Jump to content
  • Announcements

    • Xmat

      Pravidlo pro postování v TTT

      Do sekce Tipy, triky, tutoriály nepatří žádné dotazy.   Postujte sem vaše návody, tipy a různé další věci jež uznáte za vhodné sdělit zdejšímu osazenstvu, ale veškeré dotazy směřujte do sekce Všeobecná diskuse.
    • Replik

      Seznam návodů a důležitých témat v této sekci

      Pro lepší přehlednost jsem vytvořil tento seznam, který vás, méně zkušené, lépe provede touto sekcí. Věřím, že zde najdete, co hledáte. Vypsané jsou návody, které jsou oficiálně uznané jako návody. Běžné diskuze, které neposkytují postupy a rady zvěřejněny nejsou.   Instalace vlastního MaNGOS Serveru Díky těmto návodům budete (měli by jste být) schopni vytvořit a následně spustit váš vlastní server. Nastavení je pro verze s i bez datadisku.   Instalace MaNGOS Serveru (bez datadisku TBC) - Autor Benny Instalace MaNGOS Serveru (s datadiskem TBC) - Autor Malfik Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor charlie Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor kupkoid   Chyby a jejich řešení při přihlašování k serveru - Autor Cybe   Zálohování uživatelských dat   Dávkový soubor (BAT soubor) pro vytvoření SQL záloh - Autor Replik   Kompilování - tvoření vlastních release (revizí)   Tvorba kompilací pro Win32 (MangoScript) - Autor bLuma   Ostatní - těžko zařaditelné, ale neznamená to, že nejsou dobré   VIP Systém - Autor charlie Tvorba Webových stránek pro MaNGOS - Autor zahuba Tvorba teleportačních NPC (MangoScript) - Autor Replik Registrační web (původně předělaná SPORA) Funkční pro Antrix i MaNGOS - Autor Replik Nastavení a spuštění Minimanager pro MaNGOS - Autor BlackMartin Nastavení MaNGOS Website - Autor Artorius   Samozřejmě jsou zde i jiné návody, ale tyto jsou nejvíce používané, proto věřím, že vám budou nápomocné. Tuto sekci budeme upravovat podle potřeby. Pokud by jste něco nenašli nebo si nevěděli rady, hledejte na fóru a teprve potom založte vlastní topik. Pokud nějaký autor vytvoří kvalitní návod a chtěl by ho zveřejnit i v tomto seznamu, doporučuji, aby mi napsal zprávu skrze PM.   Díky a přeji hezký den na WoWResource   Replik
    • Aristo

      Příspěvky tam, kde nemají co dělat

      Dodržujte zákaz přispívání do topiků s repaky pokud si to zakladatelé nepřejí!! Opakované psaní příspěvků bude trestáno warnem.
    • Aristo

      Používání spoilerů

      Poslední dobou má většina uživatelů fora zvláštní nutkání postovat extrémně dlouhé texty nebo kódy, které zabírají v nejedenom případu i 80% obsahu celé stránky a hodně tak zvedají nepřehlednost v topiku. Chtěl bych všechny uživatele požádat, aby při postování citací, jakýchkoliv kódů, errorů, atp... delších než 30 řádků používali funkci spoileru.   Funkci vyvoláte příkazem [spoiler] text [/spoiler]   Ukázka:  
Sign in to follow this  
Funner

Prodám PC

Recommended Posts

Dobrý den, zkouším prodat počítač. Už na něj neplatí záruka. Všechny součásti jsou plně funkční.

Můžu dodat originální krabice k dílům. Cenu si představuju někde okolo 10 tisíc korun. (původní cena 28 tisíc)

Hry které na tom jedou plynule : Crysis 2, BF3, BF2:BC, Black Ops, atd ...

Počítač obsahuje tyto komponenty :

CPU : Intel Core 2 quad 2,5 ghz Q9300 BOX odkaz

VGA : Sapphire HD 4870 1GB, PCI?-E odkaz

MB : Gigabyte GA-EP45-DS3P odkaz

RAM : Patriot Extreme Performance Viper Series 4GB (2x2GB?) 1200 Mhz odkaz

HDD : WD VelociRaptor WD740HLFS 3.5" 74GB odkaz

ZDROJ : Fortron Epsilon 80PLUS 700W odkaz

CASE : Cooler Master Elite 335 černá odkaz

FANS : Cpu fan Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 odkaz , vepředu 120 mm, vzadu 120 mm, v bočnici 80 mm

DVD-ROM : LG GSA-H42L černá a bílá retail odkaz

Prislusenstvi : Čtečka karet Apacer USB 2.0 AE300 Black interní vč.xD odkaz

 

Ještě info ohledně CPU. CPU u jsem krásně nataktoval z 2,5 ghz na 3,5 Ghz. Naprosto stabilní teploty.

Nejlepší by byl kupec z okolí Ostravy.

 

Kontakt : [email protected]

Edited by Funner

Share this post


Link to post
Share on other sites

Doporučoval bych spíš Aukro.cz, tady asi není moc lidí co ti vysolí tolik peněz. Maximálně kdybys to prodal po částech, což by sis mohl vydělat i víc, stačí umět ;)

Já na aukru prodal svůj starý AMD Phenom II X2 za 1.690,- a to novej o řadu lepší stojí 1.790,- :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Doporučoval bych spíš Aukro.cz, tady asi není moc lidí co ti vysolí tolik peněz. Maximálně kdybys to prodal po částech, což by sis mohl vydělat i víc, stačí umět ;)

Já na aukru prodal svůj starý AMD Phenom II X2 za 1.690,- a to novej o řadu lepší stojí 1.790,- :D

 

No já bych to právě potřeboval prodat najednou, protože kdybych třeba prodal cpu a grafiku tak by třeba o zbytek nebyl zájem a pak bych nevěděl co s tím.

Share this post


Link to post
Share on other sites

cenu 10k to jako celek urcite nema za 10k koupis lepsi novej

Tezko rici, mozna nejake AMD s low end grafikou kterou ta 4870 stale dozene.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

×