný src, nějaké validace vstupů (js i serverside) přičemž ,,vzhled" má zadán), tak by byla ,,mzda" 400kč/hodinu, což je více než hodinová mzda profi programátora, který dělá na specifické funkcionalitě, kterou si zákazník vymyslí.

 

 

Aby nedošlo k omylu, neberu v úvahu řešení, kdy by někdo sednul a udělal komplexní systém pro nábor GM se vším všudy (což zde není), to by se samozřejmě hodnotilo trochu jinak.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tak aby to byl slušný přehledný kód, se vším všudy, tak to píšeš rozhodně déle než hodinu (nebo alespoň já, pokud ty šviháš php od boku, tak pak samozřejmě ne, a mohl by sis stanovit menší cenu :)). Vem si, co všechno chce udělat, a že ty formuláře nemá zrovna přehledně a dobře udělané. Já počítal s hodinovou mzdou tak 150,- což je pro mě jako jít na hodinu do práce. :) Takže, proč bych šel pod cenu?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×