Jump to content
  • Announcements

    • Xmat

      Pravidlo pro postování v TTT

      Do sekce Tipy, triky, tutoriály nepatří žádné dotazy.   Postujte sem vaše návody, tipy a různé další věci jež uznáte za vhodné sdělit zdejšímu osazenstvu, ale veškeré dotazy směřujte do sekce Všeobecná diskuse.
    • Replik

      Seznam návodů a důležitých témat v této sekci

      Pro lepší přehlednost jsem vytvořil tento seznam, který vás, méně zkušené, lépe provede touto sekcí. Věřím, že zde najdete, co hledáte. Vypsané jsou návody, které jsou oficiálně uznané jako návody. Běžné diskuze, které neposkytují postupy a rady zvěřejněny nejsou.   Instalace vlastního MaNGOS Serveru Díky těmto návodům budete (měli by jste být) schopni vytvořit a následně spustit váš vlastní server. Nastavení je pro verze s i bez datadisku.   Instalace MaNGOS Serveru (bez datadisku TBC) - Autor Benny Instalace MaNGOS Serveru (s datadiskem TBC) - Autor Malfik Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor charlie Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor kupkoid   Chyby a jejich řešení při přihlašování k serveru - Autor Cybe   Zálohování uživatelských dat   Dávkový soubor (BAT soubor) pro vytvoření SQL záloh - Autor Replik   Kompilování - tvoření vlastních release (revizí)   Tvorba kompilací pro Win32 (MangoScript) - Autor bLuma   Ostatní - těžko zařaditelné, ale neznamená to, že nejsou dobré   VIP Systém - Autor charlie Tvorba Webových stránek pro MaNGOS - Autor zahuba Tvorba teleportačních NPC (MangoScript) - Autor Replik Registrační web (původně předělaná SPORA) Funkční pro Antrix i MaNGOS - Autor Replik Nastavení a spuštění Minimanager pro MaNGOS - Autor BlackMartin Nastavení MaNGOS Website - Autor Artorius   Samozřejmě jsou zde i jiné návody, ale tyto jsou nejvíce používané, proto věřím, že vám budou nápomocné. Tuto sekci budeme upravovat podle potřeby. Pokud by jste něco nenašli nebo si nevěděli rady, hledejte na fóru a teprve potom založte vlastní topik. Pokud nějaký autor vytvoří kvalitní návod a chtěl by ho zveřejnit i v tomto seznamu, doporučuji, aby mi napsal zprávu skrze PM.   Díky a přeji hezký den na WoWResource   Replik
    • Aristo

      Příspěvky tam, kde nemají co dělat

      Dodržujte zákaz přispívání do topiků s repaky pokud si to zakladatelé nepřejí!! Opakované psaní příspěvků bude trestáno warnem.
    • Aristo

      Používání spoilerů

      Poslední dobou má většina uživatelů fora zvláštní nutkání postovat extrémně dlouhé texty nebo kódy, které zabírají v nejedenom případu i 80% obsahu celé stránky a hodně tak zvedají nepřehlednost v topiku. Chtěl bych všechny uživatele požádat, aby při postování citací, jakýchkoliv kódů, errorů, atp... delších než 30 řádků používali funkci spoileru.   Funkci vyvoláte příkazem [spoiler] text [/spoiler]   Ukázka:  
Sign in to follow this  
keksa

Na jakém serveru jste začínali?

Recommended Posts

Já jsem začínal na mystiqu, protože tam hrál kámoš co mě k wowku přived a co vy? Kde jste začínali? A co vás k wowku dostalo?

Share this post


Link to post
Share on other sites

pekna temicka...

ja som zacinal na AnthoriA RC2 bol to moj uplne prvy server na ktorom som mal vlastny ucet aj vlastnu posatvu

mozete ma ohodnotit: http://www.wowarmory.sk/player-status.fcgi...e=char&s=18

a co ma na hre zaujalo? volnost... mozete robit Q alebo behat a zabijat alebo stale chodit BGcka Dungy na vyssom leveli raidy ... hladat dobry equip... zhanat enchanty gemy... skilit profesie alebo len farmit predmety... napr. v Desolace padala kopa modrych veci

a odkial som sa o hre dozvedel? od kamosa bol som u neho a hovoril ze ma to bude nudit... bude to dlhe a otravne.... ale ze casom ma to bude bavit ale zeto bude trvat dlho nez ma to zacne bavit...az po 6 mesiacoch som zistil ze to je fajn hra a prave som siel na 6 tyzdnov prec tak som mal nervy bo som musel byt bez wowka! teraz bude rok co hravam a uz mesiac hram na ofiku: http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xm...maw&n=Ethon

