Jump to content
  • Announcements

    • Xmat

      Pravidlo pro postování v TTT

      Do sekce Tipy, triky, tutoriály nepatří žádné dotazy.   Postujte sem vaše návody, tipy a různé další věci jež uznáte za vhodné sdělit zdejšímu osazenstvu, ale veškeré dotazy směřujte do sekce Všeobecná diskuse.
    • Replik

      Seznam návodů a důležitých témat v této sekci

      Pro lepší přehlednost jsem vytvořil tento seznam, který vás, méně zkušené, lépe provede touto sekcí. Věřím, že zde najdete, co hledáte. Vypsané jsou návody, které jsou oficiálně uznané jako návody. Běžné diskuze, které neposkytují postupy a rady zvěřejněny nejsou.   Instalace vlastního MaNGOS Serveru Díky těmto návodům budete (měli by jste být) schopni vytvořit a následně spustit váš vlastní server. Nastavení je pro verze s i bez datadisku.   Instalace MaNGOS Serveru (bez datadisku TBC) - Autor Benny Instalace MaNGOS Serveru (s datadiskem TBC) - Autor Malfik Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor charlie Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor kupkoid   Chyby a jejich řešení při přihlašování k serveru - Autor Cybe   Zálohování uživatelských dat   Dávkový soubor (BAT soubor) pro vytvoření SQL záloh - Autor Replik   Kompilování - tvoření vlastních release (revizí)   Tvorba kompilací pro Win32 (MangoScript) - Autor bLuma   Ostatní - těžko zařaditelné, ale neznamená to, že nejsou dobré   VIP Systém - Autor charlie Tvorba Webových stránek pro MaNGOS - Autor zahuba Tvorba teleportačních NPC (MangoScript) - Autor Replik Registrační web (původně předělaná SPORA) Funkční pro Antrix i MaNGOS - Autor Replik Nastavení a spuštění Minimanager pro MaNGOS - Autor BlackMartin Nastavení MaNGOS Website - Autor Artorius   Samozřejmě jsou zde i jiné návody, ale tyto jsou nejvíce používané, proto věřím, že vám budou nápomocné. Tuto sekci budeme upravovat podle potřeby. Pokud by jste něco nenašli nebo si nevěděli rady, hledejte na fóru a teprve potom založte vlastní topik. Pokud nějaký autor vytvoří kvalitní návod a chtěl by ho zveřejnit i v tomto seznamu, doporučuji, aby mi napsal zprávu skrze PM.   Díky a přeji hezký den na WoWResource   Replik
    • Aristo

      Příspěvky tam, kde nemají co dělat

      Dodržujte zákaz přispívání do topiků s repaky pokud si to zakladatelé nepřejí!! Opakované psaní příspěvků bude trestáno warnem.
    • Aristo

      Používání spoilerů

      Poslední dobou má většina uživatelů fora zvláštní nutkání postovat extrémně dlouhé texty nebo kódy, které zabírají v nejedenom případu i 80% obsahu celé stránky a hodně tak zvedají nepřehlednost v topiku. Chtěl bych všechny uživatele požádat, aby při postování citací, jakýchkoliv kódů, errorů, atp... delších než 30 řádků používali funkci spoileru.   Funkci vyvoláte příkazem [spoiler] text [/spoiler]   Ukázka:  
Sign in to follow this  
Mocheck

WoW nam skodi

Recommended Posts

Ztráta času, oni je tráta času chodit do školy, nač tam ty lidé chodí když stejně nic neumí, ono je ztráta času chodit do prace, nač tam chodit, že atd. A záleží jak se na to díváš. Podle mě je lepší sedět u pc a něco se naučit, však kolik lidí tady so fora se naučilo css, php, ovládat emulatory, komplikace atd. než se toulat po ulicí, hulit jedno cigáro za druhým a nadávat staré babce jak je nemožná, a jaké ti lidi mají zažitky téměř nulové. Myslím si, že kdyby se udělala studie byli by zážitky z hraní wow srovanatelné s těma dovolenou v tichomoří. Ano pro tebe je to ztáta času, ale uznej že kolem nás žije spousta lidí, kteří si nedokážou ničím zabavit a vrcholem jejich zabavení, je že si mužou něco zahrat a vybít se na tom :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Zkusím taky nějakou sepsat:

 

Zastavila jsem se u pekaře a chtěla jsem po něm nějaký chleba na 35 lvl

 

Já: máte chleba na 35 levl?

