Jump to content
  • Announcements

    • Xmat

      Pravidlo pro postování v TTT

      Do sekce Tipy, triky, tutoriály nepatří žádné dotazy.   Postujte sem vaše návody, tipy a různé další věci jež uznáte za vhodné sdělit zdejšímu osazenstvu, ale veškeré dotazy směřujte do sekce Všeobecná diskuse.
    • Replik

      Seznam návodů a důležitých témat v této sekci

      Pro lepší přehlednost jsem vytvořil tento seznam, který vás, méně zkušené, lépe provede touto sekcí. Věřím, že zde najdete, co hledáte. Vypsané jsou návody, které jsou oficiálně uznané jako návody. Běžné diskuze, které neposkytují postupy a rady zvěřejněny nejsou.   Instalace vlastního MaNGOS Serveru Díky těmto návodům budete (měli by jste být) schopni vytvořit a následně spustit váš vlastní server. Nastavení je pro verze s i bez datadisku.   Instalace MaNGOS Serveru (bez datadisku TBC) - Autor Benny Instalace MaNGOS Serveru (s datadiskem TBC) - Autor Malfik Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor charlie Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor kupkoid   Chyby a jejich řešení při přihlašování k serveru - Autor Cybe   Zálohování uživatelských dat   Dávkový soubor (BAT soubor) pro vytvoření SQL záloh - Autor Replik   Kompilování - tvoření vlastních release (revizí)   Tvorba kompilací pro Win32 (MangoScript) - Autor bLuma   Ostatní - těžko zařaditelné, ale neznamená to, že nejsou dobré   VIP Systém - Autor charlie Tvorba Webových stránek pro MaNGOS - Autor zahuba Tvorba teleportačních NPC (MangoScript) - Autor Replik Registrační web (původně předělaná SPORA) Funkční pro Antrix i MaNGOS - Autor Replik Nastavení a spuštění Minimanager pro MaNGOS - Autor BlackMartin Nastavení MaNGOS Website - Autor Artorius   Samozřejmě jsou zde i jiné návody, ale tyto jsou nejvíce používané, proto věřím, že vám budou nápomocné. Tuto sekci budeme upravovat podle potřeby. Pokud by jste něco nenašli nebo si nevěděli rady, hledejte na fóru a teprve potom založte vlastní topik. Pokud nějaký autor vytvoří kvalitní návod a chtěl by ho zveřejnit i v tomto seznamu, doporučuji, aby mi napsal zprávu skrze PM.   Díky a přeji hezký den na WoWResource   Replik
    • Aristo

      Příspěvky tam, kde nemají co dělat

      Dodržujte zákaz přispívání do topiků s repaky pokud si to zakladatelé nepřejí!! Opakované psaní příspěvků bude trestáno warnem.
    • Aristo

      Používání spoilerů

      Poslední dobou má většina uživatelů fora zvláštní nutkání postovat extrémně dlouhé texty nebo kódy, které zabírají v nejedenom případu i 80% obsahu celé stránky a hodně tak zvedají nepřehlednost v topiku. Chtěl bych všechny uživatele požádat, aby při postování citací, jakýchkoliv kódů, errorů, atp... delších než 30 řádků používali funkci spoileru.   Funkci vyvoláte příkazem [spoiler] text [/spoiler]   Ukázka:  
Sign in to follow this  
keksa

Na jakém serveru jste začínali?

Recommended Posts

Já začal na serveru Majkee, pamatuju si jak sme si s dalšíma dvěma kámošema založily všichni mágy a sekali staffkou. Vůbec sme nevěděli že existujou vůbec nějaký kouzla a tak dále. Taky sme se nehorázně tlemili když sme se při lognutí objevili na koni nebo když někdo umřel tak jezdil s mrtvolou :teehee: Prostě WoWemu :crybaby:

 

za wowemu ja pamatuju nejlepsi casy... sice skoro nic nefungovalo, ale lidi byli radi i za to malo co slo ! jakou sme meli ma serveru radost, kdyz sla posta... ted sou lidi nespokojeny pac to pada treba jednou za 5 hodin a to se jim zda jako strasliva vec...

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hmm.. uplne prvni kontakt s wowem sem mel na Antiku, odtamtud sem RYCHLE vycvalal kvuli lagum (9000+ pingy byly ia na wowemu docela dost), pak sem stridal jeden server za druhym (Rivera, Dark Sunrise/Cybersphere, Stone Castle PVP) atd az sem se na chvili usidlil na Tranzeru, nicmene tesne po nastupu na mangos jsem presel kvuli kamosce ze tridy na Czechdream, kde jsem spolu s Anthorii dodnes.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

nejake svedske freecko (admin uplnej pohodar opravavoval itemy apod,kdo delal ve wow emu udelat aby item spravne fungoval byla celkem fuska)->odtdud test tchaiwan bety nebo co to tehda bylo uz ani nevim to me tolik chytlo ze uz jsem zustal ofik.

Share this post


Link to post
Share on other sites

No já začínal na serveru IronFist. Ale pak ten kretén udělal WIPE a tak jsme si s kámošem řekli, co takhle založit server. A on, že klidně a že má strejdu co by to mohl zařídit a tak vznikl BoldFire a později z něj vznikl DarkRuby.net kde jsem dodnes ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Začínal sem na serveru Atlantis (1.8.0 hack patche)(aneb enemy Hell of WoW) -> po rozpadu sem presel jako par lidi z byvale komunity na server Silver Moon(1.8.0 hack patche) -> po nem nasledoval M&M(1.12) par funu a nakonec sem zakotvil na Drak'Thulu(2.4.3) kua : D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dalnariss, Shadow Gate (dánský s početnou polskou guildou), Gold Dream, Lorellin, OG.cz. Až na první 2 jsem na všech ostatních působil taky jako GM/admin. Taková zajímavost, za 3 a půl roku hraní WoW byl můj maximání poctivě naexpený level 54 ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Začal jsem hrát na patchi myslím 1.12.1 a to na serveru EXOTIC ( to server bežěl u admina doma, maximální počet on-line hráčů 20 :D ). Pak jsem hrál nějakej čas na PLANET KLENDATHU a pak zase na EXOTICu kde jsem působil jako GM.

Share this post


Link to post
Share on other sites

ICE WoW-> mnoho neynámých serverů jako je TiTan WoW -> Spojka WoW(po sloučení realmů sphere a espire mě to přestalo bavit) -> Enathoras(zde hraji do posud) ->(místo pro další v řadě)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Môj začiatok bol na wow.gbely.net na patchy 2.0.12, ktorý sa po polroku zrútil jak trosky ... :) Ale boli to moje najkrajšie WoW časi. Bohužial som tam stihol spraviť len 42 lvl pretože to posraly wipeom a nakoniec totálnym zrušením servera ! Od vtedy ma WoW nebaví na blizzlike all 1x <_<

Share this post


Link to post
Share on other sites

Rivera RU, kdysi ještě WoWEmu 1.2 :) tam sem hrál do 1.6, pak asi pul roku pauza, to sem hrál Lineage 2 a pak sem začal hrát na Mystiqu... a teď už rok oficial...

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×