Jump to content
  • Announcements

    • Xmat

      Pravidlo pro postování v TTT

      Do sekce Tipy, triky, tutoriály nepatří žádné dotazy.   Postujte sem vaše návody, tipy a různé další věci jež uznáte za vhodné sdělit zdejšímu osazenstvu, ale veškeré dotazy směřujte do sekce Všeobecná diskuse.
    • Replik

      Seznam návodů a důležitých témat v této sekci

      Pro lepší přehlednost jsem vytvořil tento seznam, který vás, méně zkušené, lépe provede touto sekcí. Věřím, že zde najdete, co hledáte. Vypsané jsou návody, které jsou oficiálně uznané jako návody. Běžné diskuze, které neposkytují postupy a rady zvěřejněny nejsou.   Instalace vlastního MaNGOS Serveru Díky těmto návodům budete (měli by jste být) schopni vytvořit a následně spustit váš vlastní server. Nastavení je pro verze s i bez datadisku.   Instalace MaNGOS Serveru (bez datadisku TBC) - Autor Benny Instalace MaNGOS Serveru (s datadiskem TBC) - Autor Malfik Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor charlie Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor kupkoid   Chyby a jejich řešení při přihlašování k serveru - Autor Cybe   Zálohování uživatelských dat   Dávkový soubor (BAT soubor) pro vytvoření SQL záloh - Autor Replik   Kompilování - tvoření vlastních release (revizí)   Tvorba kompilací pro Win32 (MangoScript) - Autor bLuma   Ostatní - těžko zařaditelné, ale neznamená to, že nejsou dobré   VIP Systém - Autor charlie Tvorba Webových stránek pro MaNGOS - Autor zahuba Tvorba teleportačních NPC (MangoScript) - Autor Replik Registrační web (původně předělaná SPORA) Funkční pro Antrix i MaNGOS - Autor Replik Nastavení a spuštění Minimanager pro MaNGOS - Autor BlackMartin Nastavení MaNGOS Website - Autor Artorius   Samozřejmě jsou zde i jiné návody, ale tyto jsou nejvíce používané, proto věřím, že vám budou nápomocné. Tuto sekci budeme upravovat podle potřeby. Pokud by jste něco nenašli nebo si nevěděli rady, hledejte na fóru a teprve potom založte vlastní topik. Pokud nějaký autor vytvoří kvalitní návod a chtěl by ho zveřejnit i v tomto seznamu, doporučuji, aby mi napsal zprávu skrze PM.   Díky a přeji hezký den na WoWResource   Replik
    • Aristo

      Příspěvky tam, kde nemají co dělat

      Dodržujte zákaz přispívání do topiků s repaky pokud si to zakladatelé nepřejí!! Opakované psaní příspěvků bude trestáno warnem.
    • Aristo

      Používání spoilerů

      Poslední dobou má většina uživatelů fora zvláštní nutkání postovat extrémně dlouhé texty nebo kódy, které zabírají v nejedenom případu i 80% obsahu celé stránky a hodně tak zvedají nepřehlednost v topiku. Chtěl bych všechny uživatele požádat, aby při postování citací, jakýchkoliv kódů, errorů, atp... delších než 30 řádků používali funkci spoileru.   Funkci vyvoláte příkazem [spoiler] text [/spoiler]   Ukázka:  
Sign in to follow this  
Fori

Nábor Game Masterů na server wow-eternity.cz

Recommended Posts

Nábor Game Masterů na server wow-eternity.cz

 

Jak jistě vidíte – Server Eternity pořádá nábor Game Masterů nebo schopných developerů. Přesněji jde o pozice Support týmu a případně dalších, kteří by se svými vlastnostmi a zkušenostmi dokázali prosadit. Takže se možná zrovna VY stanete našimi členy GM týmu a proto to opravdu zkuste a možná, že vybereme právě VÁS!

 

Verze serveru: 2.4.3 (Server bude TBC co nejdéle to půjde)

Adresa na server: http://www.wow-eternity.cz/

 

Naše minimální požadavky (pokud je nesplňuješ, nemůžeš se stát u nás GM):

 

  • Věk minimálně 15 let.

 

Nábor bude vypadat následovně:

 

Nábor není založený na formě dotazníku ani něčeho psaného, ale je založený na mluveném slově. Proto je potřeba sehnat si mikrofon, pomocí něhož budete moci nahrávku nahrát. Pokud nevlastníte nějaký speciální program na nahrávání zvuku, bude nejlepší, když tento monolog o vás nahrajete pomocí aplikace Záznam zvuku, kterou obsahuje téměř každý operační systém Windows. Tuto nahrávku dále uploadujete/nahrajete na nějaký File hosting - http://www.ulozisko.sk/ ; http://www.nahraj.cz/ ; http://uloz.to/ ; http://rapidshare.com/ a odkaz ke stažení této vaší nahrávky nám zašlete na mail [email protected]

Takže níže vám uvedeme určitá témata, které by měl váš monolog obsahovat. Dále chceme upozornit, že čím více nám o sobě řeknete, tím lépe vás budeme schopni hodnotit a tím větší pravděpodobnost je, že se stanete jedním z našich členů GM týmu. Žádné informace nebudou nikam dále šířeny.