Edited by Nexus1903

Share this post


Link to post
Share on other sites
Myslíš jako MystiQ.cz nebo org či ještě předtím než byl rozdělen

 

A já začínala na Vsetín City :)

myslim mystiq.cz už po rozdělení :D a stálo to tam za ho*no proto sem pak migroval na darkruby a tam to bylo absolutně skvělý no a teď už mám vlastní server xD

Share this post


Link to post
Share on other sites

Začínal jsem na freečku a konkrétně na slovenském Stone Caslte.

Proč zrovna on? v té době jsem neměl ponětí že existují nějké další servery a hrály tam mí známí a kamarádi :)

Nalogoval jsem se jako human paladin v elwin forestu a zběsile pobíhal sem a tam a snažil jsem se zjistit jak se ta hra vlastně hraje.

Na 5. lvl mě zabil vlk a já byl před zapeklitým problémem :) jak najít svoji mrtvolu ... celé jsem to vyřešil šalamounsky a to založením nového characteru :D a to Mage :). Další novinkou na 11lvl bylo promě že se mužou dokonce nasazovat věci který padají z těch potvor co zabíjím.

na 32. lvl jsem konečně přišel na co jsou action bary a že kouzla nemusím vyklikávat ze spell booku.

 

Jinak na SC sem prožil nej WoW časy (ani na offi to takový nebylo :) )

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ano no,

Začínal jsem na mystiq.cz ještě před rozdělením, kdy tam byl ještě Mystiq. To mě tam dovedl soused, poté jsem vyexpil 36 level a byly hrozné lagy + wipe, tak jsme odešli (to já se tak těšil na mounta jaký to je :/), dále Prophet's Lair kde jsem hodil 36 level a křičelo se o wipe no já měl haluze :D nyní Kal'Gul ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kdyz nepocitam kamosovo: K.I.L.L.E.Rovo pokusy 1.3,1.5 WDDG a pod tak SwedeWoW 1.6 - 1.8 WoWemu - Tusim ze 1.8 meli dokonce original koupeny od developera

Edited by Strop

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja som začínal na servery unnamed na patchy okolo 1.5.0 lebo tam hrali kamaráti a ukecali ma, aby som začal hrať wowko ;)

 

Edit: Unnamed funguje do teraz z čoho by si mnohé servery mohli brať príklad... prežil BC a to mnohé servery neprežili. http://www.unnamed-wow.com/

Edited by Laky

Share this post


Link to post
Share on other sites

Já jsem začínal na MystiQ.cz WoWEmu server 1. Poté MystiQ.cz MaNGOS server. A nakonec Narnias/později Sargeras (blizzlike rates). :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja som zacinal na Fantasy na patchi 2.1.3... k wowku ma dostali reci o nom aka je to super hra ani neviem ako som nasiel ten server ani nic... nejak sa to uz len stalo :D od tedy som vystriedal moc vela serverov a ziatal som spokojny na Anthorii ( az na tie caste pady <_< )

Edited by Phoenix1994

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sergeas,Narinias,Play Day,Online Gamers ,Red Dwarf...No ale začínal jsem na Sergeasu a tam sem si nestěžoval

Share this post


Link to post
Share on other sites

Já začínal na Might and Magic a potom co jsem za dva měsíce naexpil wara na lvl 30 a zjistil jsem že je to totální lama a nic nedává :teehee: jsem šel na exotic kde jsou zůstal než bylo TBC a potom sem tak různě toulám- teď tzovna Kal´gul. Jak tu kdosi psal že měcíční poplatky na ofik se snižují...kolik je to teď?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Já na CZF-Bugs bylo to v té době server super z 300 lidma skoda ze zaniknul hral bych tam do ted ale pěkně celi server

spadl hned po wipu :(

Jinak sem hral na kryze a hraju opcas na kalgulu tam sem take opčas a ted mám svuj takže nemám čas.

Edited by M@ates

Share this post


Link to post
Share on other sites

trepnej server exotick kam mě přivedlo dost kámošu od nás z města :) tam sem skončil na 66 lv pak kkt ten server vypli a to mě dostalo tak sem přešel na merciles max lv 255 tam sem skončil s lv 248 :) pak pak uš ani nwm bylo jich fakt dost tech serverů kde sem hrál nespočítám ani na jedne ruce ani na dvou :D

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×