P (Pekař): Co prosím?

Já: mno přeci cheleba na 35 lvl, abych si mohla doplnit zdraví.

P: ehm myslíte žitnej nebo přeničnej, celej nebo pulku?

Já: To je jedno, prostě, aby byl na 35 lvl, aby se mi rychle doplnovalo zdraví

Pekař mi tedy podal chleba

P:Bude to 20 Kč

Já: Tady máte 20 stříbrných

P: Ehm co je to

Já: mno přeci 20 stříbrných, 20 goldů vám za chleba přeci dávat nebudu

P: ehm tady dobře. Tady máte ten svůj chleba a radči už jdete.

 

Následovně jsem šla do banky přijdu k jedné z úřadnic a:

 

Já: můžete mi otevřít nabídku itemu, co mám v bance

U: Uřednice: Co prosím?

Já: mno chci si vyzvednout z banky svoje itemy, co jsem si vylootovala

U: ehm počkejte chvílku

 

Za chvíli si pro mě přijdou dva lidé,

 

Oni: Jdete s námi

Já: proč, ja čekám až mi dají moje itemy, v tom co mám se mi xpí špatně

Oni: Nedělejte žádné potíže

Já: Vy jste GM

Oni: My nejsem GM

Já: Tak jste lamy a ja s vámi nejdu

Oni: nechceme žádné problémy, jestli nepujdete budeme muset použit donucovací metody.

Já: Ani omylem, se Relofnout a pujdu za jinou postavu

 

Sednu si na zem a čekám, až mě to odhlasí

 

Oni mě poadnou a odvezou mě někam, tam je jeden člověk, co má pořád ruce nad hlavou.

 

on: Za co si tu

Já: Nechtěli mi dát itemy z banky a nešel mi relog a ty

on: já se snažím vyčarovat impa

Já: Ty jsi lock, jaký levl

on: 50 lvl

já: šel by se mnou dung?

On: jasně

Já: tak port a sejdem se v XR.....

 

Asi se vám to busde zdát trapné, ale jen tak jsem tvořila :D

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tak ja u sebe uznám že WoW je fakt zavislá hra,ale ted jsem to nehrál měsíc ale občas to zapnu v týdnu na test WOTLK jinak abych zpestřil to aby mě to nepřestalo bavit tak hraju do toho jěště CS:S :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

ten text co som sem dal ja , tak som zkopiroval :) ale ak si vymyslala ty TENTO text tak tlieskam

Edited by bLuma
necituji dlouhé příspěvky

Share this post


Link to post
Share on other sites
Mno tak toto je trosku nezvycajny topic ale co uz......

Podla mna kazdy na tomto forku je uz totalne zavisli od wow od vlastneho servru atd.

Mne to uz zacalo liezt na nervy ze som zavisly a preto som urobil raznu vec - VYMAZAL SOM SI HO !

Dalsiu vec ktoru som urobil aby som to znovu nehral - CDcka som vyhodil von oknom, no predtym som ich doskriabal

Moje acc na jednom servri som dal kamaratovi - to aby som nemal pocit, ze som nieco robil zbytocne - TO ISTE VAM RADIM SO SERVRAMI !(teda, ak sa ce dakto liecit)

Dalsia vec - isiel som na pokec a zacal som balit baby :xD - aby som sa nenudil, heh............