 

Zde jsou body, které by měla nahrávka obsahovat:


  •  
  • Základní informace o osobě: Jméno, příjmení, věk, pohlaví
  • Zaměstnání (Jaké máte zaměstnání a nebo jestli studujete, pokud ano co – ZŠ, SŠ, VŠ a například v jakém zaměření, oboru)
  • Zájmy
  • O mě (něco o sobě jako takovém, charakteru, co si o sobě myslíte, co o vás říkají jiní…)
  • Jak dlouho hrajete World of Warcraft
  • Kolik času trávíte denně u PC
  • Kolik času by jste byli ochotni věnovat denně na wow-eternity.cz ?
  • Máte zkušenosti s takovýmto typem práce – Zkušenosti s děláním správce na serveru (GM)?
  • Máte zkušenosti s programovámín v nějakém jazyce?(Pro developery prosíme více rozvést) Umíte pracovat s databází?
  • Vy a internet: (Prostě co na internetu děláte, jaké navštšvujete stránky, fóra atd…)
  • Co od wow-eternity.cz očekáváte a co si představuje pod pojmem Game Master (GM) – jak by se měl chovat, atd.
  • V čem si myslíte že budete užiteční pro rozvoj serveru wow-eternity.cz?
  • Chci se stát Game Masterem na wow-eternity.cz protože…
     

Nábor bude trvat měsíc, pokud bude málo zájemců, tak tento nábor budeme muset prodloužit.

 

Těšíme se, až se s vámi setkáme.

Edited by Fori
  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Myslím si asi jako každý tady že by se ti přihlásilo 100x vice lidi kdyby ti proste napsali... Každému se nechce nahrávat ulozovat to na net a pak posílat odkaz...

 

" MŮJ NÁZOR "

 

jinak GL. Osobně bych se prihlásil ale nahravat se mi to fakt nechce...

Edited by ﻱђДҜ٤я

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nábor metodou nahraného zvuku nám vyřeší několik věcí - Lidi, kteří jsou natolik neschopní si sehnat mikrofon a nastavit si jej nemají s námi co dělat, to samé platí s lidmi, kteří se na to raději vykašlou, v tom je zase vidět váš přístup na věc - jinými slovy zájem a tudíž ty taky nechceme.

 

Dále jméno a příjmení si myslím, že je dost logické - Je docela slušné se představit, pokud s někým chci pracovat na jednom projektu. Jméno není rodné číslo, čili se pomocí něhož nedá zjistit zda má tolik nebo tolik let, však je to jakási formální záležitost.

Edited by Fori

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ano, je to dobrý nápad urobiť prihlášku (zvukovú) takto

sa bude vediet kdo je aký ochotný..

 

+ Váš web sa mi fakt páči.. vlastná tvorba? alebo hotový web stiahnuty.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Souhlasim stim ze vam je knicemu znat jmeno a prijmeni.

A souhlasil bych snad jen stim odpovidat na věk a body čislo 5,7,8,9,11,12,13 zbytek dotazu je podle me trochu velky zasah do soukromi a jsou vam knicemu. ...muj nazor...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nemá smysl vzít do týmu člověka, o kterím nic nevíme a pokud se to někomu nelíbí, nikoho nenutíme, aby k nám do týmu šel, je to další z věcí, čím předcházíme mnoha problémům.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nemá smysl vzít do týmu člověka, o kterím nic nevíme a pokud se to někomu nelíbí, nikoho nenutíme, aby k nám do týmu šel, je to další z věcí, čím předcházíme mnoha problémům.

Pořád hledáte? Ať vím, kdyžtak bych se ozval. :unsure:

 

Edit: sorry, přečetl jsem to až později, že nábor be trvat měsíc..

Edited by inf1n1tyy

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ano, je tam napsané, že nábor se koná do konce listopadu a potom vybereme ty nejlepší.

No já bych podal žádost, ale nebudu podávat zvukovou takže sryte ee. ;) Jinak good web.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Za 10 dní tento nábor končí, takže pokud má ještě někdo zájem, tak si pospěšte, protože čas ubývá...

 

Jinak ti, co nám poslali svoji zvukovou nahrávku, budou na konci náboru informováni a následně jim bude odeslán výsledek, zda jsme je zvolili do svého týmu, či ne.

Edited by Fori

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dobry sposob ako zistit o ludoch ci su schopni a nie dementne deti. Paci sa mi to. Urcite to aplikujem aj u nas. Inak prajem vela stastia, zdate sa byt fajna kompania ;-)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nábor ukončen. Však kdo bude mít zájem a myslí si, že na to opravdu má - dělat u nás GM, tak se nám může také ozvat.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×