Jump to content
  • Announcements

    • Xmat

      Pravidlo pro postování v TTT

      Do sekce Tipy, triky, tutoriály nepatří žádné dotazy.   Postujte sem vaše návody, tipy a různé další věci jež uznáte za vhodné sdělit zdejšímu osazenstvu, ale veškeré dotazy směřujte do sekce Všeobecná diskuse.
    • Replik

      Seznam návodů a důležitých témat v této sekci

      Pro lepší přehlednost jsem vytvořil tento seznam, který vás, méně zkušené, lépe provede touto sekcí. Věřím, že zde najdete, co hledáte. Vypsané jsou návody, které jsou oficiálně uznané jako návody. Běžné diskuze, které neposkytují postupy a rady zvěřejněny nejsou.   Instalace vlastního MaNGOS Serveru Díky těmto návodům budete (měli by jste být) schopni vytvořit a následně spustit váš vlastní server. Nastavení je pro verze s i bez datadisku.   Instalace MaNGOS Serveru (bez datadisku TBC) - Autor Benny Instalace MaNGOS Serveru (s datadiskem TBC) - Autor Malfik Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor charlie Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor kupkoid   Chyby a jejich řešení při přihlašování k serveru - Autor Cybe   Zálohování uživatelských dat   Dávkový soubor (BAT soubor) pro vytvoření SQL záloh - Autor Replik   Kompilování - tvoření vlastních release (revizí)   Tvorba kompilací pro Win32 (MangoScript) - Autor bLuma   Ostatní - těžko zařaditelné, ale neznamená to, že nejsou dobré   VIP Systém - Autor charlie Tvorba Webových stránek pro MaNGOS - Autor zahuba Tvorba teleportačních NPC (MangoScript) - Autor Replik Registrační web (původně předělaná SPORA) Funkční pro Antrix i MaNGOS - Autor Replik Nastavení a spuštění Minimanager pro MaNGOS - Autor BlackMartin Nastavení MaNGOS Website - Autor Artorius   Samozřejmě jsou zde i jiné návody, ale tyto jsou nejvíce používané, proto věřím, že vám budou nápomocné. Tuto sekci budeme upravovat podle potřeby. Pokud by jste něco nenašli nebo si nevěděli rady, hledejte na fóru a teprve potom založte vlastní topik. Pokud nějaký autor vytvoří kvalitní návod a chtěl by ho zveřejnit i v tomto seznamu, doporučuji, aby mi napsal zprávu skrze PM.   Díky a přeji hezký den na WoWResource   Replik
    • Aristo

      Příspěvky tam, kde nemají co dělat

      Dodržujte zákaz přispívání do topiků s repaky pokud si to zakladatelé nepřejí!! Opakované psaní příspěvků bude trestáno warnem.
    • Aristo

      Používání spoilerů

      Poslední dobou má většina uživatelů fora zvláštní nutkání postovat extrémně dlouhé texty nebo kódy, které zabírají v nejedenom případu i 80% obsahu celé stránky a hodně tak zvedají nepřehlednost v topiku. Chtěl bych všechny uživatele požádat, aby při postování citací, jakýchkoliv kódů, errorů, atp... delších než 30 řádků používali funkci spoileru.   Funkci vyvoláte příkazem [spoiler] text [/spoiler]   Ukázka:  
Sign in to follow this  
SiLvEr

[Nápad] Servery!

Recommended Posts

Práve mi hlavou prebehol nápad, ktorý by bol možno dobrý, na to aby sa obmedzil počet neaktívnych užívateľov, zvýšila aktivita na fóre a obmedzilo zbytočné zakladanie topicov so servermi a ešte k tomu s nevyhovujúcim formátom a podobne.

 

Môj nápad:

Aby sa obmedzilo vytváranie príspevkov v sekcii servery pre ľudí, ktorý majú menej ako napr. 100 príspevkov na fóre. Možno viac. Je to dostatočne dlhá doba, na to aby sa zoznámili užívatelia s pravidlami a všetkým ako to chodí na fóre. Obmedzil by sa tak počet zbytočne založených topicov, so servermi, ktoré nevydržia nič. Pretože kto chce server na 1 deň, tomu sa neoplatí poslať tých 100 príspevkov a podobne. Kto to naozaj myslí vážne tak sa bude činiť a možno tak niečim zaujímavým prispeje. Tým sa zvýši tá aktivita fóra a ľudia si dvakrát rozmyslia či sa registrujú len kvôli tomu aby založili topic s reklamou na svoj server.

 

Chcem počuť váš názor.

 

EDIT: Limit prepísaný na 100.

Edited by SiLvEr

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja to chcem len prejednať, vymyslieť to nejako, aby to ľudia neklamali zbytočnými príspevkami. Potom sa obrátim s tým na moderátorov a admina. Ak to budú chcieť viacerý na fóre tak to možno schvália aj oni. Ale teraz sa pýtam na názor.

 

Samozrejme, ak sa vám to ako nápad páči, tak sa dohodneme aký bude ten limit. Pretože síce majiteľom fóra je Sneak, ale dá sa povedať, že je to tu naše, keďže mi sem prispievame, vlastne ide aj o naše pohodlie.

Edited by SiLvEr

Share this post


Link to post
Share on other sites

Silver, myslim ze je to super napad nie len pre obmedzenie zbytocnych topicov zo servermi, ale aj pre vacsiu aktivitu uzivatelov na fore ... a tiez si myslim ze tych 100 prispevkov je dobry limit. Vela serverov je vsak takych, kde sa nic nerobi, iba nahadzuju najnovsie rev. ... nechapem teda naco je takemuto serveru nejaka reklama ... <_<

Nemas napad ako vyriesit toto? :rofl:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tak aj ja uvažujem nad tým limitom 100 príspevkov. Vidím, že viacerý sú za 100. Aspoň sa to tu ešte s kvalitní a v oblasti tých serverov je to pravda. Kto má 100 príspevkov, sa aspoň nejako zaslúži mať tu reklamu na server, pretože podľa vlastných skúseností hovorím, že keď je link, alebo banner WSS na nejakom WoW webe, neklikne naň nikto. Potom to je vlastne k ničomu. Tak nech si dotyčný čo tu reklamuje server, aj nejako odmaká tých svojich hráčov.

Share this post


Link to post
Share on other sites

A ku tomu ten kto nemá 100 alebo aspon 70 príspevkov, neni isté že či bude pravidelne fórum navštevovať..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bohužel i lidí s 800 příspěvky můžou být lamy, a že jich tu je ;) Omezení na počet je jen další šikana.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tak tak, a hned potom zavedeme limity i na sekce s emulátory. A vlastně, když jsme u toho, tak v "pokecu o WoW" taky většinou spamujou jen lamy, takže tam limit zavedeme taky. A možná bych se vůbec nedržel zpátky, a aby to měli moderátoři snažší, limit by byl na celé WoW Dev. fórum. A taky na sekci "Fórum", protože kdo nemá aspoň 100 příspěvků, nemůže přece o WS debatovat. A víte co? Já bych nechal pro nově registrované jen OT! Mmm... Ne, nenechal, protože tam stejně budou spamovat jenom kraviny.

 

Vzpamatujte se proboha ...

 

 

  • Upvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kupkoid tak ty si to zaklincoval :D. Páči sa mi čo si napísal v podstate máte pravdu. Ale zdá sa vám to fér, že mi tu prispievame a niekto príde, registruje sa a len si sem dá reklamu na server. Zaslúži si to vôbec ??

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×