 

Dufam ze sa najde aspon jeden clovek, co by sa cchel od wow liecit.________________________________________________________________________

Cakam Reply - kritiku a podobne - ale to ma len utvrdi ze ste gambleri :)

 

PS : ked mi taketo veci hovorili, tak ja som im odpovedal ze vo svete wow je stale co robit a niesom zavisly od jednej veci..... KLAMSTVO!

jn...mas pravdu...ale fakt...ked mas server nedavno kpeny...mam ho dat komu? cca 10.000,- korun? myslim ze nie...

tak vies... ja sa venujem WoWu denne celkom dost..ale stiham s kamosmi na abavu...stiham baby...a stiham sportovat (futball) takze o sebe ze som alebo niesom zavislak nemozem povedat

Share this post


Link to post
Share on other sites

ja mozem povedat len tolko ze od WoW vobec niesom zavisli a ked uz oto ide viac casu travim na bicykli ako pri PC... :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hrám ho od vtedy, kedy vyšiel a neprestal som nikdy na viac ako mesiac. Mal som pauzy, kedy ma to nebavilo. Predsa stále na free serveroch hrať je otrava. Ale striedam to, instant 70 servery, kde vylepšuje PvP skill a občas na blizz/high, kde chodím PvE. Určite nemienim prestať, ešte k tomu, keď má výjsť WotLK <3.

 

Keby ma to nebavilo, tak to jednoducho nehrám. Nemyslím si, že je to závislosť, proste ma to baví. Vonku je nuda, občas zbehnem von, ale inak pri wowku je mi lepšie. Ešte k tomu keď počujem vo WSG zomierať Night Elfa (ten zvuk keď ho zabijete), tak je to pre mňa medicína :)

 

No a pri wowku denne trávim tak 6-7 hodín. Zvyšok online helpom na ICQ, CSku, občas si prečítam niečo z programovania a to je všetko.

Edited by aNGElo

Share this post


Link to post
Share on other sites

no ja myslim ze nesom na WoW zavysli lebo robim aj ine veci ako napr pozeram Filmy pocuvam hudbu chatujem hram aj ine hry :) chodim vonku s kamaratmy atp.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja som teraz prestal s Wow, uninstal sa mi nechce a CD su 2.1.0 a zacnem sucasne s WotLk a mozem potvrdit, poznam vela zavislych, dokopy cca.: 10, osobne, nie cez wow

Share this post


Link to post
Share on other sites

no je lepší hrát wowko a komunikovat s lidma (slavit narozky týka z guildy v SW, sešlo se nás asi 20..) než tupě vyprazdnovat zásobníky do botů, kteři stojej zády....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mno, pokud někdo bere WoWko jako útěk před realitou, tak to je opravdu moc (Jak myslim Andarfiel psala útěk z bídnýho života,...).

To je snad to nejhorší co může být. Možná by stálo zvážit, proč je ten život tak bídnej a dělat něco pro to, aby jste ho vylepšili.... Podle mě je to klasická závislost. Alkoholik, feťák všichni utíkají pře realitou, jen proto, že se jim nedařilo v RL. A viděli jste snad někdo někoho, kohokoli, kdo se profetoval k šťastnýmu životu? Já teda ne... Většina jich zkončí s podřezanejma žílama, v base a nebo s kulkou v hlavě...

Edited by Kropotkin

Share this post


Link to post
Share on other sites

To je sporný nemůžeš říct že je lepší celý hodiny sedet u WoW než u CS, ET,apod.. Obojí jsou hry a svym způsobem žrouti času.. A na 100% způsobují závislost já jsem na pc závislý jen kdybych měl koukat do obrazovky plochy tak u toho budu sedět celej den :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hh no já sem hrál wowko 2+ roků? a ze dne na den sem se na něj vykašlal? jen je problém že čas od času na něj myslim. a jelikož sem se těď rozešel z přítelkou a je dost velká pravděpodobnost že bych se k tomu vrátil tak zanechám poslední věci která mě s wowkem spojuje... a to je moderování tohoto fóra...

 

Takže přeji hodně uspěchu v herním světě ale hlavně v reálu a pamatujte žijete jen jednou... mějte se ...

Share this post


Link to post
Share on other sites

no, sice jsem wow neodinstnul, ale kdyz me to prestalo bavi, tak jsem 8 mesicu nehral... pak jsem to pustil a byl jsem zase v tom ! :)

 

da se ta zavislost prekonat, ale musi se chcit a hlavne !!! myt silnou vuli - ted uz me to zase prestava bavit :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×